Şimdi Ara

Trade Bug diye birşey var mı? Kronos'ta JLucky isimli karakteri tanıyan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce Exeptional Iron Impact Reverse +4 satıcaktım.Adamın biriyle anlaştık.Itemin dupe olup olmadığını sordu.Hayır dedim.Başka çarda görebilirmiyim itemi dedi.Arkadaşımdan rica edip itemi göstermesini istedim.Itemi arkadaşıma verdim ve alacak olan çara göstermiş.Sonrada benim ona trade attığımı ve itemi bana verdiğini söylüyor arkadaşım.Ama ne ben trade attım nede itemi aldım.Nicki özellikle kontrol etmiş.Benim nickimin aynısı diyor.Böyle bir bug var mı?

Kronos serverında JLucky nickli çarın sahibini tanıyan benimle irtibata geçsin lütfen.GooDPLAYERS clanında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evolution -- 9 Mart 2010; 2:40:39 >

• Çok geçmiş olsun...En bilinen dolandırılma yöntemi..Birkaç ay önce forumdan bir arkadaşın bu şekilde ii+9 u çalındı... Başkasından görmek istemesinin sebebi şu... Sn arkadaşına verdiğinde,senin nickine çok benzer bir çar açıp hemen arkadaşına trade atıyor ve arkadaşın senin nickine benzediği için göz yanılmasından dolayı sen sanıp itemi veriyor...Bug değil yani,hırsızlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

Az önce Exeptional Iron Impact Reverse +4 satıcaktım.Adamın biriyle anlaştık.Itemin dupe olup olmadığını sordu.Hayır dedim.Başka çarda görebilirmiyim itemi dedi.Arkadaşımdan rica edip itemi göstermesini istedim.Itemi arkadaşıma verdim ve alacak olan çara göstermiş.Sonrada benim ona trade attığımı ve itemi bana verdiğini söylüyor arkadaşım.Ama ne ben trade attım nede itemi aldım.Nicki özellikle kontrol etmiş.Benim nickimin aynısı diyor.Böyle bir bug var mı?

hocam adam trade attıysa arkadaşta vermiş olabilir bence senden tırstı öyle söyledi mümkün değil aynı isimde vermesinin almasınıun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Çok geçmiş olsun...En bilinen dolandırılma yöntemi..Birkaç ay önce forumdan bir arkadaşın bu şekilde ii+9 u çalındı... Başkasından görmek istemesinin sebebi şu... Sn arkadaşına verdiğinde,senin nickine çok benzer bir çar açıp hemen arkadaşına trade atıyor ve arkadaşın senin nickine benzediği için göz yanılmasından dolayı sen sanıp itemi veriyor...Bug değil yani,hırsızlık.

Kesinlikle doğru.
  • Benimde aklımda benzer nick geldi ama arkadaş eminim diyor.Başkada bi yol gelmiyor aklıma.
    Ticket atsak bi faydası olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evolution -- 9 Mart 2010; 2:18:11 >
  • quote:

Benimde aklımda benzer nick geldi ama arkadaş eminim diyor.Başkada bi yol gelmiyor aklıma.
    Ticket atsak bi faydası olur mu?

Olmaz ama denemekte yarar var.
  • Kok'tan baktım şimdi.Nickimin tek harfi farklı olarak 1 lvl çar açılmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kok'tan baktım şimdi.Nickimin tek harfi farklı olarak 1 lvl çar açılmış

Yapıcak birşeyin yok ticket'ten cevap gelmez sonuçta trade ile verilmiş birşey.
    Edit:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAS -- 9 Mart 2010; 2:28:35 >
  • Hiç espri kaldıracak durumda değilim şu an.
  • Tamam kusura bakma anlıyorum senide editledim.
  • Kronos serverında JLucky nickli çarın sahibini tanıyan benimle irtibata geçsin lütfen.GooDPLAYERS clanında.
  • tamamda trade atmak için 30 lvl gerekmiyormu? adam bildiğin inanmış demekki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timeless -- 9 Mart 2010; 2:57:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: timeless

tamamda trade atmak için 30 lvl gerekmiyormu? adam bildiğin inanmış demekki

plat veya gold pre olunca her lvl da tradevar
  • 1 lvl çara plat yada gold mu çekti bu adam ?
  • quote:

1 lvl çara plat yada gold mu çekti bu adam ?

abi o iteme çekilir+o sürede plat çekmesi yüklemesi imkansız charı vardır dolandırıcıdır plat alıp kasmak yerine adam dolandırıyodur
  • Yan çarlan giriyodur
  • Itemi buldum arkadaşlar.Çalındıktan 1-2 dakika sonra JLucky adlı kişi pazarda ucuz bi fiyata satıyordu.Dün gece konuştuğumuzda kabul etmedi ama bugün kendisi pm atarak itemin benim olduğunu ve iade edeceğini söyledi.Itemi birazdan geri verecek.Şimdi asıl mesele bu adamı mutlaka oyunda tanıyanlar vardır.Eğer burada da tanıyanlar varsa lütfen benimle irtibata geçsinler.
  • quote:

Itemi buldum arkadaşlar.Çalındıktan 1-2 dakika sonra JLucky adlı kişi pazarda ucuz bi fiyata satıyordu.Dün gece konuştuğumuzda kabul etmedi ama bugün kendisi pm atarak itemin benim olduğunu ve iade edeceğini söyledi.Itemi birazdan geri verecek.Şimdi asıl mesele bu adamı mutlaka oyunda tanıyanlar vardır.Eğer burada da tanıyanlar varsa lütfen benimle irtibata geçsinler.

Geçmiş olsun ve hayırlı olsun umarım kazasız belasız alırsın.
  • Koman21 in warrioru o clanda idi.Sonra o charı Dangerousx e sattı halen o clanda ise ona Pm atıp konuşmasını iste o adamla.
  • O clanda arkadaşım var zaten onunla birlikte bulucaz bu adamı ama belki burda da tanıyan vardır diye sormak istedim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.