Şimdi Ara

Trafik Kazası ve Ölüm Sebebi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
4.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Milliyet'de bir haber gördüm, Dört gün önce evlenen çift kiraladıkları araç ile balayından dönerken kaza yapmış, erkek hayatını kaybetmiş kadın ise ağır yaralı. Milliyet'de kazalı aracın bir fotoğrafı var görebildiğim kadarıyla aracın hasarı pek fazla değil yani yolda görsem içinden bir ölü bir ağır yaralı çıktığına ihtimal dahi vermem. Benim aklıma gelen çiftin emniyet kemeri takmadığı yönünde.

Kaynak

• Belkide emnişyet kemeri takılı olmadığı için araçtan fırlamışlardır
  • Kötü olmuş...Allah rahmet eylesin,diğer vatandaşa da geçmiş olsun,inşallah iyileşip hayata devam eder...
  • rahmet eylesin .
  • Clio mu o ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: gooogle96

Clio mu o ??

Evet araç clio 3
  • Kabinde önemli bir hasar yok gibi görünüyor. Emniyet kemeri bağlı olsa muhtemelen kurtulabilirdi.

Ne diyelim, Allah rahmet eylesin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kabinde hasar yok gibi ama tabi fizik kuralları çok önemli kaza anında göğsüne birşeyde saplanmış olabilir hayati organlarına ciddi darbe alıp hayatını kaybetmiş olabilir, bunlar ihtimal.
  • Ben düz yolda kontrolu nasıl kaybettiğine anlam veremedim. Uyudu mu ne yaptı. O yolu iyi bilirim. Kontrol kaybedilecek gibi değil. Aklıma başka bir şey geliyor ama ölenin arkasından konuşılmaz ki.

Allah rahmet eylesin demekten başka elden bir şey gelmez. Kadına da geçmiş olsun.
  • Benim de ilk aklıma gelen emniyet kemeri takılmamıştır oldu...

Allah rahmet eylesin...
  • Başka bir sitede araç takla attı deniyor ama tavanda hiç bir şey yok sanki

Çokciddi hasarda görmemiş sanki araç

Emniyet kemeri önemli bir unsur

Emniyet kemeri bağlı değilse 30 km/h hızda bile ölüm sebebi bir kaza olabilir...
  • Kazanın resimleri;

Hem sürücü hem de yolcunun hava yastıkları açılmış,yani ölen sürücünün emniyet kemeri büyük ihtimal takılıydı.
    Ayrıca aracın arka kapısına kadar her tarafında kan var,özellikle arka kapıdaki kan yan hava yastığı olmadığı için kafanın direğe çarpması yüzünden olmuş olabilir.
    Büyük ihtimal ölüm nedenide budur.
    Yazık olmuş hem yeni evliler hem de daha çok gençler,Allah rahmet eylesin.

• Kan görünce kötü oldum.Allah kimseye göstermesin.
    Allah rahmet eylesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

Kazanın resimleri;

Hem sürücü hem de yolcunun hava yastıkları açılmış,yani ölen sürücünün emniyet kemeri büyük ihtimal takılıydı.
    Ayrıca aracın arka kapısına kadar her tarafında kan var,özellikle arka kapıdaki kan yan hava yastığı olmadığı için kafanın direğe çarpması yüzünden olmuş olabilir.
    Büyük ihtimal ölüm nedenide budur.
    Yazık olmuş hem yeni evliler hem de daha çok gençler,Allah rahmet eylesin.

Emniyet kemerleri takmayanların %99'u ya kemer tokası kullanıyor ya da kemeri koltuğun arkasından dolandırıyor hocam, şehiriçinde kendimde kemer tokası kullanıyorum.

Bu fotoğraflardada kabin hasarının çok düşük olduğu görünüyor, üstüne clio 3 EuroNCAP'ten 5 yıldız almış bir araç, havayastıklarıda açılmış, emniyet kemerleride takılı ise gerçekten çok enteresan bir durum. Yanlız arka kapıdaki kan bana çok ilginç geldi oraya kanın resmen fırşkırması gerek.

• yakın çekim resimleri görünce kötü oldum,uzaktan çekilenlerde bu kadar kötü değildi...

Feci bir görüntü geçekten...
  • Emniyet kemeri...

Yazık olmuş, çok üzücü bir durum; tek teselli çocuklarının olmaması henüz..
  • Allah rahmet eylesin.
    O kanlar felan çok kötü
  • Oyyy... Kanı görünce kötü oldum.Kader işte.... Şahin ortadan ikiye bölünür ve içindekilere birşey olmaz.
    Allah yakınlarına ve eşine sabır,sağlık versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

Kazanın resimleri;

Kapıdan sarkan siyah cisim emniyet kemeri mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Ben düz yolda kontrolu nasıl kaybettiğine anlam veremedim. Uyudu mu ne yaptı. O yolu iyi bilirim. Kontrol kaybedilecek gibi değil. Aklıma başka bir şey geliyor ama ölenin arkasından konuşılmaz ki.

Allah rahmet eylesin demekten başka elden bir şey gelmez. Kadına da geçmiş olsun.

Otomobilde giderken el tutmalar, cilveleşmeler falan malesef çok yaygın..
    Yeni evli bir çiftin böyle düz bir yolda kaza yapması akla bunu getiriyor..

Açıkçası ben kız arkadaşlarım böyle bişey yaptığı zaman uyarıyorum.. Trafikte ciddiyeti korumayan bedelini ağır ödüyor..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.