Şimdi Ara

Trakya TIP mı Çapa Diş hekimliğimi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • .Arkadaşlar bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.MF3 ten tercih yapacağım.Sıralamam 6.2 k önerilerinize açığım ama trakya tıp nasıl biryerdir ve çapa diş nasıldır

• 6,2 k ya neden trakya??
  • quote:

Orijinalden alıntı: SüleymanAyvaz

.Arkadaşlar bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.MF3 ten tercih yapacağım.Sıralamam 6.2 k önerilerinize açığım ama trakya tıp nasıl biryerdir ve çapa diş nasıldır

trakya türkiyenin en kötü tıp fakültelerinden biri çapa diş de türkiyenin en iyi diş fakültesi ona göre hesap et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corpio

quote:

.Arkadaşlar bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.MF3 ten tercih yapacağım.Sıralamam 6.2 k önerilerinize açığım ama trakya tıp nasıl biryerdir ve çapa diş nasıldır

trakya türkiyenin en kötü tıp fakültelerinden biri çapa diş de türkiyenin en iyi diş fakültesi ona göre hesap et.

Trakya neden kötüdür?Ne gibi köyü yanları vardır 6.2 k ya neden trakya denmiş tekirdağlıyım ondan pek uzak istemiyorum.önerileriniz varsa açığım.
  • Trakya tip'ta 6. Senem ve sanildigi kadar kotu degil gozun korkmasin.calisan adama heryer guzel yeter ki sen de istek ve gayret olsun.dis konusuna gelirsen,bundan 5 sene once olsaydi kesinlikle dis yaz derdim ama bu seneden itibaren onlara DUS diye bir sinav geldi herhalde 4-5 seneye kadar butun dis hek ogrencileri icin cileli bir surec doguracaktir.
    Trakya tip egitim olarak diger universitelere nazaran zayif kalabilir ama bu tam gun yasasindan dolayi buyuk universitelerin cogunda hoca kalmadi.bu yasadan etkilenmeyen nadir fakultelerden biridir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: togaerol

Trakya tip'ta 6. Senem ve sanildigi kadar kotu degil gozun korkmasin.calisan adama heryer guzel yeter ki sen de istek ve gayret olsun.dis konusuna gelirsen,bundan 5 sene once olsaydi kesinlikle dis yaz derdim ama bu seneden itibaren onlara DUS diye bir sinav geldi herhalde 4-5 seneye kadar butun dis hek ogrencileri icin cileli bir surec doguracaktir.
    Trakya tip egitim olarak diger universitelere nazaran zayif kalabilir ama bu tam gun yasasindan dolayi buyuk universitelerin cogunda hoca kalmadi.bu yasadan etkilenmeyen nadir fakultelerden biridir

Sevgili abim yurt imkanları nasıldır?

Ekleme:DUS tan çekinmiyorum.Üniversitede yatmayı düşünmüyorum.Çok fazla çalışıp çok iyi bir doktor yada diş hekimi olmak istiyorum.Böyle olursa dişi önerirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baytar. -- 23 Temmuz 2012; 4:23:59 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: togaerol

Trakya tip'ta 6. Senem ve sanildigi kadar kotu degil gozun korkmasin.calisan adama heryer guzel yeter ki sen de istek ve gayret olsun.dis konusuna gelirsen,bundan 5 sene once olsaydi kesinlikle dis yaz derdim ama bu seneden itibaren onlara DUS diye bir sinav geldi herhalde 4-5 seneye kadar butun dis hek ogrencileri icin cileli bir surec doguracaktir.

Sevgili abim yurt imkanları nasıldır?

Ekleme:DUS tan çekinmiyorum.Üniversitede yatmayı düşünmüyorum.Çok fazla çalışıp çok iyi bir doktor yada diş hekimi olmak istiyorum.Böyle olursa dişi önerirmisiniz?

yurt imkanları olarak YURTKUR'un yurdu var okulun hemen yanında fiziki olarak pek iyi sayılmasa da yeşilliklerin içinde küçük bloklar halinde olması insana hoş bir hava yaşatıyor gün içinde.özel erkek yurtları olarak da gelişmekte yeni yeni.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MARMARA TIP MI EGE TIP MI??
    12 yıl önce açıldı
    Çapa tıp - Ege tıp
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • trakys tıp hemde evinde okursun kaçırma bu fırsatı evinde tıp okumak enfess
  • UP yardımınıza ihtiyacım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkbrbrgl

trakys tıp hemde evinde okursun kaçırma bu fırsatı evinde tıp okumak enfess

rakip eleme çabaları vol6543 falan di mi

aynı kararsızlıkla ben de kaldım durumunu anlıyorum çapa dişi tercih ettim çünkü ilerde hem tıpta olsun hem de dişte olsun uzmanlaşmak istersen önüne bir sınav çıkacak tıpta TUS ve dehşet insanlarla kapışacaksın DUS'ta ise bir tık daha aşağısı. Ve şöyle bir şey de var ÇAPA DİŞ türkiyenin en iyi diş fakültelerinden biriyken trakya düşük.

• sana omü tıpı öneririm ulaşım imkanları iyi deniz kenarında kampüsü var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

quote:

Orijinalden alıntı: brkbrbrgl

trakys tıp hemde evinde okursun kaçırma bu fırsatı evinde tıp okumak enfess

rakip eleme çabaları vol6543 falan di mi

aynı kararsızlıkla ben de kaldım durumunu anlıyorum çapa dişi tercih ettim çünkü ilerde hem tıpta olsun hem de dişte olsun uzmanlaşmak istersen önüne bir sınav çıkacak tıpta TUS ve dehşet insanlarla kapışacaksın DUS'ta ise bir tık daha aşağısı. Ve şöyle bir şey de var ÇAPA DİŞ türkiyenin en iyi diş fakültelerinden biriyken trakya düşük.

tıp tıptır sonuçta o doktor olacak o diş hekimi ve tıp diş gibi bölümlerde bence üni çok da(bak hiç demiyom) farketmez

rakip eleme filan da değil ben sadece onun evininde orada olduğunu duyunca orayı yaz dedim çok şanslı bu konuda bana göre

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.