Şimdi Ara

Tracer 700 Hakkındaki Düşüncleriniz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Önümüzdeki aylarda almayı planladığım motordur kendisi. Kronik bir sorunu vs var mı? Veya kötü bir tarafı var mı bu motorun?

Uzun yola gider,şehir içinde de pek sıkıntı olmaz ve gücü çekişi iyi diye tercih ediyorum bu motoru. Aksesuar olarakta yan çantaları alacağım. Birde cüzdanım dar olmazsa belki bir Akrapović almayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önceki konuda senindi sanırım.O konuya dayanarak bence mt 25-r25 alman daha iyi gibi.Ne kadar scooter tecrüben olsada torklu makinalar bu mt 07 ler tracer 700 ler.Gazı açtın mı hemen tepki veriyorlar.

Tracer 700 de sanırım mt 09 un büyüğü mt 09 tracer gibi,mt 07 nin biraz daha kalıplısı.Yorum doğal olarak az yeni çıktı bide fiyatı az buz değil 30-31 bin sanırım.2 el yok gibi bişey.Şahsen ben senin yerinde olsa madem bi delilik yapıcam 3-4 bin daha koyup gözümü karartıp mt 09 tracer alırdım 2015 model.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SercaN__

Önceki konuda senindi sanırım.O konuya dayanarak bence mt 25-r25 alman daha iyi gibi.Ne kadar scooter tecrüben olsada torklu makinalar bu mt 07 ler tracer 700 ler.Gazı açtın mı hemen tepki veriyorlar.

Tracer 700 de sanırım mt 09 un büyüğü mt 09 tracer gibi,mt 07 nin biraz daha kalıplısı.Yorum doğal olarak az yeni çıktı bide fiyatı az buz değil 30-31 bin sanırım.2 el yok gibi bişey.Şahsen ben senin yerinde olsa madem bi delilik yapıcam 3-4 bin daha koyup gözümü karartıp mt 09 tracer alırdım 2015 model.

Hocam güzel diyorsunuzda o Mt-09 Tracer'ı alan adam yani sanmıyorum temiz bulabileceğimi. Bu arada Mt-09 Tracer'a bindim bir kere. Bir motor bu kadar mı güzel gazı açınca yola yapışır bir motor bu kadar mı bütün isteklere karşılık verir. Rahatlık desen var güç desen var. Ama o beni aşar. Tracer 700'ü daha iyi sürebileceğimi düşünüyorum. Yani benim bütün isteklerime fazlasıyla cevap veriyor. Mt-09 Tracer istetmez yani. Eco modda gittim Mt-07 de pek zorlamadı açıkçası. Alışabilirim yani sıkıntı olmaz.
    Mt-25 veya R25 1 sene bindirir sonra tatmin etmemeye başlar. Almışken tam olsun diyorum yani bir daha aldırtmasın en azından bir kaç yıl.

Benim en büyük hayalim ise Tenere 660 ve Harley Davidson Electra Glide sahibi olmak. Bunlarla uzun mesafeli gezi yapmak ülkeler arası vs.

• yeni çıkan bir motorsiklet. kronik sorunu varmıdır sorunuz ilginç olmuş biraz.

fiyat olarak yüksek geldi bana.
  • SchwarzMoto kullanıcısına yanıt
    Ben şu aralar pek takip edemedim. Yurtdışında belki duyulmuş bir kronik sorunu vardır ondan sordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence fiyatından dolayı ölü doğdu. fazla müşterisi olmaz.
  • Su asamada alinmaz. Ne olacagi belli degil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1200 TL KASA HAKKINDA YORUMLAR
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hubalahubhub

Su asamada alinmaz. Ne olacagi belli degil.

Ne olacağı belli değil derken anlamadım hocam?

• Cok bekleyeni vardi ama hepsi fiyati duyunca bi daha dusunmeye basladi bence detayli olarak incelenmeli fiyat olarak ciddi bir miktar ve o paralari verince zaten secenekler de saglamlasabiliyor kanaatimce. Ama zevk meselesi tabi motorda fena degil .

• Hubalahubhub kullanıcısına yanıt
    Hocam o fiyatta fiyat performans olarak en iyisi benim için. Scrambler euro dan satıldığı için 33 bin liralık fiyatı fırladı gitti tutamadım Xsr700 mt07 ile aynı motor 30 küsür bin lira yani ondansa mt07 alırım. Ama karenaj ve tarz olarak uzun yola gider rüzgar adam dövmez. Yamaha T-Max muazzam bir alet ama 43 bin lira. Burgman 650'de keza öyle. Mt-09 32 bin o olabilir ama naked motor uzun yola gitmez birde büyük güç büyük sorumluluk ister
    Yani başka da aklıma alet gelmiyor. İnşAllah ilerde Harley Electra Glide alacak param olurda böyle ikilemde kalmam

• İste bu paraya gelince isin icine keskin cevaplar giriyo kendinize en uygununu secmek, zevkinize hitap edeni bulmak daha kolay secenekler belli zevklere ve sorulara uygun cevaplariyla ideal bir hale geliyor.

İnsallah gönlünüzdeki motosiklete sahip olursunuz ve kazasiz belasiz surusleriniz olur.

• Hubalahubhub kullanıcısına yanıt
    Saolun cevabınız için.
    İnşAllah...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.