Olay özetle şöyle, kedim Paşa'yı veterinere getireceğim. Acelem var biraz. 70 limitli olan duble yolda sol şeritte 45-50 km hızla seyrediyor araçlar. İleride de ışıklar var.
İlk olay, yeşil yanıyor, bildiğim ışıklar sönerse kolay kolay yanmaz bir daha Sol şeritte abimiz symbol ile 50-60 civarı gidiyor. Sağda da biraz arkasında bir araba var. Ben de sinyal verdim biraz sıkıştırarak onu sağdan geçtim, sağ önde bir araç daha vardı onu da symbol'un önüne geçerek solladım. Symbol peşimden bolca korna çaldı, neyse hatalıyım dedim gittim.
İkinci olay hyundai h100 yada mitsubishi l300 bir minibüs. Bu abimiz sağdan gidiyor, yine 55-60 hızlarda. Solda da bir adam var önü boş, o da aynı hızda. Selektör yaptım 2-3 kere çekilmedi, sağa sinyal verdim, çok yakın olmasa da hafif makas diyebileceğimiz şekilde geçtim yanından. Gereksiz yere ben geçtikten 3-4 sn sonra minibüs frene bastı. Sonra o da gaza bastı makas attı 2-3 araca takıldı peşime. Saptığım yöne saptı, yanıma yanaştı kornaya basarak. Baktım yaşı 30-35 yaşlarında bir abimiz, sağ koltukta da kucağında çocuk olan yengemiz. El-kol hareketi yapıyor. Duracaktım baktım ablamız var tatsızlık çıkmasın dedim, elimi kaldırıp başımı özür dilerim der gibi salladım. Ama durmadı abimiz, yine kornalar el-kol vs.
Arabada 3 kişiyiz, Paşa'yı saymıyorum Düşük hızlarda, araçları tehlikeye atmadan yasak hareket yaptım. Üstelik bu hatalardan önce selektör yaptım, sinyal verdim ama yol verilmedi. Hatam var kabul ama neden bu kadar tepki? Aracın içini görüyorsun, 3 kişi var. Başkası olsa, dursa, o kadıncağızın ve çocuğun yanında kavga/gürültü çıksa iyi mi olur? He de geç.
Hatalı da olsa yapacak birşey yok kornayı çalarım basar giderim.Her hatada kavga gürültü çıkarsaydık 100 lerce insanla kavga ederdik.Bir de siz üç kişisiniz biz koca 9+1 transporter la işe gidip geliyoruz arabadan aşiret gibi iniyoruzKimse kolay kolay artislik yapamıyor
quote:
Orijinalden alıntı: laprace
Hatalı da olsa yapacak birşey yok kornayı çalarım basar giderim.Her hatada kavga gürültü çıkarsaydık 100 lerce insanla kavga ederdik.Bir de siz üç kişisiniz biz koca 9+1 transporter la işe gidip geliyoruz arabadan aşiret gibi iniyoruzKimse kolay kolay artislik yapamıyor
Aman hocam böyle bir tipe denk gelmeyin de
Genelde tek kullanırım ve böyle durumlarda kapıları kilitlerim. Saldırı olursa polisi ararım haklı olsalar dahi haksız duruma düşerler
Diğer yandan, araçtan inmem için çok çok sinirli olmam gerekir ki beni tanıyan arkadaşlar var forumda, sakinliğim ile ünlüyümdür
quote:
Orijinalden alıntı: AssistForte
quote:
Orijinalden alıntı: laprace
Aman hocam böyle bir tipe denk gelmeyin de
Genelde tek kullanırım ve böyle durumlarda kapıları kilitlerim. Saldırı olursa polisi ararım haklı olsalar dahi haksız duruma düşerler
Diğer yandan, araçtan inmem için çok çok sinirli olmam gerekir ki beni tanıyan arkadaşlar var forumda, sakinliğim ile ünlüyümdür
Bu adamın videosunu biliyorum
En iyisi hocam bu gibi durumlarda sakin olmanın faydası var.Ben de sakinimdir yanlız bir sinirlenirsem gözüm hiçbir şeyi görmez.