Şimdi Ara

Trafik Sigortası , Kasko , Plaka v.s |Soru,Sorun ve Görüşleriniz| (240. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.787
Cevap
117
Favori
396.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
51. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Noter satış sözleşmesini poliçenizi düzenleyen acenteye iletmeniz yeterli.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kaskomu yeniletcem, Ayni teminatlarla kontrol ettiğim de quick sigorta yaklasik 2800 lira daha ucuz. Sigortacılarla görüştüğümde tavsiye etmiyorlar ama Quick i. Soru. Yasayan oldumu? Yorumunuz nedir?

• interhaci İ kullanıcısına yanıt
    Quick Sigorta, sigorta şirketleri arasında 2024 yılında özsermaye karlılığı en yüksek 5. şirket oldu. Acentesi olarak bir problem de yaşamadık.

Ancak bir Anadolu, Axa ve Allianz ile de mukayese edilemez.

Bunlarla arasında çok bir prim farkı yoksa değerlendirilebilir.

• Trafik sigortasının büyük fayda sağladığını düşünüyorum. Yollarda nelerle karşılaşacağımız hiç belli olmuyor, bir anlık dalgınlık, başka sürücünün hatası vs. kazalara yol açabilir. Böyle bir durumda trafik sigortası önemini daha çok belli ediyor. Bir keresinde yoğun trafikte ufak bir çarpışma yaşadım. Karşı tarafın aracında oluşan hasar için başta endişelendim sonra sigortam karşılayınca rahatladım. Aracımı ilk aldığım zaman Türkiye Sigorta'dan trafik sigortası yaptırmıştım. Böylelikle sadece maddi bir rahatlama değil, aynı zamanda olası bir hukuki sürecin stresinden de kurtulmuş oldum. Ne kendinizi ne de başkalarını tehlikeye atmaya değmez herkes üzerine düşeni yapmalı.

• feyyazcınarcık F kullanıcısına yanıt
    Türkiye Sigorta forumlarda böyle reklam yaptırmaya kadar düştüyse çok uzak durmalı 😀

• Dostlar 10 gün sonra dolacak trafik ve kasko sigortası için sigortam net e bakarken vw vdf sigortada Migros hediye çeki kampanyası gördüm ve oradan yaptırdım sampo marka. 1500 lira Migros hediye çeki aldım. 2 gün sonra çeki yolladılar. Bilginiz olsun. Hediye çeki için webden giriş yapmak gerekiyormuş.

• Sigortam.net 300 tl indirim kodu

REF_327M871R0A

Harfler büyük

• 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.