BİLENLER BİLİR DAHA ÖNCEDEN KONUYU AÇTIM ARTIK TAK ETTİ BİR DENK GELEBİLSEM COK RAHATLICAM.. PLAKAYI DA ALAMADIM SİNİRDEN.. HERİF MAKAS ATARKEN BEN İLERLEDİM ANİDEN ÖNÜME KIRDI FREN YAPCAK SANİYEM BİLE YOKTU.. SONRADA DİYOKİ NİYE SIKIŞTIRDIN ARABADA AİLE VE KIZLAR VARDI KORKUDAN O MAGANDAYA HAK VERDİLER KIZLARIN PSİKOLOJİSİ BOZULDU KIZLAR BANA AŞIRI KİNLİ.. BENDE ÇAREYİ BÖYLE BULDUM İŞALLAH DENK GELİRİM.. Abi kendinizi benim yerime koyun.. Bir acemi sinyal vermiyor direk önünüze giriyor.. Yol bir anda ilerliyor Fren yapcak saniyeniz yok Üstüne yandan sürtüyor Uyarıyosunuz kornaya basıyonuz o ..... Oğlu arabadan iniyor diyorki neden sıkıştırdın ? Kızlardan biri hamile Dövsem ağzını yüzünü kırsam Kızlar etkilencek karnındaki çocuğa yazık olcak.. Keşke inseydimde ağzına 2 tane patlatsaydım diye düşünüyordum Niye arabada tek değildim yaw Hep arabam kalabalık ken denk geliyo böyle tipler.. Ayrıyeten o haklıymış.. Ben böyle dünyanın.. Tamam aga bende magandayım bu saatten sonra.. ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrumidh2000 -- 12 Temmuz 2022; 22:27:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TRAFİKTEKİ ...... ULASMAK İÇİN PARA YA KÜFÜR YAZDIM İŞALLAH BULABİLİRİM? SSLİ

-
-
öfke kontrolü için git terapi al bu ne
-
Turbo sandım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hakkımı alamadan gidicem su bomboş dünyadan yaw😔😔😔
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ama paraya yazman çok komik. Ben güldüm açıkcası. Birini bu kadar sinirlendirmiş olsaydim içimden sadece kudur demek gelirdi, kusura bakma. Çünkü komik şimdi.
Biraz sakinleş. Yolda saçma hareketlere her zaman maruz kalacaksın. Her birine sinirlenirsen kendine yazık olur. Kafana takmazsan ortada problem olmaz.
Bu arada o parayı piyasaya salarsan, acaba eline ulaştı mı diye ara ara düşünceksin bence kötü bir tercih. Çünkü sana hatırlatacak ve görürse ne düşünürdü vs kafanda bunları kurcaksın. Ve hatırladıkça sinirlenceksin. Harcamasan yok etsen paraya yazık, harcasan o da kötü. Yazmayacaktın. :(
-
Baya kaliteli hocam tebrik ederim tam benim yazacağım tipte birşey olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başbilen -- 13 Temmuz 2022; 0:31:2 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam durduk yere kin kapıldım nefret edildim kızlardan.. Yani o koydu..
Kızları da fazla önemsemedim zaten..
Durduk yere kızlardan nefret edildim..
Allahtan sevgilimin eşimin annesi halası arabada değildi o zaman nabardık buna şükretmeye başladım
Vesselam ✋
Teşekkürler yorumun için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrumidh2000 -- 13 Temmuz 2022; 21:19:41 >
Belki görür diye böyle bişey denedimde
Daha uğraşmaz bence dönmez
Hem arabaya sürtecek hem sinyal vermiyecek hem magandalık yapacak aile maile dinlemem o elemanı asfalta serer dikiz aynasınıda kırıp ağzına verirdim.
Kimseye acımıcam bu saatten sonra tedbirimi aldım hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

öfke kontrolü için git terapi al bu ne |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X