Şimdi Ara

#### TRADE HACK ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • kimisi bana inanmayacak biliyorum ama dün bir eşya satarken takas teklifi geldi ..gelen teklif normalin üstünde güzel bir teklif olduğu için kabul ettim .. derken trade yaptık lakin esc basmış gibi birşey oldu bir daha yapmak için tıkladığımda invertorynin bomboş olduğunu gördüm ki param dahi yoktu sadece üstümdeki kilitli itemler gözüküyordu derken bu arkadaş bana pm attı dediki trade hack ..
    dedim arkadaşım char ortak bir char ben bu durumu anlatsamda arkadaşıma inandıramam lütfen rica ediyorum geri ver dedim
    buda tamam benim niyetim char soymak değil sadece ko nun nasıl düşdütüğünü göstermek için yapıyorum dedi bana charının şifrelerini ver boş olarak fotosunu çekeceğim ki ko' na kaçtane char hacklediğimi göstermek istiyorum dedi ..BEN SANA İTEMLERİNİN DAHADA FAZLASI KOYUP GERİ VERECEĞİM DEDİ ..
    kaptırdığım 20 gb değerinde item ve paraydı ama charda iron set dual +8 shrd felan kilitli olduğu için hala üzerimde duruyordu bu riske girmek istemedim acaba dedim relog çekince düzelirmi hakikaten öylede yaptım ve oyuna girdiğimde tüm itemlerim param dahi duruyrdu
    SİZE ANLATMAK İSTEDİĞİM BU GİBİ DURUMDA KARŞILAŞIRSANIZ ASLA ŞİFRENİZİ KORKUP VERMEYİN ..RELOG ATIN TÜM İTEMLERİNİZ GERİ GELİYOR BEN SADECE UYARMAK İSTEDİM BU OLAY YAKINDA YAYGINLAŞIR DİKKATLİ OLUN .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _baron_ -- 23 Şubat 2009; 11:49:21 >

Bu maskenin ardında etten daha fazlası var
    bu maskenin altında bir fikir var ve fikirlere kurşun islemez."

• Bu olay bir bug
    "Bu maskenin altında bir yüz var...ancak benim değil.''

Bu maskenin ardında etten daha fazlası var
    bu maskenin altında bir fikir var ve fikirlere kurşun islemez."
  • bu bug cok uzun süredir war coğu kişi bilir sadece inventorydeki itemleri yok gibi gözkuo relog atnca düzelir.
  • relog atmayı düşünemedinmi

www.facebook.com/heywatchthis
    Lenovo Y50-70 i70 4710HQ
  • oyunun bakterileri bunlar
    LOL ve Drop Hack
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.