|
Bildirim
|
Sanki telefonla oynamadan sürdüklerinde muhteşemler.Koltuk 45 derece en yakında.Sağ ayna kullanımı yok.Takip mesafesi olması gerekenin en az 3 katı.
Sağdan araba sinyal vererek önünü azami bir şekilde gelmesine rağmen ani panik fren yapar.Ekstra takip mesafesini abarttığı için bayan kişi,panik frenle birlikte şerit yoğunluğu artar. Allah göstermesin bi kaza anında direksiyonda bulunan airbag boynuna patlar sürüş pozisyonundan dolayı.En iyi ihtimalle felç kalır. Yağmurlu havalarda en büyük zevkleri yayalara su sıçratmaktır.Trafikte hata telafisi diye bir şeyden haberleri yoktur.Tek bildikleri bu gibi durumlarda kornaya asılmaktır.Fakat aynı şeyin 10 katını yapınca ve insanlar haklı tepki gösterince;"beni sıkıştırıyorlar,beni trafikte istemiyorlar çünkü ben bir prensesim."diyorlar. Allah akıl fikir versin diyeceğim de,şu yazdığım gerçekleri bile okurken bana cinsiyetçi diyecekleri için; Allah,trafikte düşmanının arkasına boş taksici-boş giden minibüsçü versin bunları vermesin.Amin |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 5 Haziran 2019; 23:39:20 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 6 Haziran 2019; 9:23:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 6 Haziran 2019; 9:48:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|