Şimdi Ara

Trafik Sigortası , Kasko , Plaka v.s |Soru,Sorun ve Görüşleriniz| (239. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.787
Cevap
117
Favori
396.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

en yakını 2bin tl yüksek çıkıyor hocam, teklif numarasıyla sigorta kestirecek yerler olması lazım

• DiagraM kullanıcısına yanıt
    Lazım ama maalesef yok.
    Devletin de bu anlamda ne bir çalışması ne de bir yaptırımı mevcut.
    Araştırarak en makule ulaşmaya ulaşmaya çalışıyoruz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • online teklif alabileceğimiz neresi var arkadaşlar ?

sigorteyericom

sigortamnet

sigorta7com 12.972,49 

esigortacom

enuygunsigorta

bunlardan aldım başka bildiğiniz varmı

arkadaşlar sbm ile aynı kesen sigortacı buldum bika sigorta (danışman numarası için pm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiagraM -- 16 Ağustos 2025; 13:12:29 >
  • Acn Türk’e Kasko’yu yaptırmıştım ve ama kapatılmış ve daha yeni haberim oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SigortaOfisi kullanıcısına yanıt

sbm den daha dusuk verebılen yerlerde olabılır mı mumkun degıl mı

• evil2302 E kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/acnturk-sigorta-ile-derdim-var--161148730#161148730Bu linkte benzer durumda olan arkadaşlar mevcut.
    Kaskonuzu iptal ederek yeni bir poliçe düzenleyebilirsiniz.

• gs190505 G kullanıcısına yanıt
    SBM’den sigorta şirketlerinin sunduğu teklifler standart trafik sigortası için tavan primdir. Ancak bu primlerden üretmek bir yana dursun birçok şirket ek teminatlarla bile üretim sağlamayabiliyor. Araştırarak sizin için en makul tekliflerden ilerleyebilirsiniz.

• Geçen yıl 3800₺ ödediğim trafik sigortası 8400₺ olmuş!
    Yuh artık ya, daha uyguna yok mu?

• evil2302 E kullanıcısına yanıt
    Bazı şirketler kasko poliçesinin kendisinden düzenlenmesi şartıyla standart trafik teklifi sunabiliyor. Detay araştırma yapabilirsiniz.

• Bugün sigorta firmasından aradılar trafik için 8800 unıco sigorta en uygun dediler, kasko için ise quıck genişletilmiş kasko 14500 dediler poliçe detaylarını görmedim ama iki firmayı da hiç bilmiyorum.sigorta şirketleri hakkında bilgisi olan arkadaş var mı acaba?

• AnsenAnsen A kullanıcısına yanıt
    Trafik sigortasında minimum prime odaklanarak değerlendirebilirsiniz.
    Unico Sigorta eski AvivaSa’dır. Ödemelerinde bir problem görmedim.

Quick Sigorta 2024 yılı özsermaye karlılığı en yüksek 5. şirkettir. Acentesi olarak bir problem yaşamadım.
    Ancak şirket kadar teminatlar da önemli. Teklifleri ve içerikleri ihtiyaçlarınız doğrultusunda karşılaştıraak değerlendirmelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SigortaOfisi -- 20 Ağustos 2025; 0:59:11 >

Teşekkür ederim, trafik sigortaları standart değil miydi?sigorta şirletleri arasında prim tutarı değişkenlik gösteriyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnsenAnsen -- 20 Ağustos 2025; 1:41:25 >
    Standart trafik sigortasını kesebilen şirket bulmak güç. Şirketler tarafından yüksek kaza ve hasar ödemeleri gerekçe gösterilerek sembolik teminatlarla trafik sigortası primi arşa çıkarılıyor. Ufak tefek teminatlar yüksek primlerle karşılık buluyor. Dolayısıyla en makul primi yakalamak için araştırmak gerekiyor.

Teşekkürler

Rica ederim.

• merhabalar, 1 yıllık araç için online kasko ve trafik sigortası yaptırmam gerekiyor. online güvenilir hangi siteyi tavsiye edersiniz ?

sigorta acenteleri ücretleri , online fiyatlardan daha uygun verebiliyor mu ?

• Tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak istiyorum.

Ben aracimi dün sattim yarın da yeni aracimi teslim alacagim. Eski aracıma Kaskomu 2024 aralikta yaptırmıştım. Şuan 4 ay var bitmesine kaskomun.

Kendi sigortacım yeni araca 4 ayligina biraz prim ödeyip aktarırsak daha iyi olur dedi.

Şimdi aracı aldığım yerdeki kaskocu da annemlerin komşusu. Bana sorarsan iptal et, yeni kademeden yeni kasko yapalim dedi. Senin sigortacın araç sayısı azalmasın diye öyle demiştir dedi.

Şimdi mevcut kaskomu iptal etmeden, yeni kaskomun indirimli fiyatını göremiyorum. Bu nedenle iki tercihden birini seçmem lazim. Sizce hangisi daha mantıklıdır? Şuanki kaskomun 8. Ayında olmamdan dolayı, bir kademe daha yükselmiş miyimdir acaba? Bilgisi olan arkadaşlar cevaplayabilirse çok sevinirim.

Sattigim aracın yani devam eden kaskomun degeri 1.3m, alacağım aracın kasko değeri 2.3m

• cleric03 C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hayırlı olsun.
    Öncelikle sattığınız aracın kaskosunu iptal ettirmeden yeni aracınıza aktarabilirsiniz. Mevcut acenteniz bu işlemi sağlayabilir. Örneğin 2. kademe hasarsızlık indiriminiz var. 8. ayda iptal ederseniz birçok şirket hasarsızlığınızı 2. kademeden devam ettirecek. Hasarsızlık kademenizi bilemediğim için hasarsızlık indiriminizin olduğunu varsayarsak iptal etmeniz halinde 8 aylık kazanımınız yanar. Ancak aynı şirket üzerinden zeyil yaparak tüm haklarınızı yeni aracınıza aktararak devam edebilirsiniz. Bu durumda prim farkı çıkabilir. Bunu ödeyerek devam edersiniz. 4 ayın sonunda poliçenizi yenilediğinizde hem 3. kademeye yükselir, hem de 8 aylık kazanımınızı kaybetmemiş olursunuz. Acentenizle görüşüp zeyil farkını öğrenin, eğer makul ve mantıklı geliyorsa aynen devam edersiniz. Yok fark makul gelmedi, diğer şirketlerin de tekliflerini görmek isterim derseniz kaskonuzu iptal ettirerek tüm şirketlerden teklif alıp ilerleyebilirsiniz. Tercih sizin.

• tyll kullanıcısına yanıt
    Online aracılar ve acenteler dahil hepsi farklı sigorta şirketleri ile çalışmakta. Bütün şirketleri portföyünde barındırıp teklif veren online bir aracı bulunmamakta.

Ayrıca birçok aracı, aynı şirketlerle çalışmasına rağmen aynı şirketlerin primlerinde farklılıklar görülebilmekte. Bu durum sigorta şirketinin aracılara uyguladığı tarifelerden yahut anlaşmalarından kaynaklanmakta. Trafik sigortalarında bariz görülmektedir.

Nacizane tavsiyem tüm alternatif aracılardan teklif almanız, içerik karşılaştırması yaparak sizin için en makul olanı seçerek ilerlemeniz olacaktır. Zira klozlarda yapılan farkedemeyeceğiniz ufacık bir değişiklik primleri ciddi manada etkilemektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SigortaOfisi -- 21 Ağustos 2025; 22:15:58 >
  • Beyler aracımı sattım sigortamı nasıl iptal ediyorum Edevletten diye okudum google da ama farklı bilgiler var . Satış sözleşmesini sigorta firmasına mı atıyoruz acaba.

• 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.