Şimdi Ara

Trafik Sigortası , Kasko , Plaka v.s |Soru,Sorun ve Görüşleriniz| (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.808
Cevap
120
Favori
398.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nyruzgar

Benim de 2009 model Corolla için sordum 970 tl dediler. Halbuki geçen sene 670 TL'ye yaptırmıştım. Benim hiç bir hasarım yok. Üstelik 6 yıllık müşterileriyim. Bana da pahalı geldi.

TC kimlik , plaka , belge seri no PM gönderin bakayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kazada önümdeki araca arkadan çarpmıştım, benim hata oranım %100, kaskom yok zorunlu sigortam var; önümdeki araçta ben ona çarpmadan önce kendi önündeki araca arkadan çarptığından onda da hata oranı %100, kasko var,zorunlu sigorta var. Bu durumda öndeki arabanın hasarının tümü benim zorunlu sigortadan mı, yoksa kendi kaskosundan mı karşılanıyor? Bana açılan "hasar dosyasının" anlamı nedir?

Orijinalden alıntı: Nyruzgar

Benim de 2009 model Corolla için sordum 970 tl dediler. Halbuki geçen sene 670 TL'ye yaptırmıştım. Benim hiç bir hasarım yok. Üstelik 6 yıllık müşterileriyim. Bana da pahalı geldi.

2011 Avensis 1000 TL, Toyota Kasko. %50 indirimli.

Orijinalden alıntı: quasi522

Arkadaşlar 16.11.2013 tarihinde karıştığım bir zincirleme kaza için telefonuma "hasar dosyası" açıldı diye mesaj geldi. Takip için sigorta şirketinin sitesini takip ediniz diyor...

Kazada önümdeki araca arkadan çarpmıştım, benim hata oranım %100, kaskom yok zorunlu sigortam var; önümdeki araçta ben ona çarpmadan önce kendi önündeki araca arkadan çarptığından onda da hata oranı %100, kasko var,zorunlu sigorta var. Bu durumda öndeki arabanın hasarının tümü benim zorunlu sigortadan mı, yoksa kendi kaskosundan mı karşılanıyor? Bana açılan "hasar dosyasının" anlamı nedir?

Önce öndeki aracın kaskosu kendi aracının hasarını karşılayacak sonra sonra bu meblayı sizin trafik sigortanızdan rücu edecek. %50 %50 olsaydı %50si kendi kaskosundan %50 si sizin trafiğinizden olacaktı.

• Arkadaşlar merhaba,
    Böyle bir konunun olması beni çok mutlu etti. İlk aracımı aldım kasko yaptırmak istiyorum.
    Kasko yaptırırken nelere dikkat etmek gerekir? Nasıl kasko yaptırılır ? Ayrıntılı bir bilgi almak istiyorum konu hakkında. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Birde kasko için çok yüksek miktarda para istediler 2005 model honda civic araca 1.500tl diyorlar. Bu kadar parayı ödeyecek durumum yok. Genelde de fiyatlar bu şekilde mi oluyor?

Orijinalden alıntı: Black Hawk.

Arkadaşlar merhaba,
    Böyle bir konunun olması beni çok mutlu etti. İlk aracımı aldım kasko yaptırmak istiyorum.
    Kasko yaptırırken nelere dikkat etmek gerekir? Nasıl kasko yaptırılır ? Ayrıntılı bir bilgi almak istiyorum konu hakkında. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Birde kasko için çok yüksek miktarda para istediler 2005 model honda civic araca 1.500tl diyorlar. Bu kadar parayı ödeyecek durumum yok. Genelde de fiyatlar bu şekilde mi oluyor?

merhaba
    hayırlı olsun
    kasko teklifi ve detayları için sitemizdeki formu doldurabilirsiniz
    www.yysigorta.com
    ayrıca eger fiyatları yuksek buluyorsanız 109 TL ye ve 300 TL ye 2 adet paketimiz var 50 bin TL ye kadar olan sadece ikili trafik kazalarınızı karşılıyor ve mini onarım dahil.

• Ali bey teşekkürler yorumunuz için sitenizdeki formu eve gidince dolduracağım şuan işyerindeyim bilgiler eksik.
    Biraz konuyu açar mısınız rica etsem. İkili trafik kazalarını karşılıyor demişsiniz, tek başıma yaptığım bir kazayı örneğin duvara çarpma sonucu oluşan kazayı karşılamıyor mu? Gebze de acenteliğiniz mevcut mu? Veya yakın civarda ?
    Ayrıca diğer sigorta şirketleri ile sizin şirketinizin arasında bu kadar fiyat farkı olmasının nedenlerini de yazabilirseniz çok memnun olurum. Pm yoluylada bilgilendirebilirsiniz. Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: Black Hawk.

Ali bey teşekkürler yorumunuz için sitenizdeki formu eve gidince dolduracağım şuan işyerindeyim bilgiler eksik.
    Biraz konuyu açar mısınız rica etsem. İkili trafik kazalarını karşılıyor demişsiniz, tek başıma yaptığım bir kazayı örneğin duvara çarpma sonucu oluşan kazayı karşılamıyor mu? Gebze de acenteliğiniz mevcut mu? Veya yakın civarda ?
    Ayrıca diğer sigorta şirketleri ile sizin şirketinizin arasında bu kadar fiyat farkı olmasının nedenlerini de yazabilirseniz çok memnun olurum. Pm yoluylada bilgilendirebilirsiniz. Teşekkürler.

Sicak firsatlarda 109 tl ye kasko basligi altinda epeyce konustuk uyeler ile . Sizede pm den yazayim detaylari

• Bekliyorum pm'nizi Ali bey.

Orijinalden alıntı: seven44

2. El bir aracı almadan ne kadar kasko ve sigorta çıkacağını nasıl öğrenebiliyormuyuz ?

Yok mu bilen?

• Senelerdir kaskoya dünya paralar verdim. Karlımıyız karsızmı anlamadım. Yinede şuan araba bakıyorum ve yine kasko yaptırcam. Ortalama 25-30bin civarı araçlar kullanıyorum. Yaptiriyorum ama bazen keriz gibi hissettiğim oluyor:)

• 26 plaka ve 50 yaşında bayan sürücü 2011 BMW 1.6 i arabaya 175 tl sigorta çıktı. Az önce telefonla görüştüm güneş sigorta üzerinden yapılacakmış. Fiyatı duyunca çok şaşırdım. Yani bana çok düşük geldi burdaki yorumları okuyunca. Bu fiyat normal mi yoksa bir anormallik mi var anlayamadım. Yani pahalı gelir üzülürüz ucuz gelir endişeleniriz :)

• arkadaslar hür sigortadan fiyat aldım netten servislerine baktım anlasmalı servislerinde aracımın yetkili serviside var. hür sigortadan kasko yaptırmaya karar verirsem yetkili servisi kullanmam için benden extra ücret talep ederlermi.mesela generali sigortada yetkili servis kulanırsam poliçede fiyat fazla anlaşmalı özel servis kullanırsam daha az fiyat çıkıyor.hür sigortanın sitesinde özel yada yetkili diye bir ayırım göremedim o yüzden sordum.hür sigortadan kasko yaptırdım diyelim anlasmalı servis listesinden istediğimi kullanabilirmiyim özel yada yetkili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorybicer -- 6 Mayıs 2014; 12:14:25 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-684118601 -- 6 Mayıs 2014; 16:51:47 >
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.