Şimdi Ara

Trafikde İhbarda bulunuyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir ilçede ikamet ediyorum yeni şoförüm. kurallara dikkat etmeye çalışıyorum. bazı trafikte gördüğüm yanlışlar var örnek şehiriçinde işlek kavşak giriş çıkışlarına trafik ışıklarınının hemen yanına hatta yaya geçidi işaretlerine park ediyorlar kavşaktan yola girmeye çalışıyorum ama ne mümkün sağdan soldan geleni göremiyorsun. yaz ayı olması nedeniyle özellikle iftar sonrası bu olaylar acayip arttı. lakin trafik polisleri hiç ilgilenmiyorlar. ben biraz araştırdım trafik kanununa göre şehiriçinde kavşaklara 30 metre yakına park etmek yasak. illaki birşeylerin yasak olmasına gerek yok az mantıklı insan ben arabayı oraya park edersem başkasına zarar verir mi diye düşünmeli. ben bazen kurallara uygun olsun millet rahatsız olmasın diye yüzlerce metre ileriye park ediyorum. asıl mesele ben böyle olayları gördükçe şikayet etmek istiyorum 154 aramak etkili olurmu ya da boşuna zaman kaybı mı olur ülkemizde normal mi böyle davranışlar yoksa ben mi çok abartıyorum..

• hissettiklerinizi en icten paylasiyorum sizinle. kucucuk bi yolun kosesinde cop tankeri yanindave aksi istikamette guya park etmis birine carpmistim gececn sene. hava yagisliydi bir okulun onunde oldu olay ve hatta okuldan cikis saatinde oldu. yol o kadar kalabaliktiki yayalar olsun arabalar servisler anlatamam size. neyse zig zag yaparak kacmaya calisiyordum ve bu adami telafi edemedim ve sag arka tampon kosesine carptim. aslinda arabamin cizilmesine cok uzuldum ben. bey efendi duzgun park etseydi bu talihsiz olay basima gelmezdi. neyse ki inat ettim ve polisi aradim. gelsinler em azindan bu adama ceza yazsinlar yasakta park ediyor diye. ve yagisli soguk havada iki saat bekledikten sonra geldiler amirlerimiz polislerimiz. tutanagi duzenlediler ve beni 100% kusurlu buldular nedenmis efendim cunku ben park eden arabaya carpmisim. peki bi yasaklar ve yasalar neden duzenlendiki? bilemiyorum.
    Yani bunu demek istiyorum 155' i arayin. sikayet edin. ben hala yoldauken bunu yapiyorum ozellikle otobanda makaslama yapan araclari sikayet ediyorum. isiktan gecenleri de sikayet ediyorum. sonuc ise sifir yani ufak bir geri bildirim yada benzeri yoktur. ama olsun diyorum yine yapicam. LUTFEN SİZLER DE YAPİN. BELKİ BİR GUN GELİP ONSAN GİBİ KULLANMAYİ BİLİRİZ BU ARABALARİ.
    kazasiz belasiz surusler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Faydasi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.