Şimdi Ara

TRADER KULÜP DE YARDIMCI ARANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk başka s.a. diyerek başlıyorum sözüme kulübün aşırı isteklerine yetişemediğim için bir yardımcı arıyorum isteyenler buraya yazsınlar değerlendirmeler forumdaki gözlemlerime göre yapılacaktır(ör: gelse orionsguard anında yaparım ama orada aga5kpls gelse neyse anladınız)

• quote:

Orjinalden alıntı: *siteci*

Arkadaşlar ilk başka s.a. diyerek başlıyorum sözüme kulübün aşırı isteklerine yetişemediğim için bir yardımcı arıyorum isteyenler buraya yazsınlar değerlendirmeler forumdaki gözlemlerime göre yapılacaktır(ör: gelse orionsguard anında yaparım ama orada aga5kpls gelse neyse anladınız)

a.s.
  • ben
  • crazy ben seni burada fazla tanımıyorum ama gerçekten istiyorsan bakacaz aklım karışıyor bu kulüp çok büyük
  • almadıysan beni al bea??

• Hocam napacan yardımcıyı yav,ana mesajı sadece sen değiştreibilirsin yani gereksiz bence
  • olabilirmiyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beni yapp
  • çocuklar sizi biraz araştırıyorum ona göre alımları yapıcam ama daha tanıdık birini beklerdim ayrıca accountumun şifresini verecem ilk mesajı o değişterebilcek
  • @ dangerusly
    senin en son attığın mesajlarına baktım ve bu sro bölümüne fazlatakılmadığını farkettim
    @M4nific3nt
    sana baktım ama hiç bişey anlamadım erteliyorum
    @white_wolf_
    olm bi dur durduğun yerde ya sanki net cafeye çok gidebiliyon ben gidicem giresundan pazartesi sen yarın bi dükkana uğra belki yakalarsın beni konuşuruz biraz
  • bn olabılırım yardımcı ıstersen...7/24 saat sıtedeyım
  • bushidoo listedesin 4 kişi var listede son mesajlarına baktığıma göre sen sürekli bu sro bölümündesin uygunsun yani(neden bu kadar kıllandırdımki ben birine sen ol dicektim o olcaktı uzadı gitti bu iş)
  • saol siteci
  • beni yap çok güzel yardımcı olurup thief club için batırırım bu clubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-193∞ -- 9 Eylül 2007; 23:56:21 >
  • Eğer Ben Yardımcı Olmak İsteseydim Kabul Edermiydin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlogKaan -- 10 Eylül 2007; 0:06:50 >
  • istersen ederim ama diğerleride var onlarıda düşünmeliyim değilmi?
  • ya ben sana mesaj attım daha cevap gelmedi aldın mı beni kulübe bir cevap ver
  • Bende Bende
  • ya bu kadar klubler felan kuruyonuz biz athensta bi tane bilem trade bulamıyoz

haydi trade ciler athenssa (40+ tecihimizdir...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roy Fokker -- 10 Eylül 2007; 11:29:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.