Şimdi Ara

Trandscend 4GB Bellek Kartı Sorun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün teknosa dan bellek kartı aldım.Eve geldim telefona taktım,telefon kartı okudu.Sonra biraz müzik atmak istedim.Benim bilgisayarda değilde yazıcıda olan girişe microSD adapter ile taktım ama hep kırmızı ışık yandı.Daha sonra acaba adaptör mü bozuk diye eski Samsung markalı bellek kartını takınca anında okudu.25 lire para verdim.Sizce ne yapmalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheNeon

Bugün teknosa dan bellek kartı aldım.Eve geldim telefona taktım,telefon kartı okudu.Sonra biraz müzik atmak istedim.Benim bilgisayarda değilde yazıcıda olan girişe microSD adapter ile taktım ama hep kırmızı ışık yandı.Daha sonra acaba adaptör mü bozuk diye eski Samsung markalı bellek kartını takınca anında okudu.25 lire para verdim.Sizce ne yapmalıyım?

hiç bişey yapma bence büyütlcek bi problem değil aldığın yere git bir adaptör daha iste...

• quote:

Orijinalden alıntı: samed61

quote:

Orijinalden alıntı: TheNeon

Bugün teknosa dan bellek kartı aldım.Eve geldim telefona taktım,telefon kartı okudu.Sonra biraz müzik atmak istedim.Benim bilgisayarda değilde yazıcıda olan girişe microSD adapter ile taktım ama hep kırmızı ışık yandı.Daha sonra acaba adaptör mü bozuk diye eski Samsung markalı bellek kartını takınca anında okudu.25 lire para verdim.Sizce ne yapmalıyım?

hiç bişey yapma bence büyütlcek bi problem değil aldığın yere git bir adaptör daha iste...

Sağol,yeni adaptör aldım düzeldi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    128 GB FLASH BELLEK Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.