Şimdi Ara

Trafik Cezası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze iyi akşamlar bi sorum olucaktı ilkkez bir kırmızı ışıkda yanlışlıkla geçtim ve trafik polisi gördü nekadar cezayerim olayı anlatıyım -Kırmızı ışıkta duruyordum sola dönme ışığı yeşil yanınca dalgınlığıma geldi ve yukarıdaki ışığı görmedim düz gitme ışığıda yeşil yandı sandım ve devam ettim o sırada bir trafik polisi nereye gidiyosun kardeşım dediğinde abi yeşil yandı felan deidm ama adam sana yanmadı kardeşım dedi ve tam 4 yolun ortasındayım. Dur bekle burda dedi ama üstüme gelen araçtan korkunca ne yapıcağımı bilemedim ve devam ettim. arkamdan bişi karalamaya başladılar acaba ne kadar trafik cezası gelir konuyu yanlış yere açtıysam k.bakmayın özür dilerim ama suan çok tedirginim gelirse ilk cezam olucak.

• 500 600 yazarlar + kaçmışsın .d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polis dur dediyse kaçmayacaktın, arkadan kim gelirse gelsin polis durdurmuş sonuçta bekleseydin keşke, kırmızı ışıktan başka bişeyler yazmazlar umarım
  • hocam karşıdan araç geliyodu arkadan değil korktum zaten o yuzden geçtim ama ilkkez yaptığım bişidi suan çok tırsıyorum ne zaman işlerler cezayı ortalama bilen varmi ?
  • Hocam gene iyi, peşinden gelmemişler. Peşine takılsalarmış daha beter, arkadan ışıktan geçme cezası + kaçma cezası gibi ıvır zıvır şeylerle 1 kağıdı bulur herharhelde
  • sen bu ergenlere bakma , kırmızı ışıkta geçmenin cezası neyse o gelir .trafik polisleri okadarda anlayışsız değiller .

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

sen bu ergenlere bakma , kırmızı ışıkta geçmenin cezası neyse o gelir .trafik polisleri okadarda anlayışsız değiller .

Hocam maalesef polisin dur ihtarına uymadığı için ceza da yazılabilir.

Söylediğiniz gibi polis genç görmüşse bu cezayı yazmaz lakin art niyet düşündüyse dur ihtarına uymama konusunda da ceza yazar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Trafik ceza itiraz
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • spacewolf kullanıcısına yanıt
    hocam arkadaş beklemesi söylenen yerin musait olmadığını ve trafikte tehlike yaşadığını söylemiş, ben bu konuda iyimser düşündüm yoksa neden kaçsın mecbur kalmış ,ben yine polisin iyi niyetli davranacağı konusunda eminim.saygılar.

• Kırmızı ışıkta geçiş ve polise mukavemetten işlem yapılır. Terör şube olaydan şüphelendip olaya el atarsa dahada vahim.

Ziyarete geliriz artık kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 10 Mayıs 2016; 11:30:29 >
  • belkide kırmızı ışık cezasıda gelmez, poliste belki uğraşmak istememiştir fakat yazıldıysa adresinize tebligat 10-15 gün içinde ulaşır.
  • birşey olmaz merak etmeyin. Dursaydınız kırmızı ışıkta geçtiğiniz için ehliyetinize de ceza olarak puan alacaktınız. gelirse ödersiniz yoksa zaten birşey yok.
  • Hocam aslında dursaydım almıcaktım heralde genç olduğumu görünce zaten üstüme bile gelmedi. Karşıdan ve sol tarafdan araç geldiğini görünce bastım. Hatam ileride sağa cekip olayı polise anlatmamam oldu yapabileceğim bişi yok hayırlısı allahtan bekliyorum 10 gün dolduğunda gidip sorucam egm ye 10 gün içerisinde kesin işliyorlarmış. Teşekkürler herkeze.
  • Sen dua et bütün ekipler peşine takılıp kovalamışlar seni yoksa durumun cok vahiydi şuanda
  • hocam egm ye gittim 10 gün sonra sordum trafik cezası yazılmamış trafik memur kadın annemle konusurken oğlunuz iyi araç kullanıyor herhangi bir cezası yok demiş eğer 10 gün içerisinde işlenmediyse sanmıyorum cezanın yazılıcağını demiş teşekkürler herkeze iyi forumlar :)
  • GTA Kocaeli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.