Şimdi Ara

Trafik sigortasında yeni model yolda (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Geçen yıl 750ye yaptırdığım sigorta 1200 olmuş.kaza yok küçük şehir 7.basamak.ne deyim cakallara .tavan yokken güzeldi biri 2000 biri 300 veriyordu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mecbur olmasam çok sevmeme rağmen bi dakika düşünmeden satardım arabayı. Lakin mecburum ev iş arasında toplu taşıma ya da servis yok.

    Mtv, tüv, sigorta, kasko, ötv, kdv, bakım, mazot yeter artık yazıktır bu nedir tüm kazandığımı bunlara döküyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kenan_0

    Soru şu: 2019'da mevcut hükümetin iktidarda kalma olasılığı nedir?

    referandumda açıkça yapılanlardan sonra gerçek bir seçim yaptırılacağına inanan olması olasılığı nedir peki?

    mevcut hükümet bu gücü seçimle bırakmayacak, zaten bu yüzden ülkeyi yönetim şekli tamamen değişti, meclisi tamamen işlevsiz bırakmış ve khk larla istediği her şeyi yapanlar seçim falan dinlemez
  • EEE yıllarca trafik sigortası primi sabitti bunlar zarar etmiyordu ve her yıl büyüdülerde şimdi yine yüksek olan tavan fiyat yüzündenmi zarar ediyorlar..İyice aptal yerine konmaya başladık yahu..
  • Her yıl aynı terane, son 2-3 yıldır maaşallah hep düzenleme yapılıyor, hiç de bir işe yaradığını görmedim,
  • bakanların sadece vergiler üzerinden devletin gelirini nasıl arttırabileceklerini düşünmeleri bu yolda ilerlemeleri çok kötü gerçekten

  • Nasıl insansınız siz ya Bende 10 yıldır hiç kaza yapmadım yapsanıza lan bana da yıllık 300 tl sigorta olsun. kAZA YAPMAYANDAN 1000? SABİT ALIYORSUN AMA İŞİNE GELİNCE.

    Bakanların aldığı maaşa bizde çalışsak bize de koymaz lan 11 yaşında arabaya biniyorum. vergisi ayrı benzini ayrı araba yaşlı bir araç olduğu için sorunları çok oluyor. ama nerde yeni model arabaya binmek bakan dayımız yokki bizi işe alsın. Hükümet bir koyuyor 100 alıyor elbet bir gün acı içinde sizlerinde çığlıklarınızı duyarız.

    Bıktım lan bıktım Bim'den alışveriş yapmaktan eski püskü arabaya binmekten pazardan aldığım dandik eşyaları giymekten ailemle hiç şöyle güzel bir restoranda yemek yiyememekten Afrika değil burası bizi sömürenler başka ülkeler değil içimizdekiler. En çokta bu koyuyor acı içinde cezanızı çekin şimdi kimsenin gücü ve sesi çıkamıyor belkide yetmiyor gün delir devran döner ama fakirlikten bıktım.





  • Yükselse de fırlasa da lazım, el alemin denyosuyla sen ödeyecen ben ödeyecen muhabbetine girilmez!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigortacıların keyfine kalırsa piyasa serbest ama sigorta zorunlu olmalı. Konu son derecede basit. Eğer zorunlu olsun diyorsanız tavan fiyata sesiniz çıkmayacak. Yok tavan olmasın diyorsanız da sigortayı zorunlu tutmayacaksınız. Aksi vatandaşa resmen zulümdür.
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    sigortacılar tavan kalktığı zaman bunu iyi niyetle kullanmadılar. Tavanın kalktığı uygulamada %800 zamları gördük. Özellikle kamyoncuların tepesine bindiler. Sen öyle zulmeder, her tarafa ateş edersen elbette tavan bir zorunluluk olur. Kaza sayısı bir yılda belirli bir sayıyı geçince ( örn 5) ona uygun bir düzenleme olabilir ama adam 2 sene önce kaza yapmış, bunu bahane edemezsin. Tek kazadan dolayı primi fahiş yükseltemezsin. Kasko değil ki bu, alt tarafı trafik sigortası??? Yapılmadı mı bunlar yapıldı. Tavan kalkınca suistimal edilmedi mi? Edildi.
  • Kısacası TAKSİCİ, PAZARLAMACI, TİCARİ vb. Umursamaz vurdumduymaz kendi aracı olmadığı için dikaktsiz araç kullananlar için getirilmişti bu TAVAN fiyat uygulaması.

    Sigorta şirketlerinden LİBERTY çıktı pazardan böyle giderse diğerleri de ortak karar alıp kesmeyecekler yada çıkacaklar , çünki trafik poliçelerinden adamlar cidden zarar ediyor.

    Zararın en büyük sebebi de Ölüm ve yaralanma tazminatlarının aşırı yüksek olması imiş.

    Hayırlısı diyelim ama senin benim gibi dikkatli araç kullanan HUSUSİ araç sahiplerini düşünen yok OLMAYACAKTA bu gidişle ve olan yine bize olacak memur,işçi, küçük esnaf arkadaşşşşşş derdimize yanalım.
  • arabayı aldıgım ilk senelerde 300 400 e yaptırdığım trafik sigortasını bunlar düzenledi vatandaşın yararına tavan uygulaması vs getiriyoz dediler son 2-3 senedir 500 600 arasına yaptırıyorum hiç kazam yok düşeceği yere dahada zamlandı severim böyle işi
  • Tavan fiyat uygulamasi haksiz bir uygulama taksicinin dolmuşcunun filoconun makascinin riskini primini kazasiz kullaniciya yüklüyor..Tavan fiyat sadece üst üste en az iki sene kazasi olmayana uygulanan bir sistem olmali ki amacina ulassin.Aksi halde serseri mayinlarin riskini paylasmaktan baska birşey değil!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakalım nasıl öpcekler bizi
  • yine mi zam... sabah sabah günaha girmek istemiyorum...
  • Tamirci çalıyor, exper göz yumuyor, şirketler de zararı vatandaştan çıkarmaya çalışıyor.
  • Şükürler olsun. Şimdiki sistem çok kötü. Yeniden yapılanma şart

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.