Şimdi Ara

Trakya Üniversitesi Makine Mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıralamam 164k ve Trakya 2012'de 117k 2013'te 141k ile alım yapmış.Benim bu üniversiteye girme şansım nedir? Ayrıca trakya üni'de makine okunur mu sizce?

• güncel
  • Makineden mezun olacağınıza iyi üniversitelerden metalurji ve malzeme okuyun ya da enerji sistemleri gibi mühendislikler ayrıca soruya yönelik ise gelmez arada çok fark var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rehberciyiz1907

Makineden mezun olacağınıza iyi üniversitelerden metalurji ve malzeme okuyun ya da enerji sistemleri gibi mühendislikler ayrıca soruya yönelik ise gelmez arada çok fark var.

cevabınız için teşekkür ederim
  • kesinlikle katılmıyorum bu idealistlik işi sayılı bi kaç üniversiteden mezun olmadıktan sonra diğer ünilerin çok bi farkı yok bnde trakya makina düşünüyorum bu arada ama sana gelmesi zor tekirdağa da bi bak bnce orada tutabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: spartacüs 123

kesinlikle katılmıyorum bu idealistlik işi sayılı bi kaç üniversiteden mezun olmadıktan sonra diğer ünilerin çok bi farkı yok bnde trakya makina düşünüyorum bu arada ama sana gelmesi zor tekirdağa da bi bak bnce orada tutabilir

Hocam bilgisayar muhendisligi falan da geliyo tekirdag da ama tekirdag iyi bir uni diyen kimse gormedim. Sence gidilir mi arastirdin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bildiğim tek artısı istanbulun dibinde olması
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: spartacüs 123

bildiğim tek artısı istanbulun dibinde olması

Bende oyle düşünüyorum. Gidilecek gibi değil

• özel yaz kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeragr

Sıralamam 164k ve Trakya 2012'de 117k 2013'te 141k ile alım yapmış.Benim bu üniversiteye girme şansım nedir? Ayrıca trakya üni'de makine okunur mu sizce?

Kardeş Trakya Makinenin sıralaması sanki o kadar değildi teknoloji fakültesinden mi bahsediyosun sen?
  • Hocam 18 yildir Tekirdağda yaşıyorum mümkün mertebe yapmayin..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.