Şimdi Ara

trafikte size karışanlara kızarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar arabamızla giderken bazen yanımızda oturan çok karışır.yok yavaş git,şunu solla,oluuum napıyon vs.vs. tabii haklı karışanlara (hız,sinirlilik,dikkatsizlik)

bi şey demeden dikkatime alıyorum.ama bide dengesizce biz sanki körmüşüz gibi yada abilik duygusuyla karışanlar var ben çok sinir oluyorum .sizde de oluyor mu

• Ewet cok oluyor karisan ama bende bazen dayanamiyorum karisiyorum pis bi huy
  • Duruma göre diyelim gerçekten bir hatam varsa bişi demem...
  • kızarım ama çoğu zaman kaza yapmamı da yanımda oturan kişi engellemiştir

• nedense bana kimse karışmadı

arkadaşım olunca farklı
    kız arkadaşım olunca farklı
    ailem olunca farklı sürmediğim içindir
  • Bazen çok delirtiyorlar. Bazen hiç karışmıyorlar bile. Direksiyonu verecen eline görecek o zaman.
  • 2 şoför yanyana olursa eleştiri kaçınılmazdır, sineye çekeceksin :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • walla kızarkadasimin bana kariştigi oluyor bazen,benım agresif gunlerımde.
    ama over%under ın da dedii gibi bazen kaza yapmami da onlemıyor değil hani.tabi ben "bizde gorduk herhalde " diye yine yigitlii bişii sürdürmüyorum orasi ayrı ama uyarılar bazen kazadan kurtarıyor.
    tabii bunu cok sık yaparsan da kaza yaptırıyor
  • Genelde kızlar ya çok korkuyor yada tam tersi çok eğleniyorlar. Arkadaşlarımdan karışan oluyor ama, "sağ boş, sol boş, tam sağ" gibi pozitif yönde karışmalar oluyor, co pilotluk yapıyorlar. Babam genelde pek benim kullandığım araca binmez ama oda az deli değildir, aynı araçtaysak "yavaş git, şerit değiştirme zırt pırt" gibi uyarılar yapar ama farklı araçlardaysak benle birlikte gazlamaktan da çekinmez Bide olayın tam tersi var; ben kullanan kişiye çok karışırım, genelde başkasının aracındayken yavaş bile gitse tırsıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Szopen

Genelde kızlar ya çok korkuyor yada tam tersi çok eğleniyorlar. Arkadaşlarımdan karışan oluyor ama, "sağ boş, sol boş, tam sağ" gibi pozitif yönde karışmalar oluyor, co pilotluk yapıyorlar. Babam genelde pek benim kullandığım araca binmez ama oda az deli değildir, aynı araçtaysak "yavaş git, şerit değiştirme zırt pırt" gibi uyarılar yapar ama farklı araçlardaysak benle birlikte gazlamaktan da çekinmez Bide olayın tam tersi var; ben kullanan kişiye çok karışırım, genelde başkasının aracındayken yavaş bile gitse tırsıyorum

sağ sol boş demesini bile istemiyorum sürücü tarafından görüş farklı sağ taraftan görüş farklı kendim bakmadan emin olmadan çıkmam yola bir arkadaş sahil yoluna çıkcam durdum sola baktım sağa bakarken tam geç dedi arabanın gelmesine 10-15 metre var zaten 70-80'le geçiyo millet çıksak herif dağıtcak bizi karışılmasına karşıyım.

• niyetine ve nasıl bi üslupta söylediğine bağlı olarak değişir. eğer gevezelik olsun diye (90 ı geçme ceza yersin, geç geç bu mesafe kurtarır gibi) yada ben bilirim havasında söylerse çok gıcık olurum ama gerçekten bişey biliyor da söylüyorsa (yolu benden iyi biliyorsa veya tecrübesiyle konuşuyorsa) dinlerim.
    Konuyu dallanıp budaklandırmak istemem ama birde arabama çocuğuyla binip çocuğunun arabaya zarar vermisini engellemeyen tanıdıklara çok çok çok sinir oluyorum.
  • yanımda oturanın söylediklerini yabana atmam ancak,
    hızlı git yavaş git olayını sevmem hızı ben ayarlarım,
    sağ şerit sol şeritten git olayını da sevmem,
    en çok sevdiğim ve duymak istediğim cümle ilerde kasis var,
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuci

yanımda oturanın söylediklerini yabana atmam ancak,
    hızlı git yavaş git olayını sevmem hızı ben ayarlarım,
    sağ şerit sol şeritten git olayını da sevmem,
    en çok sevdiğim ve duymak istediğim cümle ilerde kasis var,

ewt yolu benden daha ii bilen birisi kasis sölediiğinde işe yaramış oluo.öbür türlü yawaş git sollama fln deli olurum.Şöforun işine karışılmaz....
  • Co-pilotluk yapmaları işe yarıyor...

Onun dışında karışmaz kimse nasıl sürdüğüme
  • deli olurum bana karışana karıştıkçada korkutasım gelir

babam olum sen akıllanmıcaksın adam gibi gitsene makasa girmeden birazdan yavaşla der
    kız arkadaşım bi gün bizi öldürcen der
    arkadaşlarım ohh bas bas video çekelimder
  • co pilot örneği, aslında arabanın ön koltuğunda şoförün yanında oturan kişi en az şoför kadar sorumludur herşeyden. kazadan, cezadan... aklınıza ne gelirse.
    tabi mantıklı ve gerçekten gerektiğinde karışmalıdır.
    şoför de kompleks yapmamalı ve uyarıları dikkate almalıdır.

bazen şoföre karışılır ve şoför de kızarak, çok biliyorsan gel kendin kullan arabayı o zaman. gibi çıkışlar yapar ki, bu kompleks belirtisi olup gereksizdir.
  • Bana karışan hiç olmadı fakat ben devamlı karışırım Hatta bir kaç kez sağa çekte ben süreyim dediğim bile olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proteo -- 31 Mart 2008; 11:39:53 >
  • trafiğe ilişkinse bişey dememde normalde kızarım
  • özellikle babam bazen beni deli ediyor onun yüzünden arabayı kullanamıyorum bigün al direksiyonu deyip vercem eline valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: competitor

deli olurum bana karışana karıştıkçada korkutasım gelir

babam olum sen akıllanmıcaksın adam gibi gitsene makasa girmeden birazdan yavaşla der
    kız arkadaşım bi gün bizi öldürcen der
    arkadaşlarım ohh bas bas video çekelimder

hocam tıpkı beni anlattın
    aracı solladığımda babam yanımda oturuyosa "o aracı sollaman gerekmiyodu.arkasından usul usul gitsen bişemi olcak" der
    arkadaşlarımda aynını der ve telefonları hazırlarlar.kız arkadaşımı anlatamıcam bilem yalvarır yavaş git diye

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.