Şimdi Ara

Trafik sigortasını taksitle yaptırma imkanı var mı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
6.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trafik sigortasını hangi sigorta şirketine yaptırmayı tercih/tavsiye edersiniz. ve kredi kartına taksitle yaptırma imkanı varmı varsa hangi firma acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 22 Nisan 2008; 12:10:39 >

• Trafik sigortasını sektörün önde kuruluşları olan AxaOyak-Anadolu- Aksigorta-Koç Allianz- Güneş bu gibi şirketlerden birine yaptırabilirsin. Kredi kartına 3 eşit taksit yapıyor çoğu şirket. Şirketlerin fiyatları değişiklik göstermektedir.
  • taksit olayı şirketten şirkete göre değişir 4 taksit yapan bile var piyasada
  • Koç Allianz Acentelerine gidebilirsiniz , yalnızca world card a 3 taksit yapılmakta
  • Aviva Sigorta: (Ankara, İstanbul, İzmir ve Bursa illeri hariç) trafik sigortasını 3 taksit yapıyor...

HSBC, Cardfinans, İşbankası, Akbank, Garanti kredi kartlarına...
  • Axa oyak BankAsya hariç bütün kredi kartlarına 3 taksit
    Liberty Sigorta World-Axess-Bonus kredi kartlarına 3 taksit yapıyor.
  • Bence sigortanızı kaza yapmanız durumunda (Allah korusun) paranızı en çabuk ödeyecek olan kuruluşa yaptırmanız...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar şimdi ben c.tesi günü aracı teslim alıcam. Kaskosunuda yaptırıcam merak ettiğim konu şu ?
    Bu trafik sigrotası sıfır araçlarda nasıl yapılıyor ? Fiyatı nedir ? (2008 Grande Punto 5K Fire Dynamic) Yani sıfır aldığım araçta firma tarafından hazır yapılmış olarakmı gelicek yoksa ayrıca gidip bi de trafik sigortası mı yaptırıcam ?
    Beni bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden sağolun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mhalici

Arkadaşlar şimdi ben c.tesi günü aracı teslim alıcam. Kaskosunuda yaptırıcam merak ettiğim konu şu ?
    Bu trafik sigrotası sıfır araçlarda nasıl yapılıyor ? Fiyatı nedir ? (2008 Grande Punto 5K Fire Dynamic) Yani sıfır aldığım araçta firma tarafından hazır yapılmış olarakmı gelicek yoksa ayrıca gidip bi de trafik sigortası mı yaptırıcam ?
    Beni bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden sağolun...

Sana ruhsatı hazır halde teslim edecekler,trafik sigortasıda galeri tarafından yapılmış olacak.
  • Saol Liberti..
    quote:

Orjinalden alıntı: liberti
    Sana ruhsatı hazır halde teslim edecekler,trafik sigortasıda galeri tarafından yapılmış olacak.

Sağol Liberti
  • aviva hakkında bilginiz varmı tşklr
  • anadolu sigorta nasıldır ve taksit imkanı varmıdır acaba .. aracın daha önceki sahibi anadolu sigortada yaptırmış
  • .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proteo -- 22 Nisan 2008; 12:18:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: proteo

Dışarıdan bir şirketle anlaşmadan önce aracın servisi hangi şirketle anlaşmalı ve onların şartları nasıl uygun mu bunu araştırın derim.

Bu söylediğin trafik sigortası için geçerli bir durum değil. Çünkü trafik sigortası sizin değil karşı tarafın hasarını karşılar. Sizin için geçerli olan karşı tarafın sigorta poliçesinin nereden yapıldığı,bunuda ayarlamanız mümkün değil.
  • Haklısın dalgınlığıma geldi kaskodan çıktım yola uyardığın için sağol.

quote:

Orjinalden alıntı: liberti

quote:

Orjinalden alıntı: proteo

Dışarıdan bir şirketle anlaşmadan önce aracın servisi hangi şirketle anlaşmalı ve onların şartları nasıl uygun mu bunu araştırın derim.

Bu söylediğin trafik sigortası için geçerli bir durum değil. Çünkü trafik sigortası sizin değil karşı tarafın hasarını karşılar. Sizin için geçerli olan karşı tarafın sigorta poliçesinin nereden yapıldığı,bunuda ayarlamanız mümkün değil.

• ben ray sigortadan 8 taksite yaptırmıştım
  • trafik??
    quote:

Orjinalden alıntı: opr

ben ray sigortadan 8 taksite yaptırmıştım
  • 1- trafik sigortam 5 gün önce bitmiş , cezası var mıdır ?
    2- binek araç için sigorta tutarı sabit midir, araç yaşı , motor hacmi vs ve sigorta şirketine göre değişir mi?
    3- trafik sigortasını kasko ile beraber yaptırmak , maddi açıdan avantaj getirir mi?
    4- şirket seçmenin bana avantajı var mıdır?
  • trafik sigortasının cezasından çok Allah korusun büyük bir kazaya karışırsan berbat bir durum oluyor.bir tanıdığım ölümlü bir kaza yapmış evini sattı daha epey bi borcu vardı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: stilll

trafik??
    quote:

Orjinalden alıntı: opr

ben ray sigortadan 8 taksite yaptırmıştım

ops pardon kasko ile karıştırdım ama anadolu sigorta k. kartına taksit yapıyodu benimde 1 yıl oldu şu an varmı bilmiyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.