Şimdi Ara

TRAFİKTE TEHLİKELİ ARAÇ KULLANMAKTAN KAÇININ!!!.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Gkhn_

İyide bunlar tehlikeli kuyllanmıyor ki ?

2 video yu da izledim , pek bi tehlike yaratıcak durum yok.

Ama bunlar tabi bizim çözebiliceğimiz iler değil. Devletin tamamen devletin çözebilicegi bişey.

Almanyada emniyet kemeriniz takılı olmadan 10 dk dan fazla gezmeniz imkansız , öle bi denetim var...

Tr de emniyet kemeri takılı birini görmeniz için 1 saat bakınmanız lazım ...

farkında mısın her önüne kırdığı araç fren yapmak zorunda kalıyor , düşünsene biri o sırada dalgın , yanlışıkla ani fren yapıp yada o sırada ne yapacağını bilemeyip başka bir araca yada bariyellere çarptığını. sence tehlikeli değil mi ? sen kızmıyor musun normal seyirinde giderken , önündeki araca durma mesafesi kadar yer bıraktığında aninden birinin önüne kırdığında...

• quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

Valla kendine pek güvenme.ankara trafiğinde bi arkadaşım subaru legacy si var önüne geçipte buınları yapma derim..herif arkadan koduğu gibi uzatır arabanı parçanıda bulamazlar..... Kısacası en psikopat sen değilsin-ki bunu defalarca gözümle gördüm. en iyisi bulaşmamak sabit olarak kalmak fark ettiğinde hareket etmemek. yoksa senin dediğin gibi delikanlılık yapıpta bi yere yuvarlanmak daha iyi değil.... bırak gitsin....

polşis olayına gelince polis bu tazr kullananları yakalayamaz üstelik bazılarının plakalrı sahtedir....

Bir arabam saab, Legacy carpsın arkadan saab'a bakalım kime ne oluyor... Ben arabada tek kisiyim, veya iki kisiyim. Arkada yolcu olmadıgı surece burnum bile kanamaz... Legacy'nin icindekine birsey olmasa bile arabasına veda eder... Uzulur... Ben arabama veda edecek olsam uzulmem... Diger arabam Frontera, yuruyen tank! Ona zaten isteyen carpabilir! Legacy de kurtarmaz frontera'da adam direk cennet mi artık cehennem mi transit...

• quote:

Orjinalden alıntı: Dj_Hutnu!

quote:

Valla kendine pek güvenme.ankara trafiğinde bi arkadaşım subaru legacy si var önüne geçipte buınları yapma derim..herif arkadan koduğu gibi uzatır arabanı parçanıda bulamazlar..... Kısacası en psikopat sen değilsin-ki bunu defalarca gözümle gördüm. en iyisi bulaşmamak sabit olarak kalmak fark ettiğinde hareket etmemek. yoksa senin dediğin gibi delikanlılık yapıpta bi yere yuvarlanmak daha iyi değil.... bırak gitsin....

polşis olayına gelince polis bu tazr kullananları yakalayamaz üstelik bazılarının plakalrı sahtedir....

Bir arabam saab, Legacy carpsın arkadan saab'a bakalım kime ne oluyor... Ben arabada tek kisiyim, veya iki kisiyim. Arkada yolcu olmadıgı surece burnum bile kanamaz... Legacy'nin icindekine birsey olmasa bile arabasına veda eder... Uzulur... Ben arabama veda edecek olsam uzulmem... Diger arabam Frontera, yuruyen tank! Ona zaten isteyen carpabilir! Legacy de kurtarmaz frontera'da adam direk cennet mi artık cehennem mi transit...

sen bu mantıkla git arabam tank diye helvanı dh ahalisi olarak çabuk yeriz... Arkadaşuım arkandan gelen araç 1 tonun üstünde sen 90 la giderlken 0 180 le sağ veya sol arka tamponundan vursa halin ne olur haberin varmı? bigün dene hayatta kalırsan daha doğrusu yazı yazacak kadar elin ayağuın çalışırsa o zaman konuşuruz....

• quote:

quote:

quote:

sen bu mantıkla git arabam tank diye helvanı dh ahalisi olarak çabuk yeriz... Arkadaşuım arkandan gelen araç 1 tonun üstünde sen 90 la giderlken 0 180 le sağ veya sol arka tamponundan vursa halin ne olur haberin varmı? bigün dene hayatta kalırsan daha doğrusu yazı yazacak kadar elin ayağuın çalışırsa o zaman konuşuruz....

• İşte ben kaskoyu bundan seviyorum...
    Bunun gibiler bi denk gelecekde göstereceksin.
    Fren koyup çarptıracaksın bölelerini arkadan
  • quote:

Iste anlamadıgın bir nokta... Adam arkamda tamponuma 0 geliyor ise nasıl ben 90'la giderken o 180 ile gider?? ben 90'la gittigime gore o da 90 ile gidiyordur... Eh ben 90'la giderken frenimi caktıgımda bir kaza olursa saab da guvenli Frontera da... Saab iki araba icin de daha guvenli hatta, ama Frontera kendi icin guvenli, carpan icin cok kotu bir araba... Makasa girecek alanı yok ettigim zamanda da adam frenle yavaslıyıp yanimdan gelmeye baslıyor zaten? 180 falan hikaye, dedigin gibi bir hızda bana makasa girecek olursa biri zaten ben adamın farkına vardıgımda coktan bu dedigim hareketleri yapmak icin gec kalmıs olurum. Makas atıp gecer, ben de ihbarımı yaparım, plakayı verir...

• quote:

quote:

Iste anlamadıgın bir nokta... Adam arkamda tamponuma 0 geliyor ise nasıl ben 90'la giderken o 180 ile gider?? ben 90'la gittigime gore o da 90 ile gidiyordur... Eh ben 90'la giderken frenimi caktıgımda bir kaza olursa saab da guvenli Frontera da... Saab iki araba icin de daha guvenli hatta, ama Frontera kendi icin guvenli, carpan icin cok kotu bir araba... Makasa girecek alanı yok ettigim zamanda da adam frenle yavaslıyıp yanimdan gelmeye baslıyor zaten? 180 falan hikaye, dedigin gibi bir hızda bana makasa girecek olursa biri zaten ben adamın farkına vardıgımda coktan bu dedigim hareketleri yapmak icin gec kalmıs olurum. Makas atıp gecer, ben de ihbarımı yaparım, plakayı verir...

arkadaşım zamnında bu kasaplardan biriside bendim. komya yolunu aştinin ününü örnek vereyim millet 80-90 giderken 140-150 y le giderdim. kısacası bu hızı yapabilir.. bu sebeple dediğin hareketlerin sana zararı olur. o işi yapan adam zaten arabasını düşünmez. sana vurmuş vurmamış umrunda olmaz. ha zararını sen çekersin. bu sebeple aç trafiğe telefonunu şikayetini yap tabi plaka orjinal çıkarsa bunun dışında sen öyle yaptın diyelimyapacağın bu hareketin sadece sana ve ona zararı olacağı ne malum belkide senin bu yapacağın yüzünden 8-10 araç birbirine girecek? en iyisi bulaşmamak. bişey yapıyosan plakasını ver devam et. böyle yiğitlik yaparsan zararını sen görürsün.. adam suşluıdur çarpar iner aşşağı bide sana niye öyle yapıyon lan diye çeker sallamayı vurur indirir. bakın ben yine diyorum ben bu adamların makinalarını yapıyorum ve ne olduklarını biliyorum. bu adamlar siz önüne kırmadığınız sürece yada sıkıştırmadığınız sürece akar giderler ama senin hesap yaparsan biçer giderler bu budur...

• Avrupa ulkelerindeki gibi caydirici trafik yasasi cikmadigi surece ne yapsak bos,adamlar birak arabasini kendi canini ortaya koyarak araba suruyorlar. Akli basinda bir adam karsidan gelen tiri gore gore sollamaya cikar mi? Ustelik altindaki 1.4 clio hb ile. Tampon farkiyla o tirdan kurtulduktan sonra otobusun geldigini gore gore yine ayni seyi yapar mi?

Bunlara malesef yapacak hicbirsey yok. Ne oldurerek biter ne carpip vurarak. Bende diyorum bazen trafikte altimda olacak eski as 250 gibi bir kamyonet alacagim altima, ama hangi birini alacaksin?

Insallah birgun birileri durumun farkina varir da adam gibi yasalar cikarip uygularlar, yemekten vakit kalirsa tabi...
  • Birşey sormak istiyorum.Diyelim yolda bu tür hareketler yapan bir araç gördük.Plakasını aldık polise verdik.Peki polis bununla ilgilenir mi?Hadi daha ileri gitti diyelim o aracı durdurdu.Peki neye göre ceza verecek?Araç sürücüsü ispatla kardeşim (mahkemede de öyle değil mi ?) demez mi?Polis durduk yere ceza yazıyormuş gibi hisseder kendini. Peki bu olayların ceza olmasını istedğimizden bu nasıl olacak?
    Herkese kazasız belasız sürüşler ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniavolkan -- 2 Ocak 2007; 23:36:28 >
  • BUNLAR CANAVAR FELAN DEĞİL BUNLAR OLSA OLSA

KATİLDİR
  • bi topluluk kurumak lazım. örgütlenip bu tip adamları ortadan kaldıralım. bu cezalarla bi halt olmaz
  • hepiniz böyle diyosunuzda...

ortalık kızıştığında gel kapışalım demeyi biliyosunuz ama...

önce kendiniz akıllı olun!!!
  • bu videoyu izleyen yabancı birinin de yorumu şu; Türkiye'de trafik kuralları yok mu hiç? çünkü bir çok kez gördüm böyle kullanan.
    yani yurtdışındaki bi adam bunu izleyince şaşırıyor nasıl böyle sürebiliyor diye, malum bilmiyor tabii bizim Türkiye'deki şöförleri ve kanunları!
  • Hızlı araba kullanmakla tehlikeli araba kullanmak aynı şey değil. Bu adam çok tehlikeli kullanmış, akan yoğun trafikte örneğin videonun ortalarndaki beyaz tiponun ani fren koyması durumunda bayağı bir insan niyazi olurdu. Kamera olduğuna göre belli ki şov amaçlı olarak abartmış iyice. Bu adam şöyle yapar diye tahmin yürütüp milimi milimine makas atmak iyi araba kullanmak değildir, budala cesaretidir. Eminimki geçen gün temde emniyet şeridini kullanarak makas atan rahmetli de kendini schumiyle bir tutuyordu. Hızlı araba kullanmanın bir adabı vardır, üst üste hem kendi hem de başkalarının canını tehlikeye atmak dediğim gibi budalalık.
  • İste yurdumuzdaki trafiğin ne kadar sahipsiz olduğuna bir örnek, bu kadar dikkat çeken trafik manevraları yapan bir araç nasıl olur da polis tarfından durdurulmaz?Nasıl tespit edilmez nasıl sürücüsü süründürülmez
  • Su yerel belediyelerin ceza kesme yetkisi bir cıksa... Cok iyi olacak ama... Paraya ihtiyacı olan belediye salacak zabıtasını, zabıta çatır çatır ceza kesecek, oyle bir durum olacak ki kurallara uyamayan millet daha ceza yememek icin araba kullanmayacak falan... Bu yasanın cıkması lazım. Polisin de rusvet alma ihtimali capraz denetleme denilen sistemle (ki eskiden cok rusvetci olarak bilinen Yunan ve İspanyol polisini muma cevirmistir) yok etmek gerekir...
  • şerefsiz hayvan öküz sığır .... onun bunun çocuğu.....

ağır oldu ama...

böyle hayvanlar varken millet daha yollarda çok pisi pisine can verir.
    kendi gebnerse bişey deil başkalaırınıda boşyeyere hayatı nı karartıyor..
  • quote:

Su yerel belediyelerin ceza kesme yetkisi bir cıksa... Cok iyi olacak ama... Paraya ihtiyacı olan belediye salacak zabıtasını, zabıta çatır çatır ceza kesecek, oyle bir durum olacak ki kurallara uyamayan millet daha ceza yememek icin araba kullanmayacak falan... Bu yasanın cıkması lazım. Polisin de rusvet alma ihtimali capraz denetleme denilen sistemle (ki eskiden cok rusvetci olarak bilinen Yunan ve İspanyol polisini muma cevirmistir) yok etmek gerekir...

doğru sölüyon rüşvetin önüne geçip, her adım başı denetim koyarsa böleleri yollardan kaybolurr...
  • bu video eskidi yahu.seneler önce izlemiştim.megane dı araba sanırım.yani bu adam videosunu çekmiş ama video çekmeyen tonla adamda var.
  • acelesi oldumu amcamda yapıyor bunu trafikte! ortalama 60km hızla giderken doğru fren gaz kombinasyonu ile 12 yaşındaki bebelerinde yapma ihtimali var.. bunun neresi tuning? neresi pilotluk?

dangalak sayısı artıyor her geçen yıl memlekette.. videoyu flagleyelim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.