Şimdi Ara

Trafik sigortasına en aşağı 860 Lira fiyat verildi !!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Opel Combo 1.3 city plus aldım iki gün önce sigorta yaptırmaya gittiğimde sigortacım en uygun fiyat olarak 860 lira çıkarttı.. Euro sigorta olarak.. Araç kazasız 2007 model bu kadar olmamalı.. Aracım kamyonet olarak geçiyor.. Ama ticari değil hususi yaşım 20 araç benim üstüme hadi yaştan dolayı 50 100 lira ekledi diyelim ama bu kadar olmaması gerek.. Sizce hangi acente ucuz olur bu konuda gerçekten şok oldum.. Önerilerinizi bekliyorum.. İstanbul Anadolu Yakasındayım..

• quote:

Orijinalden alıntı: illuminating

Arkadaşlar Opel Combo 1.3 city plus aldım iki gün önce sigorta yaptırmaya gittiğimde sigortacım en uygun fiyat olarak 860 lira çıkarttı.. Euro sigorta olarak.. Araç kazasız 2007 model bu kadar olmamalı.. Aracım kamyonet olarak geçiyor.. Ama ticari değil hususi yaşım 20 araç benim üstüme hadi yaştan dolayı 50 100 lira ekledi diyelim ama bu kadar olmaması gerek.. Sizce hangi acente ucuz olur bu konuda gerçekten şok oldum.. Önerilerinizi bekliyorum.. İstanbul Anadolu Yakasındayım..
    Arkadaşlar Opel Combo 1.3 city plus aldım iki gün önce sigorta yaptırmaya gittiğimde sigortacım en uygun fiyat olarak 860 lira çıkarttı.. Euro sigorta olarak.. Araç kazasız 2007 model bu kadar olmamalı.. Aracım kamyonet olarak geçiyor.. Ama ticari değil hususi yaşım 20 araç benim üstüme hadi yaştan dolayı 50 100 lira ekledi diyelim ama bu kadar olmaması gerek.. Sizce hangi acente ucuz olur bu konuda gerçekten şok oldum.. Önerilerinizi bekliyorum.. Eski sahini Avrupa yakasında 470 Liraya yaptırmış yüzde 10 indirimli olarak.. Koru sigorta dedi ama ben şaşırdım ne yapacağım ? İstanbul Anadolu Yakasındayım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illuminating -- 21 Kasım 2012; 23:56:50 >

• quote:

Arkadaşlar Opel Combo 1.3 city plus aldım iki gün önce sigorta yaptırmaya gittiğimde sigortacım en uygun fiyat olarak 860 lira çıkarttı.. Euro sigorta olarak.. Araç kazasız 2007 model bu kadar olmamalı.. Aracım kamyonet olarak geçiyor.. Ama ticari değil hususi yaşım 20 araç benim üstüme hadi yaştan dolayı 50 100 lira ekledi diyelim ama bu kadar olmaması gerek.. Sizce hangi acente ucuz olur bu konuda gerçekten şok oldum.. Önerilerinizi bekliyorum.. Eski sahini Avrupa yakasında 470 Liraya yaptırmış yüzde 10 indirimli olarak.. Koru sigorta dedi ama ben şaşırdım ne yapacağım ? İstanbul Anadolu Yakasındayım..

Araç tipi kamyonet, 30 yaş altı, 34 plaka. Daha ne olsun fiyatı arttıracak herşey mümkün. Aracı 30 yaş üstü bir akrabanızın yada anne babanızın üzerine yapın paranız cebinizde kalsın. Yazık okadar paraya...

• Vay anasını.35 plaka palioyu 180 liraya sigortalatmıştım 4 ay önce.
  • Dalgalı kur olduğu için ne olucağı artık meçhul oldu :)
  • 20 yaşındaki adamı acemi, 70 yaşındaki adamı profesyonel sürücü olarak görüyorlar. Mantığa gel. Bende 2008 Doblo için 500 Lira ödüyorum Euro Sigorta.
  • Yaş 30, 3.Kademe hasarsızlık, Bursa > 190 TL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hafif ticari sürücülerinin çoğu araçlarını hayvan gibi değil de insan gibi kullanmaya başladığı zaman bu fiyatlar düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edec

Hafif ticari sürücülerinin çoğu araçlarını hayvan gibi değil de insan gibi kullanmaya başladığı zaman bu fiyatlar düzelir.

Haklısınız..
  • 625 Liraya yaptırdım arkadaşlar koru sigorta şirketinden daha uygunuda mümkün değildi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

20 yaşındaki adamı acemi, 70 yaşındaki adamı profesyonel sürücü olarak görüyorlar. Mantığa gel. Bende 2008 Doblo için 500 Lira ödüyorum Euro Sigorta.

Çok haklısınız.. Çok iyi açıklamışsınız..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

20 yaşındaki adamı acemi, 70 yaşındaki adamı profesyonel sürücü olarak görüyorlar. Mantığa gel. Bende 2008 Doblo için 500 Lira ödüyorum Euro Sigorta.

Çok haklısınız.. Çok iyi açıklamışsınız..

mantık değil istatistik.
  • Koru sigorta çok yeni bir firma şimdi fiyatları aşağıda tutup müşteri kazanma arayışı içerisindeler.Nasılsa trafik sigortası deyip geçmeyin kusurlu olarak zarar verdiğiniz bir aracın sürücüsü hasarını almak için koru sigortaya başvuru yaptığında parasını 4-5 ayda alırsa o arada sizi defalarca taciz edebilir başınızı ağrıtabilir o yüzden trafik sigortası dahi olsa ufak firmalara yönelmeyin.Biz acentelik olarak 1 sene Hür Sigorta ile çalıştık ve bu olay iki kere başımıza geldi biz sözleşmemizi fesh ettik çünkü müşterimize karşı mahçup oluyorduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PamirSAROS

Koru sigorta çok yeni bir firma şimdi fiyatları aşağıda tutup müşteri kazanma arayışı içerisindeler.Nasılsa trafik sigortası deyip geçmeyin kusurlu olarak zarar verdiğiniz bir aracın sürücüsü hasarını almak için koru sigortaya başvuru yaptığında parasını 4-5 ayda alırsa o arada sizi defalarca taciz edebilir başınızı ağrıtabilir o yüzden trafik sigortası dahi olsa ufak firmalara yönelmeyin.Biz acentelik olarak 1 sene Hür Sigorta ile çalıştık ve bu olay iki kere başımıza geldi biz sözleşmemizi fesh ettik çünkü müşterimize karşı mahçup oluyorduk.

Arabama iki defa çarptılar. Unuttum isimlerini, pek duyulmamış firmalardı, neticede ikisi de uğraştırdı...

Aslında biz neden bu firmalarla muhatap oluyoruz ki? Kendi firmamızla muhatap olmak gerekmez mi? Sigorta ilk defa zorunlu olduğu senelerde böyleydi diye hatırlıyorum. Yani ben kendi acenteme gidiyordum, sonra kendi sigortam (galiba hepsi aynı reasüransa üye oldukları için) her ne firmaysa o sigortadan tahsilatını yapıyordu. Acaba bizim acente mi bilmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

quote:

Koru sigorta çok yeni bir firma şimdi fiyatları aşağıda tutup müşteri kazanma arayışı içerisindeler.Nasılsa trafik sigortası deyip geçmeyin kusurlu olarak zarar verdiğiniz bir aracın sürücüsü hasarını almak için koru sigortaya başvuru yaptığında parasını 4-5 ayda alırsa o arada sizi defalarca taciz edebilir başınızı ağrıtabilir o yüzden trafik sigortası dahi olsa ufak firmalara yönelmeyin.Biz acentelik olarak 1 sene Hür Sigorta ile çalıştık ve bu olay iki kere başımıza geldi biz sözleşmemizi fesh ettik çünkü müşterimize karşı mahçup oluyorduk.

Arabama iki defa çarptılar. Unuttum isimlerini, pek duyulmamış firmalardı, neticede ikisi de uğraştırdı...

Aslında biz neden bu firmalarla muhatap oluyoruz ki? Kendi firmamızla muhatap olmak gerekmez mi? Sigorta ilk defa zorunlu olduğu senelerde böyleydi diye hatırlıyorum. Yani ben kendi acenteme gidiyordum, sonra kendi sigortam (galiba hepsi aynı reasüransa üye oldukları için) her ne firmaysa o sigortadan tahsilatını yapıyordu. Acaba bizim acente mi bilmiyor

Kaskonuz olsa dediğiniz doğru ama eskiden beri işleyiş bu şekilde kasko sizin aracı tamir ettirir alır çıkarsınız parasını karşı taraftan alır sizi uğraştırmaz ama kaskonuz yok ise siz karşı tarafın sigorta şirketine başvuru yapıyorsunuz eksperi geliyor inceliyor ve onayı veriyor yapılıyor aracınız o servis faturayı o ekspere gönderiyor eksper de firmaya faturanın karşılığını ödüyor ama sizinde şahit olduğunuz gibi karşı tarafın sigortası ufak tefek firma ise muhakkak sizi uğraştırıyorlar.Sizde ufak tefek yerden yaptırırda %100 suçlu olarak karşı tarafa hasar verseniz ve sigortanız geciktirse belki çeşitli tehditlere maruz kalacaksınız telefon ile aranıp.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

quote:

Kaskonuz olsa dediğiniz doğru ama eskiden beri işleyiş bu şekilde kasko sizin aracı tamir ettirir alır çıkarsınız parasını karşı taraftan alır sizi uğraştırmaz ama kaskonuz yok ise siz karşı tarafın sigorta şirketine başvuru yapıyorsunuz eksperi geliyor inceliyor ve onayı veriyor yapılıyor aracınız o servis faturayı o ekspere gönderiyor eksper de firmaya faturanın karşılığını ödüyor ama sizinde şahit olduğunuz gibi karşı tarafın sigortası ufak tefek firma ise muhakkak sizi uğraştırıyorlar.Sizde ufak tefek yerden yaptırırda %100 suçlu olarak karşı tarafa hasar verseniz ve sigortanız geciktirse belki çeşitli tehditlere maruz kalacaksınız telefon ile aranıp.

Alıntıları Göster
    @ PamirSAROS

teşekkür ederim.

• Mrb arkadaşlar. Konuyla yakından ilgiliyim. Bende daha dün 34 plaka 2008 model albea sole 1.3 aldım. Sigortasını sorgulattığımda çoğu firma 840 tl gibi bir fiyat belirlediler. Haliyle şok oldum tabi. Aracımda sanırım bi hasar kaydı mevcut. Bu fiyatı düşürmek için ne yapmam gerekiyor? Önerileriniz nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceylan2270

Mrb arkadaşlar. Konuyla yakından ilgiliyim. Bende daha dün 34 plaka 2008 model albea sole 1.3 aldım. Sigortasını sorgulattığımda çoğu firma 840 tl gibi bir fiyat belirlediler. Haliyle şok oldum tabi. Aracımda sanırım bi hasar kaydı mevcut. Bu fiyatı düşürmek için ne yapmam gerekiyor? Önerileriniz nelerdir?

Koru sigorta
  • quote:

Mrb arkadaşlar. Konuyla yakından ilgiliyim. Bende daha dün 34 plaka 2008 model albea sole 1.3 aldım. Sigortasını sorgulattığımda çoğu firma 840 tl gibi bir fiyat belirlediler. Haliyle şok oldum tabi. Aracımda sanırım bi hasar kaydı mevcut. Bu fiyatı düşürmek için ne yapmam gerekiyor? Önerileriniz nelerdir?

Koru sigortaya filan hic bulasmayin bana tc kimlik numarasi gecici belgeden asbis numarasi ve aracin plaka numarasini gonderirseniz ozelden ben size fiyat bulayim yapalim ama bana nerelerden ne kadar fiyat aldiginizi da yazabilirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Koru sigortaya filan hic bulasmayin bana tc kimlik numarasi gecici belgeden asbis numarasi ve aracin plaka numarasini gonderirseniz ozelden ben size fiyat bulayim yapalim ama bana nerelerden ne kadar fiyat aldiginizi da yazabilirseniz sevinirim.

Aldığım fiyatlar bunlar. en uygun eureko

axa: 792tl
    sompo :1,008tl
    mapfre : 787tl
    allıanz : 855tl
    eureko : 599tl

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.