Şimdi Ara

Trackmania 2: Canyon Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
16.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @Mr.Legend
    Senden editör olmaz o zaman :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mnymk

    @Mr.Legend
    Senden editör olmaz o zaman :)

    her oyunu kolay kolay beğenmem.
  • quote:

    Mr.Legend
    her oyunu kolay kolay beğenmem

    O zaman kendi düşünceni söylersin , BSC'yi katmışsın işin içine:)
  • Disturbed - Stricken <3 iyiki koymuşsunuz videoya :)
  • mr. legend senin derdini anlamıyorum oyun gayet zevkli bi oyun ben çok sevdim. vede yarış oyunlarına göre hakettiği puanı almış fps , fps sınıfında puanlanacak aksiyon ayrı rpg ayrı yarış oyunları içerisindede hem türkçe dil desteği hemde arcade oynanışını sevdim
  • ilk oyunu aylarca oynamıştım hala arada acar oynarım bu oyununda mutlaka alıp oynucam
  • Oynanabilirliğine 8.0 bence az bu oyuna bütün serilerini takip ettim oyun cidden çok iyi ve aşırı eğlenceli . NFS Rakip kısmına gelirsek grafik olarak olamaz tabiki ama eğlence olarak NFS'den en az 2 kat daha eğlenceli.
  • Yalnız Türk serverlarındaki bir isim hemen Türklüğümüzü ortaya koymuş A.CIK diye server mı açılır bravo :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    mr. legend senin derdini anlamıyorum oyun gayet zevkli bi oyun ben çok sevdim. vede yarış oyunlarına göre hakettiği puanı almış fps , fps sınıfında puanlanacak aksiyon ayrı rpg ayrı yarış oyunları içerisindede hem türkçe dil desteği hemde arcade oynanışını sevdim

    orda asıl söylemek istediğim fps tps olayı değil. Tekrar okursanız yazımı anlarsanız. Benim derdim oyunlarda gerçekçilik aramak. Siz sevebilirsiniz ben sevmem. Mesela insanlar NFS Shift serisini hiç beğenmez(çoğunluk) fakat ben çok severim. . Neyse amacım tartışma yaratmak değil sadece kendi görüşlerimi belirttim. Herekes iyi akşamlar




  • Bilgilendirme yapayım oyun 20 dolar'a satılıyor COD ve Battlefield harita paketleri 15'er Dolar iken bu oyun 20 dolar. Ve ilk oyun steam üzerinden ücretsiz full oynanabiliniyor.
  • Trackmania 2: Canyon bence taşınabilir konsollara çıkarsalar dahi iii olur..3ds -vita vs...
  • çok güzel oyun yeğenlerle 3 kişi oynuyoruz aynı klavyeden neyseki tuş sorunu çıkmadı fifa yı tek kişi oynarken sağ üste penaltı bile vuramıyorum aynı klavyeyle :D oyun cidden çok eğlenceli ama orjinal alamadım daha
  • Çok beğendiğim bir seri ama keşke daha uygun fiyatlı olsa. 50 TL verilir mi düşünüyor insan. Türkçe olmasına da sevindim. Belki bir gün kampanya olur o zaman alırım.
  • Eski oyunlarına çok benziyor,biraz değişikliğe gidilmeli bence.
  • Dönemin Trackmania hastası olarak bence oyuna verilen puan az olmuş. Hangi yarış oyununda bu kadar yüksek hızda bu ışıklandırma kalitesinde bu kadar smooth bir grafik akışı gördünüz? Oyunun kontrolleri de çok rahat ve araç tam istediğiniz şekilde manevra yapıyor. Oyunun sesleri de harika olmuş bence dört dörtlük.

    Eski oyun için Trackmani-Turkiye.com sitesini ben kurmuştum ve üni döneminde 3 sene kadar ne turnuvalar yaptık ne günlerdi... Forum kısmında 250 bin mesaj vardı, çok büyümüştü site fakat daha sonra ilgilenemedim; iş-güç derken kapattım siteyi. Normalde site açıp kapatanlara gıcık olurum ama bazen de böyle kararlar almak gerekiyormuş, kızmamak lazım. Neyse konuyu dağıtmayayım, bu oyuna verilen para son kuruşuna kadar hak eder(Eğer hızlı otomobil yarışlarını ve mücadeleyi seviyorsanız).

    Tek uyarmam gereken nokta şu: Oyun çok güzel fakat zordur. Yani müthiş bir süre ile giderken en ufak bir hatada veya frene fazla yüklenmede anında +2 saniye fark yemeniz işten bile değil. Yani oyun dinamikleri tamamen kusursuz bir sürüş üzerine kuruludur. Eğer iyi bir yarışçı değilseniz ve eğlencelik birşeyler arıyosanız, online skor tablosunda hep gerilerde kalırsınız. Bu da sizi oyundan soğutabilir. Ama birinci olmanın tadı da bir başkadır.

    Bir de video ekleyeyim ilk oyundan, gördüğünüz otomobilin üzerindeki tüm desenler ve tasarım hatta altındaki neon üzerine yazı falan Photoshop'ta pluginlerle falan yapıp eklediğim şeylerdir. Çok güzel vakit geçirilen bir oyundur. O zamanlarki takımımın adı da Türk Lokumlarıydı





  • Oyun grafik olarak orta seviyede.Fazla modifiye-araba seçimi yok.Ancak pistleri kendin tasarlama-müzikler-bir yarışta yüzlerce,binlerce oyuncu olması oyunu eğlenceli yapıyor...
  • Eğlenceli ama bir süre sonra sıkılacağınız tarzda oyun.Açıkcası müzikler ve Türkçe olması dışında pek ilgi çekmediğini düşünüyorum.
  • @MaTaDoR
    Oynanabilirliği göstermek için güzel bir video eklemişsin. O mapte oynadığımı oynadığımı hatırlıyorum ama bayağı oldu şimdi yalan da söylemeyeyim. Çok içli dışlı değildim maplerle.

    Ben de yaratıcılığın ve hayal gücünün ne düzeye çıktığını gösteren bir video ekleyeyim. Basit deyip geçmeyin, kurcalayınca harika şeyler çıkıyor oyunun her kısmında.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 10 Ekim 2011; 12:13:53 >




  • @adilazimdegilx;

    Eklediğin videodaki map tarzına ps(press forward) mapler deniyor. Yani starttan itibaren sadece ileri butonuna basarak tamamlanan pistlerdir ve finişe ulaşıldığında herkes salisesine kadar eşit süreyi yapar. Gazdan çok kısa bir süreliğine bile elinizi çekseniz finişe ulaşamazsınız. Zaten normal maplerde bu tarz bir sürüşün mümkünatı yoktur.
  • Canyon için online ilacı çıktımı? Online için ne yapıyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.