Şimdi Ara

>>> TRAFİK KAZALARI...(GÜNCEL) <<< (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
220
Cevap
0
Favori
64.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu geziyi duzenleyenlerdeki mantigi da anlayamiyorum.
    izmirden kalkip kapadokyaya gitmek yani uzun yola bir suru cocukla gitmek ve bunu yaparkende prenses ya da maraton model bir aracla gitmek pek akil sir erdiremiyorum.
    lutfen degerli ogretmenlerimiz bu gibi aci olaylardan ders cikarsinlar.okul ile geziye gideceklerse biraz daha yakin noktalara gitsinler.1-2 saatlik yollara gitsinler.
    icim yaniyor yuregim burkuluyor.
    insallah vefat edenlerin sayisi artmaz.
    Allah yakinlarina sabir versin.
    cok zor bir durum.kimsenin basina gelmesin.
  • bu şöförün nası bi insanlığı vardır anlamıyorum
    lan ş*refsiz okadar çocuk taşıyosun adam gibi uykunu alıp çıksana yola
    bari çocukları taşırken adam gibi kullan

Kazayı Ankara'da haber alan İzmir Valisi Cahit Kıraç, Aksaray'a geldi. Kıraç, Aksaray Valisi Sebati Buyuran ve Milletvekili Ali Rıza Alaboyun ile Aksaray Devlet Hastanesinde tedavileri süren yaralıları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Kıraç'ın konuştuğu bir veli, otobüse fazla yolcu alındığını öne sürerek, ''İki kişilik koltuğa 3 çocuk sıkıştırılmıştı. Otobüste fazla yolcu vardı. Ne olur yasaklayın bu okul gezilerini'' diye feryat etti. İzmir'deki yakınlarının telefonla aramaları üzerine bazı Aksaraylı vatandaşlar bilgi almak için hastaneye geldi.

HALA İNANMIYORUM YA NE İSTEDİNİZ KÜÇÜCÜK ÇOCUKLARDAN......

Orjinalden alıntı: _codelinker_

bu geziyi duzenleyenlerdeki mantigi da anlayamiyorum.
    izmirden kalkip kapadokyaya gitmek yani uzun yola bir suru cocukla gitmek ve bunu yaparkende prenses ya da maraton model bir aracla gitmek pek akil sir erdiremiyorum.
    lutfen degerli ogretmenlerimiz bu gibi aci olaylardan ders cikarsinlar.okul ile geziye gideceklerse biraz daha yakin noktalara gitsinler.1-2 saatlik yollara gitsinler.
    icim yaniyor yuregim burkuluyor.
    insallah vefat edenlerin sayisi artmaz.
    Allah yakinlarina sabir versin.
    cok zor bir durum.kimsenin basina gelmesin.

Arkadaşım mesafenin ne önemi direksiyondaki uykusuz olduktan sonra, sen dikkat etsen karşındaki uykusuz nereye kaçacaksın ?

bu tür kazalarda fatura hep kamyoncuya çıkar ama bu sefer şeridinde giden kamyoncu da öldü. benim esas kabul edemediğim

46 kişilik otobüse 61 kişi bindiren zihniyet.....

iki tip insan korkutur beni..birincisi aç insan, durduramazsın..ikincisi cahil insan,anlatamazsın
    Kör cehalet çirkefleştirir insanları...Suskunluğum asaletimdendir.Her lafa verilecek bir cevabım var. Lakin, bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye !!!
    2011 Fiat Bravo Sport Style 120+ Hp Dualogic M-Jet Skydome-Asist Kit-Bianco Pastello

• quote:

Orjinalden alıntı: gendarme

son dakika:
    kazayla ilgili son açıklama.

Aksaray'da 33 kişinin ölümüyle sonuçlanan trafik kazasının, otobüs sürücüsünün uyuyarak karşı şeride geçmesi sebebiyle meydana geldiği belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, kazanın meydana geldiği Aksaray-Konya karayolu 58. kilometresinde incelemelerde bulunan Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Akif Özbek ile İl Jandarma Komutanı Albay Ali İnlek, ilk belirlemelere göre, otobüs sürücüsünün uyuyarak karşı şeride geçmesi sonucu kum yüklü kamyonla çarpıştığının tespit edildiğini kaydetti
    .

En son lisede gittiğimiz gezide öğretmenler bizi (3-5 erkek öğrenci) 1-2 saat arayla şöforün yanına oturtup muhabbet ettiriyorlardı. Uyuyacak gibi olursa hemen haber ver diyede sıkı sıkıda tembihliyorlardı. Uzun gezilerde tek şoför 1-2 gün boyunca araç kullandığında ister istemez yorgunluk ve uykusuzluk başgösteriyor. Buna tüm okul gezilerinde dikkat edilmesi eğer mümkün ise 2 şoförle yola çıkılması gerekli.
    Core2Duo E6850@3600mhz //Big Water 735//Abit IN9 32XMAX Wifi //Sapphire 4770//2*2GB Crucial Ballistic Tracer//2*500 Gb Seagate RAID0//HP W2207//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5 1//Creative Audigy2ZS //Logitech Momo Racing Force//

• quote:

En son lisede gittiğimiz gezide öğretmenler bizi (3-5 erkek öğrenci) 1-2 saat arayla şöforün yanına oturtup muhabbet ettiriyorlardı. Uyuyacak gibi olursa hemen haber ver diyede sıkı sıkıda tembihliyorlardı. Uzun gezilerde tek şoför 1-2 gün boyunca araç kullandığında ister istemez yorgunluk ve uykusuzluk başgösteriyor. Buna tüm okul gezilerinde dikkat edilmesi eğer mümkün ise 2 şoförle yola çıkılması gerekli
    .

evet sizin yaptığınız gayet mantıklı ama bunlar gece yola çıkmışlardır. büyük ihtimalle uyuyorlardı küçük çocuklar zaten yaşları 8 / 10 arasında.

otobüsün 2. şoförü arkada uyuyormuş , kurtulmuş.....

iki tip insan korkutur beni..birincisi aç insan, durduramazsın..ikincisi cahil insan,anlatamazsın
    Kör cehalet çirkefleştirir insanları...Suskunluğum asaletimdendir.Her lafa verilecek bir cevabım var. Lakin, bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye !!!
    2011 Fiat Bravo Sport Style 120+ Hp Dualogic M-Jet Skydome-Asist Kit-Bianco Pastello
  • göz yaşlarımı tutamıyorum

... Peace Sells...But Who's Buying ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: abbess

göz yaşlarımı tutamıyorum

kazada hayatını kaybeden minik öğrenciler için bir gazetede yapılmış okuyucu yorumu. Gerçekten yürek burkan bir kaza.

"bu dünyanın en masum melekleri. boynu bükük kaldı, kağıt, kalem. "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lapseki -- 14 Nisan 2007; 18:49:13 >
  • Yolculuk esnasındaki videosu yayınlandı..Şarkılar söyleyerek eğlene eğlene giderlerken neydi onların suçu..Bundan sonra da ölenlere rahmet yakınlarına da sabır dilemekten başka bir şey gelmiyor elden malesef..

http://www.youtube.com/watch?v=hNJ6b3_eHMo

ISLANMIŞ OLMASIN GÖZYAŞLARIYLA

Hala ağlıyorum ya...

• agliıyorum su anda
  • quote:

Orjinalden alıntı: tunerrus

bu şöförün nası bi insanlığı vardır anlamıyorum
    lan ş*refsiz okadar çocuk taşıyosun adam gibi uykunu alıp çıksana yola
    bari çocukları taşırken adam gibi kullan

bende kamyon şoförü uyuyo die duydum ama ne kadar doğru bilemem

birde
    47 kişilik otobüse 60 öğrenci bindirmişler
    buda tabi otobüstekilerin hatası

bende bu gün ehliyet kursunda öğrendim haberi
    çok üzüldüm

allah o melek ruhlu çocuklara rahmet eğlesin
    ve en büyük sabrıda yakınlarına versin
    çok acı bir durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Sambora -- 14 Nisan 2007; 19:48:49 >
    Corsair Obsidian 650D - Corsair AX860i - BenQ XL2420T 3D 120hz Monitor
    Razer Blackwidow Ultimate 2013 Elite Klavye - Razer Deathadder 2013 Mouse - Razer Goliathus Extended XL Speed Mousepad

• Allah kahretsin 45 dakikadır ağlıyorum tv nin karşısında.psikolojim bozuldu.

gitti pırlanta gibi çocuklar , değerli öğretmenler , anneler ,babalar...

bu ülke insanının kaderi mi bu trafik kazasında ölmek.....

• Bu nasıl bir acıdır
    2006 Renault Scenic 1.6 Dynamique BVA BRC My11SATILDI

1996 Renault 9 Broadway
  • Yazık yazıkk...offf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coşkun -- 14 Nisan 2007; 20:29:23 >

• duyduğumdan beri yastayım...
    böyle bişey bu yavrucaklara revamı?
    bütün türkiyenin başu sağ olsun. bu şahsi bir olay değil. artık bilinçlenme zamanı geldi de geçiyor.
    yavrucaklarımızın, velilerin ve öğretmenlerimizin yolları sevgi ve ışıkla açık olsun. mekanları cennet olsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.