Şimdi Ara

Trafik kazasında konum bildirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Allah korusun ŞEHİR DIŞINDA bir kaza anında ambulans polis veya itfaiyenin tam olarak konumumuz bulabilmesi için nasıl yol tarifi yapılmalı ?

Misal ben istanbul haricinde hiçbir yolu bilmem ,ama yazın arabamla antalya çanakkale bolu vs birçok yere gittim.

Bir kaza anında istanbulda olsa dersin otogar sapağı ,esenler dörtyol falan

Peki çanakkalede km'lerce ormanlık alandan geçtim orda bir ormana uçsam tam olarak konumumu nasıl iletebilrim ?

Edit : Belki size komik ve saçma gelebilir ama cidden merak ediyorum .Yukardıki örnekde çanakkale üzerinde bir orman ama neresi ? Tam olarak konumumu bilmediğimde nasıl detay verebilrim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_zula -- 6 Kasım 2016; 20:21:40 >

• En son gördüğünüz il ilçe kasaba veya yerleşim yeri gittiğiniz istikamet ve tahmini kaç km ve dk gittiğiniz söyleyebilirseniz yeterli olur kanımca, tabi eğer yaralanmalı trafik kazası ise sayı ve kabaca yaralanma durumunu söylerseniz ona göre ambulans gelir tabi bu dediklerim ideal koşullar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz durumlar icin surekli yol üzerinde gectiginiz ilce belde mahalleleri aklinizda tutmaniz gerek. Zaten her yerlesim yeri giris cikisinda hiz siniri bolgesi tabelasi var ve isim yaziyor.

• Tamamen kaybolduysanız ve nerede olduğunuz hakkında fikriniz yoksa telin navigasyonundan bakın nerede olduğunuza ya da yollayın bir yakınınıza whatsapp'dan konum bilgisi o arasın 112'yi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefondan konumunuza bakın
  • Bmw alırsanız sos sistemi bunu yapıyor

• eğer telefon çekiyorsa Volkswagen'in güzel bir uygulaması var,programı açtığınızda otomatik konumunuzu alıyor ve çekici gönderiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    trafik cezası hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeni Bmw'lerde airbag açılırsa, içinde otomatik olarak almanya'ya bilgilendirme gidiyor. Sen arayamacak durumda olsan bile, Almanya hemen Polis'e haber veriyor, kazanın/arabanın olduğu yer bildirimi gönderiyor.

Nerden mi biliyorum, kendimden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bolu dağı tünelinden çıkınca 20 dakika kadar gittim önümde kaza oldu adam takla attı hemen aradım 112 yi yer bilmiyorum tabi hiç tünelden çıkalı 20 dakika oldu dedim nokta atış geldiler. Tabi ilk 112 aradım önce polisler geldi

Araba sürerken telefonum her zaman cebimdedir, Bir kaza anında telefon fırlayıp gidiyor ıssız bir yerde allah korusun takla atarız gece olur kimse görmez telefonda bulamayız ala başına bela. Telefonu cebinizden çıkarmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanimdisi -- 6 Kasım 2016; 22:43:0 >
  • Yola çıktığınız zamanki kilometrenizi aklınızda tutarsanız (Aslında gerek yok bile, günlük KM sayacını sıfırlayın) elinizde güzel bir referans olur. Mesela İstanbul'dan Eskişehir'e doğru yola çıktım. Bilecik yolu üzerindeyim. İstanbul - Pendik'ten çıkalı 170 kilometre olmuş derseniz aydınlatıcı olabilir.
    Telefonunuzda internet varsa konum servisi iş görebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.