Şimdi Ara

Trabzonspor - Denizlispor TSL Maç Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
119
Cevap
0
Favori
2.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TRABZONSPOR - DENİZLİSPOR
    Tarih: 21.02.2009 15:00 LigTv
    Yer:HÜSEYİN AVNİ AKER

Trabzonspor - Denizlispor TSL Maç Konusu

•  Trabzonspor - Denizlispor TSL Maç Konusu

TAHMİNİM

TRABZONSPOR : 2-0 :DENİZLİSPOR
  • Kolay gecmeyecek gıbı gelıyor bana skor tahmınım 2-1
  • Son oynadıgımız 2 kötü maçtan sonra bu maçtaki oyuncularımızın performansını merak ediyorum.inşallah alırız bu maçı.
  • Umut'un ve de Hüseyin'in oynamayacak olması gercekten çok önemli...Hem defansif hem de ofansif manada sıkıntıya düşebileceğimiz bir maç olabilir...Erken gelen bi gol ve Denizlispor'un deplasman zaafiyeti bizim artılarımız olacak mac öncesinde...İbrahim Yattara'dan artık klasına yakısır bi maç bekliorum..tahmnm tek gollü trabzonspor galibiyetii
  • quote:

Orjinalden alıntı: habader

Umut'un ve de Hüseyin'in oynamayacak olması gercekten çok önemli...Hem defansif hem de ofansif manada sıkıntıya düşebileceğimiz bir maç olabilir...Erken gelen bi gol ve Denizlispor'un deplasman zaafiyeti bizim artılarımız olacak mac öncesinde...İbrahim Yattara'dan artık klasına yakısır bi maç bekliorum..tahmnm tek gollü trabzonspor galibiyetii

Artık ersun yanal korkmadan Alanzinhoyu ve yattarayı kanatlarda oynatması lazım.ileride umut ve Gökhan.Colman ve selçuk son maçlarda zaten formsuz.Birisini kesip oynatmak lazım.Bu maçta iyi oyun güzel skor bekliyorum.
  • ----------Sylva------------

Serkan--Song--Egemen--Cale

---------Ceyhun-------------

----Selçuk--Colman------

Yattara-------------Alan

-----------Gökhan--------

11'iyle sahaya çıkacağımızı düşünüyorum.Alanzinho ve Ceyhun için çok önemli şans olacak bu maç.İkisininde iyi oynamasını diliyorum.Özellikle Ceyhun'un Hüseyin'i kesebilecek fazlaca kapasitesi var..

Maça gelince her maçımızda olduğu gibi belirli bölümlerde zorlanırız ancak 2-0 kazanırız..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray - Antalyaspor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beşiktaş maçındaki rezalet derecedeki futbolumuz ve olmayan mücadelemizden sonra artık müthiş bir performans sergilemek zorunda futbolcular. Skor tahminim 3-1.
  • İnşallah Isaac ile başlar. Çünkü Isaac ile başlarsa 70. dakikada Yattarra'yı çıkartıp yerine Isaac'i alamayacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vozer

İnşallah Isaac ile başlar. Çünkü Isaac ile başlarsa 70. dakikada Yattarra'yı çıkartıp yerine Isaac'i alamayacak.

Hakikaten dogru söylediniz.Bravo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Stevie G.

----------Sylva------------

----Selçuk--Colman------

Yattara-------------Alan

-----------Gökhan--------

11'iyle sahaya çıkacağımızı düşünüyorum.Alanzinho ve Ceyhun için çok önemli şans olacak bu maç.İkisininde iyi oynamasını diliyorum.Özellikle Ceyhun'un Hüseyin'i kesebilecek fazlaca kapasitesi var..

Maça gelince her maçımızda olduğu gibi belirli bölümlerde zorlanırız ancak 2-0 kazanırız..

kadro bu şekilde olursa ilerde gökhan tek basına yalnz kalır ve bence FB'deki Guiza'dan farksız olur ..Ceyhun'a gelince daha çok ekmek yemesi lazım..Ama ilerde en az Hüseyin kadar faydası olacagı muhakkak.. Benm kadroma gelince..

----------Sylva------------

----------Selçuk--------

Yattara-------------Alan

-------İsaac----Gökhan-------

• Asla ama asla puan kaybetmememiz gereken bir karşılaşma.
  • 2-0 alıruk
  • bu maç biraz daha kolay geçecek gibi.
  • bu macı mutlaka almamız gerekıyor .. alanzınhonun bu mactan daha guzel bır fırsat yakalayacagını sanmıyorum goster kendını alan !! mac bızım
  • trabzon fark atar
  • Bence Trabzonspor çok rahat kazanacaktır...Denizlisporun ne oynadığı bile belli değil...Yeni alınan oyuncularda daha takıma alışamamış gibi...

Bol gollü bir maç bekliyorum...
  • Ligtv de Kardo açıklandıgında Alanzinho nunda kadroda oldugu belirtiliyor.Bakalım 90 dakika nasıl oynayacak Alanzinho.
  • sürpriz olabilir.
  • Şu ersunu anlamak mümkün degil.Sag kanada Yattaranın yerine Alanzinhoyu koymus.Sol kanada aldıgımız bir oyuncu sagda oynuyor.Bari şu maçta solda Alanzinho ve sagda Yattarayı görmek isterdik.Neyse başarılar Tarbzonum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.