Şimdi Ara

Track Mania'da Hangileri Alınır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok ciddi olan araba yarışı oyunlarını pek sevmiyorum. Track Mania çok eylenceli görünüyor. Fakat oyunun 3 versiyonu var. TM Stadium(2.49$), TM Valley(4.99$) ve TM Canyon(4.99$) Şimdi stadium versiyonunda eski tip ve daha eylenceli farklı araçlar var fakat canyon ve valley de normal tip yarış arabaları var. Hepsini almak mantıklı mı yoksa 5tl ye sadece Stadium versiyonunu alıp keyfime mi bakayım. Single de alıştıktan sonra ara ara eylencesine Multi oynamak istiyorum. Ne diyorsunuz alan var mı bu oyunu?

• Bedava sürümünü indir para vermenede gerek yok. TM Stadium'un aynısı. TrackMania Nations Forever. İnternetten ücretsiz indirip oynayabilirsin.
  • Haydaaa, hocam aldım bile (: Neyse sadece Stadium olanı aldım zaten 2.5 dolar sıkıntı yok :/
  • Almışken TrackMania United Forever alsaydın daha fazla araba çeşidi ve yollar vardı. Stadium, Island, Coast, Snow, Rally, BayCar. En sevdiğim BayCar

Satın aldığın oyunda Online'da çok kişi var mı ? Bir çok kişi para vermemek için Nations Forever indiriyor. Şuanda 2 milyondan fazla kullanıcı var. Her Online yarışta 200 kişi oluyor nerdeyse. TM Stadium'da Online kişi fazla mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Core. -- 4 Ocak 2014; 11:13:30 >
  • hocam merhaba. bu fiyata hangi sitede buldun acaba? bir de hangi oyunu aldın ve memnun musun ?
  • rbasaran R kullanıcısına yanıt
    Steam yılbaşı indirimlerinde vardı. Şu anda tekrar pahalı hale çekilmiştir fiyat. Falat sanırım oyunun ücretsiz versiyonu da var. Tam anlamadım ama ikisi arasında bir fark yok diyorlar. Bir tuhaf durum. Steam de şu anda ücretsiz olarak da veriliyor oyun. Bi bakın derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ender’s Game 2 Çekilecek mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.