Şimdi Ara

Trafik sigortasında değişiklik: Öncelikle orijinal parça kullanım şartı getirildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
6.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Musty86

    %70 hasarsızlık indirimi mi? Nerde var %70 hemen yaptıralım

    Bizde var 520 liraya yaptırdım trafik sigortasını kaza bela yok 6 yıldır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirARSLAN -- 6 Aralık 2021; 17:3:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BekirARSLAN kullanıcısına yanıt

    Bu sene onu da beklemeyin. Benim de bu araç ile 5. yılım. Geçen sene 510 liraya yaptığım sigortayı bugün 815 liraya yeniledim. %60 zam demek. Her ikisinde de 7. basamakta en düşük riskli kategoride alınan fiyatlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 6 Aralık 2021; 21:40:56 >
  • AtesHırsızı kullanıcısına yanıt

    Yüzde 70 değil o kardeşim. 7. Basamak. Sen yedileri karıştırmışsın.


    Ayrıca kasko yapmaktan neden caydırsın milleti ? Sigorta karşı tarafın hasarını ödüyor. Kasko kendi aracını ödemek için . Olayın kasko yaptırıp yaptırmamakla bir alakası yokki.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt

    Doğru %50 civarı bir indirim oluyor. 7leri karıştırmışım.


    Kasko konusunda ise şöyle bir durum var: kaskon olunca kendin serviste kaskoyla orijinal parça ile tamir ettirip kaskonun karşı tarafın sigortasından o parayı almasını talep edebiliyorsun. Birisi vurunca dandik sigorta poliçelerinden sebep Çin malı yedek parça istemeyenler sırf bu sebepten kasko yaptırabiliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt

    Dolar bazında yani yedek parça fiyatlarına oranla aslında indirim alıyorsun. TL olarak indirim ise şu an için hayal. Daha 3 ay önce 400 lira olan parça şuan 750 lira başka bir şey söylemeye gerek yok sanırım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 aralıkta sigortam bitiyor bakalım ne çıkacak? Geçen yıl 550 tl ye yapılmıştı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt

    parçayı orjinal diye yuttururlar bu seferde. tabi faturası kesilip bize verilirse o ayrı.

  • trafik sigortası denilen zıkkım karşı tarafın hasarını karşılamıyor mu? karşılıyor. olabilecek en kötü ve ucuz sigortadan yaptırın geçin işte.

  • Emyn1907 kullanıcısına yanıt

    Bu madde ile yırtmaları normal bi hukuk devletinde mümkün değil hocam. Ana bayiside dahil, birden fazla yerden temin edilemediğine dair imzalı belge alıp sunmaları gerekli. Yasal olarak elimizi güçlendiren bir madde her halukarda. Dava sürecine girerse konu.

  • 2. Arabayı aldim üstüme 0 dan başlıyor biliyorsunuz kademe. 1650 lira cıktı bu paraya kasko yapılıyordu yakin zaman icinde. Kasko fiyatını soyleyeyim 6900 lira pes.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse dememiş zorunlu sigortanın 43 bin TL ye kadar ödediğini, kalanı varsa kasko karşılar yoksa cepten ödemek zorunda kalırsın, şimdi orijinal parça kullanılınca tamir masrafı artıyor, gerisini siz düşünün..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torlak Kemal kullanıcısına yanıt
    Çünkü dolandırıcı zihniyetli. Sigorta fiyatı yüksek olunca aracının hasarını gizleyemeyecek satarken. Ondan evham yapıyorlar.

  • ''Sigorta şişirmesi ağır hasar kayıtlı'' orijinal parçalar kullanıldığından ağır hasarlı çıkıyor Trafik sigortasında değişiklik: Öncelikle orijinal parça kullanım şartı getirildi Trafik sigortasında değişiklik: Öncelikle orijinal parça kullanım şartı getirildi 









    Not: Araba taklacı güvercine dönmüş Trafik sigortasında değişiklik: Öncelikle orijinal parça kullanım şartı getirildi 

  • command_4 kullanıcısına yanıt

    O olabilecek en kötü ve en ucuz sigortan aracın orijinal parça ile tamiri, ikame araç ve değer kaybını ödemediğinde ne yapacaksın? Artık 100 lira için mahkemelerde neden uğraşıyorum diye oturup hayatı sorgularsın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AtesHırsızı kullanıcısına yanıt

    dostum trafik sigortası benim hasarımı değil, karşı tarafın hasarını ödüyor. suçluysam, benim yaptırdığım en ucuz sigorta ödeyecek. yani mağdur uğraşacak. yani karşı taraf uğraşacak.


    yasal olarak sigortam varken, ödemesi için tüm şartlar sağlanmışken sigortanın ücreti ödeyip ödememesi benim derdim değil. sigortayı dava eder. ben sigortamı yaptırmışım. sigortadan alamıyorsa yallah makemeye.


    motosikletim ile kaza yaptım. karşı tarafın sigortası doğa sigorta 2 ayda paramı zor aldım. karşı tarafın umrunda değil tabi sigortası herşeyi yasal. sabaha kadar dava et. 2 yılda ancak sonuçlanır. ben de derhal yeni sigortamı doğa dan yaptırdım. karşı taraf uğraşsın dursun.

  • Trafik sigortasının karşı tarafın hasarının ödediğinin farkındayım, ama sen bilgisizlik içinde yüzüyorsun. Görece büyük bir kaza yap bakalım on binlerce liralık dava sana mı açılıyor sigortaya mı açılıyor. Sigortanın karşıladığı bedel belli, ki o dandik sigortaların değer kaybı bedelini karşılamıyor. Karşı taraf kaskodan aracını tamir ettirip, bedel kaybını peşin alır sonra kasko sigorta mali mesuliyeti dışında kalanı ve değer kaybı bedelini sana rücu eder. O iki sene süren mahkemede adliye koridorlarında dolaşıp en sonunda kaskonun harcadığı para + yasal faiz + karşı tarafın avukat ve dosya masraflarını ödersin. Artık yetkili serviste iki kapı değişince mali mesuliyetin 2 katı kadar bedel çıkıyor. Kaldı ki orijinal parça ile tamir şartı getirildiği için karşıda kasko olmasa bile mali mesuliyet dışında kalırsa ki büyük kazalarda kalacak, senden alınacak o para her türlü.

  • command_4 kullanıcısına yanıt
    Saçma saçma konuşmuşsun. Sigorta sana kestiği poliçede ne kadarını ödeyeceğini zaten yazmış olur. Üstünü eşşek gibi sen ödersin.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.