Şimdi Ara

Trafikte Kavgayaedebilirdim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün trafikte adamın birisi benimle kavga etmek istedi.
    yolun solundaydım arkamdaki araba sürekli sellektör yapıp duruyordu bende yolun sağına sinyal verir vermez dikkatsiz bir şekilde direksiyonu kırınca sağdaki araç zor durumda kaldı.
    ışıkta adam tam arkama durdu. indi arabasından açtım camı buyur birşey mi var diye çıkıştım
    sinyal verdim işte öyle atladım sağa dediye karşılık verdim
    bu hala birşeyler söyleyip duruyor arabanın koltuğunun yanıdaki haydarı aldım indim arabadan de get lan işine dedim asabımı bozma diyerek devamında küfür ettim
    Allahtan adam karşılık vermedi bindi gitti yada durup dururken kavga edecektim
    Çok stresli bir gündü bugün o nedenle çok kaba davrandım adama. zaten suçluydum biraz daha nazik olabilirdim hatta özür dileseydim ne kaybederdim.
    hem zaten adamda birşey demedi zadece arkamdan uzun korna yapıp inip arabasından yanıma geldi bende bu tavrına kıl oldum.

• Adama kaza yaptırabilirdin. Bir de haydarla aşağı iniyosun Günün stresi bahane olamaz herkes stresli gün geçirebiliyor. Neyse hatanı anlamışsın bir daha olmaz inşallah ders alman da güzel bir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: DotAxe

Adama kaza yaptırabilirdin. Bir de haydarla aşağı iniyosun Günün stresi bahane olamaz herkes stresli gün geçirebiliyor. Neyse hatanı anlamışsın bir daha olmaz inşallah ders alman da güzel bir şey

arkamdan selektör yapan sinir etti
    Adamın güleç bir yüzü vardı görsem tanırım özür dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öfke kontrolünü öğrenmek zorundayız, anlık bir sinir sizin yıllarınıza mal olabilirdi.
  • Selektör yapan gelmedi ama kapına. Güleç yüzlü adamı ezerler. Farklı birisi denk gelirse ve yine bu şekilde davranırsan kolay gelsin, bi de o zaman sonuçlarına bak. Keskin sirke külliyen zarar
  • Siz adamı zor'a itin adam gelip ne oldu velakin desin siz kavgaya müştekil edin evet trafikte sizin gibileri şahsen hiç istemiyorum . Hatalısınız .
  • adam hatalı bide burda laf yapıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadan kornaya basanlari, selektor yapanlari hic takma. Ama hic.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam niye inip yanına geliyor bi kere. belliki kavga edicekti herhalde sende ters biriydin vazgeçti
  • Her sellektör yapana yol versek... Biraz dikkatli olun hocam Allah korusun kazaya da sebebiyet verebilirdiniz daha büyük olaylar da olabilirdi. En azından yol verecekseniz bile sağınızı solunuzu iyice kontrol ettikten sonra çekilin.

Bu sellektör yapanları, korna çalanları vs. hiç takmıyorum. Yol müsaitse zaten en sol şeridi işgal etmem. Müsait değilse, trafik varsa, araç solluyorsam ya da sağdaki şeritte seyredenlerden hızlı gidiyorsam da, isterse yırtınsın gene yol vermem. Bekleyecek emmioğlu yol babasının malı değil...
  • Çok sinirli, dolu insanlarız. Her an birbirimizi öldürebiliriz, tahammülümüz kalmamış. Sırf yan baktı diye adam bıçaklayan bir ülkede yaşıyoruz, seninki gayet normal onların yanında, yalnız hem suçlu hem güçlü olmuşsun. Adam aracına dönüp çıakrsa revolveri iki sıksa kafana bu konuyu açamayabilirdin sonra ertesi gün manşetlerde okurduk konuyu. Biraz hoşgörü, ben de gösteremesem de...
  • İstanbul gibi trafiği günün hareketli saaatlerinde felç durumuna gelebiilen bir şehirde insanlar artık soğukkanlılıklarını kaybediyorlar.

Vatandaşın hayatı istanbul'un felç trafiğinde geçiyor gidiyor, niye ? ay sonunda bir kaç kuruş kazansın diye.

istanbul artık trafiği, medeniyetten nasibini almamış sonradan gelenler ile tam bir keşmekeş şehri oldu.

hem ülkenini genelde zorlaşan hayat standartları + trafik çilesi derken artık sabır taşı kırılıyor insanlarda.

Bir yerden sonra birileri birilerine patlayacak fena halde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexyz

bugün trafikte adamın birisi benimle kavga etmek istedi.
    yolun solundaydım arkamdaki araba sürekli sellektör yapıp duruyordu bende yolun sağına sinyal verir vermez dikkatsiz bir şekilde direksiyonu kırınca sağdaki araç zor durumda kaldı.
    ışıkta adam tam arkama durdu. indi arabasından açtım camı buyur birşey mi var diye çıkıştım
    sinyal verdim işte öyle atladım sağa dediye karşılık verdim
    bu hala birşeyler söyleyip duruyor arabanın koltuğunun yanıdaki haydarı aldım indim arabadan de get lan işine dedim asabımı bozma diyerek devamında küfür ettim
    Çok stresli bir gündü bugün o nedenle çok kaba davrandım adama. zaten suçluydum biraz daha nazik olabilirdim hatta özür dileseydim ne kaybederdim.
    hem zaten adamda birşey demedi zadece arkamdan uzun korna yapıp inip arabasından yanıma geldi bende bu tavrına kıl oldum.

adam haklı öldürcenmi adamı ? baksana aynana sellektör yaparsa yapsın banada yapıyolar mesela soldan kaptırıp gidiyorum sinyal vermeden lap diye dalıyo hani allahtan silah falan yok vurasım geliyo onu orda arkadan geçirmemi falanmı istiyo gidip kıçına yapışıp sellektör yapıyrm ne diye artıslık yapıyoki şimdi bana ? yapmayın arkadaşlar sinyalsiz dalmayın insanız bizde ne bilelim sollucağınızı sonrada niye hergün kaza oluyo !

• quote:

Orijinalden alıntı: inexyz

Yada oda silahi cikarip 2 tane sıkabilirdi ve sen burda olmayabilirdin. Cok uzak bir ihtimal degil bizim ulkemizde.
    Yada oda sana karsilik verip kavgaya tutusabilirdiniz, o adami oldurebilirdin ve hayatin hapislerde gecebilirdi.

Trafikte hepimiz sinirleniyoruz, uyuz uyuz sol seritte gidenlermi dersin, deli gibi selektor yapanlarmi dersin, yaya seridini gore gore yayalara yol vermeyenlermi dersin, kavsaklarda donenlere yol vermeyenmi dersin. Yani cok sebep var. Trafikte zorda olsa sakin ve sabirli olmamiz gerekiyor. Yoksa hergun cinayet ve kavga haberleri okumaya devam ederiz gazetelerde veya haberlerde. Cinayetlerin cogu trafik kavgalarinda isleniyor bunu unutmayalim arkadaslar. Dikkatli olmakta fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalurjistOguz -- 8 Mart 2013; 17:46:13 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.