Şimdi Ara

Trafikte telefonla oynayan kadınlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • az önce aracını sarhoş gibi kullanan birine denk geldim.ışıklarda beni gececem diye nerdeyse yandan giriyordu bana.şeridinde de ilerlerleyemiyordu düz,sağa sola meyilleniyordu.ilerki ışıklarda önümde kaldı ,baktım elinde telefon video çekiyor(insta hikayesiydi sanki).uzun bir kornaya bastım ,nerdeyse araçtan inip uyaracaktım kadını.zor sakinleştim.

böyle insanları nasıl uyarabiliriz yada şikayet etmenin bir yolu var mıdır?

• Sanki telefonla oynamadan sürdüklerinde muhteşemler.Koltuk 45 derece en yakında.Sağ ayna kullanımı yok.Takip mesafesi olması gerekenin en az 3 katı.

Sağdan araba sinyal vererek önünü azami bir şekilde gelmesine rağmen ani panik fren yapar.Ekstra takip mesafesini abarttığı için bayan kişi,panik frenle birlikte şerit yoğunluğu artar.

Allah göstermesin bi kaza anında direksiyonda bulunan airbag boynuna patlar sürüş pozisyonundan dolayı.En iyi ihtimalle felç kalır.

Yağmurlu havalarda en büyük zevkleri yayalara su sıçratmaktır.Trafikte hata telafisi diye bir şeyden haberleri yoktur.Tek bildikleri bu gibi durumlarda kornaya asılmaktır.Fakat aynı şeyin 10 katını yapınca ve insanlar haklı tepki gösterince;"beni sıkıştırıyorlar,beni trafikte istemiyorlar çünkü ben bir prensesim."diyorlar.

Allah akıl fikir versin diyeceğim de,şu yazdığım gerçekleri bile okurken bana cinsiyetçi diyecekleri için; Allah,trafikte düşmanının arkasına boş taksici-boş giden minibüsçü versin bunları vermesin.Amin
  • 1-2 tanesine dikizden baktim telefonla oynuyor hemen serit degistirip yanina gectim. Korna caldim kafayi kaldirip baktiginda parmaklarimla once gozumu sonra yolu isaret ettim. Bilmem akillandilar mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işin kadını erkeği yok. Bugün önümden biri gidiyor. Yavaş yavaş sağdan sola doğru karşı şeride kaydı sonra geri toparladı. sonra iki şeridi ortalayarak devam etti. Yanından geçerken baktım eleman telefonla konuşuyor. Kornaya abandım oralı bile olmadı

Sizlerin durum algıda seçicilik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trafikte telefonla oynayan kadınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 5 Haziran 2019; 23:39:20 >
  • Dur kalk trafikte makyaj yaparken öndeki arabaya bindiren var siz ne diyorsunuz.
  • HAYDAAAAA

• Telefonla konuşmayı geçtim whatsapptan mesaj yazanları var bunların.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu “insanları” şikayet etmeyi düşünmeden önce başlığı ve/veya zihniyetinizi değiştirmenizi dilerim. Nitekim trafikte telefonuyla ilgilenen, video çeken, konuşan - görüntülü konuşan sadece kadın sürücüler degil. Bahsi geçen tüm bu davranışları erkekler de yapmakta. Trafikteki sorun sadece telefonla video çekmek de değil ya hadi neyse.

Şikayet edeceğim derken, ülkede ki şikayet sistemi biraz farklı çalışmakta. Mesela en son haberlere de konu olan Binali Yıldırım’ın yeni kankalarına bakabilirsiniz.

Uyarı işine de hiç girmemenizi dilerim. He illa medeni bir şekilde, düzgün bir ifade ile uyaracağım diyorsanız, karşınızdaki kişinin hakaret etmesini, bağırmasını göze almalısınız. Sonu kavgaya dahi gider. Toplumun ne kadar cahil ve medeniyetten uzak olduğunu unutmuşsunuz :) .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 6 Haziran 2019; 9:23:0 >
  • Araç kameranız ön arka kayıt için olsun ve her daim kayıtta olsun. Geçen hafta bir bayanın kullandığı araç dur kalk trafikte arka tamponu ezdi, kaçmaya çalıştı. Yanına yanaştım ilerde, kaydetti araç kamerası dedim, yola devam etti bağırıp çağırıp. Karakola şikayet ettim, şimdi yalvarıyor şirketim görmesin kayıtları anlaşalım diye...

Kayıtlarda bayan elinde telefon, ağzında sakız kahkahalar, yanında da bir bayan arkadaşı oturuyor dans eder hareketler ki araç içinde ses son sanırım.

Kasko var diye şirket aracı kullananlar umursamıyorlar yolu trafiği.

• Böyle cinsiyetçi söylemlerde bulunmanız hiçte hoş bir davranış değil

• Makyaj yapanı gördü bu gözler telefon çok olağan malesef 😑

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sabah sabah iyi güldüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 6 Haziran 2019; 9:48:25 >
  • 3 kere arladan bayan vurdu ya telefonla oynuyordu yada makyaj yapıyorlardı acaba o arabanın 1 lirasını çalışıp kazanmışlarmıdır kazansalar böyle rahat olmazlardı heralde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sanki telefonla oynamadan sürdüklerinde muhteşemler.Koltuk 45 derece en yakında.Sağ ayna kullanımı yok.Takip mesafesi olması gerekenin en az 3 katı.

Sağdan araba sinyal vererek önünü azami bir şekilde gelmesine rağmen ani panik fren yapar.Ekstra takip mesafesini abarttığı için bayan kişi,panik frenle birlikte şerit yoğunluğu artar.

Allah göstermesin bi kaza anında direksiyonda bulunan airbag boynuna patlar sürüş pozisyonundan dolayı.En iyi ihtimalle felç kalır.

Yağmurlu havalarda en büyük zevkleri yayalara su sıçratmaktır.Trafikte hata telafisi diye bir şeyden haberleri yoktur.Tek bildikleri bu gibi durumlarda kornaya asılmaktır.Fakat aynı şeyin 10 katını yapınca ve insanlar haklı tepki gösterince;"beni sıkıştırıyorlar,beni trafikte istemiyorlar çünkü ben bir prensesim."diyorlar.

Allah akıl fikir versin diyeceğim de,şu yazdığım gerçekleri bile okurken bana cinsiyetçi diyecekleri için; Allah,trafikte düşmanının arkasına boş taksici-boş giden minibüsçü versin bunları vermesin.Amin

• kadın erkek farketmez ağzına kürekle vuracaksın, asıl hakettikleri ceza ise ehliyetlerine uzun süre el koyacaksın kanun ne arar bu memlekette
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiretinMarjinalCocugu

Sanki telefonla oynamadan sürdüklerinde muhteşemler.Koltuk 45 derece en yakında.Sağ ayna kullanımı yok.Takip mesafesi olması gerekenin en az 3 katı.

aynen hocam.bu konuda bile duyar kasanlar var.gazla freni karıştırıp yaya ezen kadın haberlerinden bıkmadılarsanırım.

bu kadar tepki göstermem sadece yola baksalar bile trafikte kendilerini belli etmelerine rağmen telefonla da uğraşacak kadar özgüvenli ve umursamaz olmalarıydı.

• 4 şerit yoldan sağa 2 şerit ayrılıyordu başka bir yön için. En sağ şeritte giderken en soldan bi araba geldi ama öyle bir giriyorki şerite, yol vermesek içimizden geçecek Halbuki yol 2 şerit bir sol şeritte aynı yere gidiyor ve boş. Mecbur sol şerite geçtim meğersem kadınmış. Aklına nasıl kodladıysa sağa girmesi gerektiğini Allah ne verdiyse dalıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.