Şimdi Ara

trampet den sonra bateri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben trampet ve zil calmaya bqsladim. Ben ne kadar sürede bateriye geçebilirim. ben hihat ve kick den korkuyorum. hihat nasıl kullanılıyor ve ben trampet ten sonra bateriye geçince ne kadar sürede alışırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hihat nasıl kullanılıyor nasıl saçma bir soru. Sen burada resmen araba nasıl kullanılıyor gibi bir şey söylemişsin cevap olarak vuruyorsun çalışıyor dememizi bekle bence :D. trampet ve zille başlayın diye bir kaidede yok. 5 senedir bateri çalıyorum, korkarak bir işe başlayamazsın ayrıca korkacak hiçbir şeyi yok. Kursları var yazılabilirsin, imkanın yoksa bir bateri alıp netten videolar ile çalışabilirsin, ona da imkanın yoksa benim ilk başlarken 1 ay kullandığım yastık ve şiş yöntemini kullan öyle çal. Daha sonra geç öbürlerine. İmkan çok. Trampetten bateriye geçince süresi senin yeteneğine kalmış. Trampetteki şeyler tamam bateride de var ama bateir çok ileri seviye bir şey. Çok daha farklı şeyler yapacağın yerler çıkacak. Trampette bir alan üzerinde vuruş teknikleri yapıyorsun. Bateride ise o alan üzerinde vuruş tekniği üstüne bir elinlede başkaler kullanıyorsun. Sen sadece bisikletten araba kullanmaya geçtin korkma dediklerimden biriyle başla rahat ol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    klasik gitar yardım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.