Şimdi Ara

❤️💙Trabzonspor 2026/2027 Sezonu [Ana Konu] ⭐️ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
590
Cevap
9
Favori
9.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Giriş

Görülen o ki prangalar kalkınca moraller yükseliyor, küçük dokunuşlar büyük sonuçlar doğuruyor. Haftalardır oynaması gerektiğini düşündüğümüz oyuncular yerlerine yerleşince Trabzonspor da olması gereken yere dönüyor. Demek ki mesele her zaman kadro ve eksikler değilmiş! Hüseyin Çimşir çok kısa sürede çok basit gerçeklere dokundu. Trabzon’un, Trabzonsporlu'nun nabzını tuttu; futbol birikimini de ekleyip elindeki kadrodan alabileceği maksimum verimi aldı. Üstelik bunu futbolu yeniden icat etmeye çalışmadan yaptı. Çünkü Trabzonspor’un yazılmamış kuralları vardır. Trabzonspor 'Kazanmak istiyoruz demez, kazanmak istediğini rakibine hissettirir. Önde oynar. Kendi kalesinin önünde pas rekorları kırarak oyunu kontrol ettiğini zannetmez. Atak oynar, dik oynar, dikine gider. Rakibi rahat ettirmez. Hüseyin Çimşir dün sadece bunları hatırlattı.

Trabzon gibi oynamak!
    Futbol bazen ısrarla karmaşıklaştırıldığı için kötü görünür. Oysa doğru oyuncuyu doğru yere koymak, yeteneğin önündeki freni kaldırmak ve takımınıza kendi kimliğini hatırlatmak çoğu zaman yeterlidir. Futbolun gerçekleriyle inatlaşarak kimse kazanmadı. Trabzonspor dün kaliteli kadrosunun hakkını verdi. Oyunuyla, skoruyla ve enerjisiyle uzun zamandır özlenen duyguyu taraftarına yeniden yaşattı. Bundan sonrası zaman meselesi. Ama bir şey şimdiden değişti: Prangalar kalktı. Oyuncular özgürleşti. Onları Trabzonspor’a getiren yeteneklerini sergilediler sadece… Takım gülümsedi. Bazen tedavi reçetesi çok basittir: Trabzonspor’u Trabzonspor gibi oynatmak!

Olcay ÇAKIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fullasss -- 8 Eylül 2026; 6:39:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Gördünüz mü Onachu’yu

Skordan ve oyundan bağımsız soruyorum; geçen sezon bu takımın gol yükünü üstlenen, elde ettiği her başarıda payı bulunan Paul Onuachu’yu dört maçta bitirmeye çalışan ve yerden yere vuranların dün akşam yüzü kızardı mı acaba?

Kızarmayanlara anlatayım; Onuachu gibi bir forvetiniz varsa, kenar ortaları ile besleyecek, ısrarla pozisyona sokacak, ceza alanı içinde etkili kılacak ve sonuç almasını bekleyeceksiniz. Her maçta karşılığı en az bir goldür.

Düne kadar oyun planını Salah üzerinden kurgulamaya çalışanlar maalesef Nijeryalı forveti taraftara kurban olarak sunmuştu. İnananlar oldu ve az daha gözden çıkarılıyordu.

Sonuç; Onuachu’nun dönüşü muhteşem oldu. Unutmadan, takımının kazandığı penaltı atışı öncesi topu öpüp Salah’a bırakması, aralarındaki soğuk rüzgarları lodosa çevirdi. Bencillik yapsa, hat-trick ustası olarak hava atabilirdi.

Maça gelince, emanetçi teknik direktör Hüseyin Çimşir mucize mi yarattı? Dört günde olur mu o dediğimiz? Hüseyin Hoca birkaç dokunuşta bulundu.

Aklın yolu belli. Solda Aral’ı sağda Pina’yı kanat hücumlarında etkili hale getirdi. Erken gelen golle birlikte oyuna istediği gibi hükmetmeye başladı. Gençlerbirliği’nin direnci kırıldı.

İlk yarıyı üç farklı önde bitiren bordo-mavili ekip kalan bölümde yine oyunun hakimi idi. İki gol daha geldi, fazlası olabilirdi.

Geçmişe dair hatalar ne olacak?

Ne tuhaf değil mi? Kadrosuna kattığı yıldız oyuncularla dünyada ses getiren, anketlerde şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olarak gösterilen Trabzonspor, henüz dördüncü haftadaki Gençlerbirliği sınavına “kader” maçı olarak bakıyordu.

Puan yitirse facia yaşanırdı.

Çelişkiyi şöyle özetleyeyim; yeni bir takım oluştururken sadece isimlere bakarak beklentiyi yükseltir, kadro planlamanızı sürdürebilirlik değil, günlük başarılar üzerinden kurgularsanız sorumluluğu, istifa eden teknik direktöre yüklemeden yönetim olarak hatalarınızı sorgulamak zorundasınız.

Trabzonspor üç gün önce gözden çıkardığı Onuachu’yu aklın yoluyla kazandı.

Umarım takımı enamet edeceği kişi ile ilgili de sağlıklı bir karar verir!

Yerli mi yabancı mı konusu. Elbette bu kadroya hükmedecek bir yabancı olacaktır.

Cemal ERSEN

• TRABZONSPOR ERGİN KELEŞ'İ AJAX, A. MADRİD VE MANCHESTER CİTY'E GÖNDERMİŞ.

Trabzonspor’un teknik ekibine katılan Ergin Keleş’in gelişimine özel önem verildiği ortaya çıktı.Bordo-mavili kulüp, genç antrenörün farklı futbol ekollerini yerinde incelemesini sağladı.

Keleş; Ajax, Atlético Madrid ve Manchester City’ye giderek bu kulüplerin antrenman sistemlerini, altyapı yapılarını ve çalışma yöntemlerini yakından takip etti. Trabzonspor, Ergin Keleş’i geleceğe dönük antrenör yapılanmasının önemli isimlerinden biri olarak görüyor.

Şimdi yabancı hoca gelse kendi ekibini getirecek. Ergin Keleş ne olacak?

Bu Ergin Keleş adımı bana öyle geliyor ki muhtemelen bu seneyi yerli bi hocayla kapatacağız.

CPU AMD Ryzen 7 5700x3D CPU Cooler Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB GPU PowerColor Red Devil Radeon RX 7800 XT ANAKART Gigabyte B550 Aorus Elite V2 RAM Kingston 32GB (4x8GB) Fury 3600Mhz CL17 DDR4 DISK 1 WD_BLACK SN850 500GB NVMe PCIe 4.0 DISK 2 Samsung 870 EVO 1TB 2.5" DISK 3 WD 3.5" 1 TB SATA III KASA Corsair 3000D Airflow White PSU FSP Hydro GT PRO ATX3.0 (PCIe5.0) 850W MONITOR Acer ‎Nitro XV272UVbmiiprzx KLAVYE MCHOSE G98 Pro MOUSE MCHOSE L7 Ultra SES SISTEMI Samsung HW-B400F KULAKLIK MCHOSE V9 Pro
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Haklısın bu yönlü bakmamıştım hiç konyayı da yenersek Hüseyin Hocayla bir süre daha devam etme ihtimali de olabilir bakalım🤷‍♂️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fullasss -- 10 Eylül 2026; 16:10:35 >
  • Fabinho ne ayak? Sadece geziniyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

❤️💙Trabzonspor 2026/2027 Sezonu [Ana Konu] ⭐️

Güncel paylaşım yapayım dedim. Trabzonspor pek etkili değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fullasss kullanıcısına yanıt
    Gençlerbirliği maçı bizi aldatmasın bu maç şahsen beklediğim senaryo buydu.

CPU AMD Ryzen 7 5700x3D CPU Cooler Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB GPU PowerColor Red Devil Radeon RX 7800 XT ANAKART Gigabyte B550 Aorus Elite V2 RAM Kingston 32GB (4x8GB) Fury 3600Mhz CL17 DDR4 DISK 1 WD_BLACK SN850 500GB NVMe PCIe 4.0 DISK 2 Samsung 870 EVO 1TB 2.5" DISK 3 WD 3.5" 1 TB SATA III KASA Corsair 3000D Airflow White PSU FSP Hydro GT PRO ATX3.0 (PCIe5.0) 850W MONITOR Acer ‎Nitro XV272UVbmiiprzx KLAVYE MCHOSE G98 Pro MOUSE MCHOSE L7 Ultra SES SISTEMI Samsung HW-B400F KULAKLIK MCHOSE V9 Pro
  • Trabzon lige veda etti

100 milyon euroluk salah takımdaki tüm dengeyi bozdu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Salah orta yapmayı bilmiyor şaka gibi ve sürekli kornerleri o kullanıyor ön direğe saçmasapan ortalar yapıyor yerden bir de 2-3 tane evlere şenlik şutu varki inanılır gibi değil maç tekrar oynansa yine yenemezdik haftaya da gs yener 5. lik mücadelesi veririz ondan sonra artık bu yıl bitti.

eğer yenseydik gs maçında favori olurduk. ama şimdi değiliz. gs tokatlar geçer.

• Hüseyin Çimşir e guvenmistim takım kendine geldi demiştim olmadı şimdi diyorum ki bu takımda el freni 2 kişi var biri onachu diğeri savic bu ikisi kesilmeli salahi olan takıma sprinter oyuncular eşlik etmeli
    Bu maçta 2-3 gollü galibiyet ve GS karşısında galibiyet ile Hüseyin Çimşir le yola devam edebilirdik çok şey kaçırdık çok üzüldüm
    Onachuyu satmayip savici emekliye ayirmayip büyük hata yaptık
    Umarım bu sorunları görecek birileri vardır

• ben şu özeti izledim. trabzon için ilk yarıda sadece iki pozisyon gösteriyor: bir tane korner atışı dakika 27'de, diğeri de ilk yarı bitimine çok yakın 45. dakikada salah'ın kaçırdığı gol vuruşu. kaçırdı diyorum çünkü havaya dikti topu. bunun haricinde ilk yarı konya'nın kontratakları var gibi görünüyor. ikinci yarı ne oldu ise tam tersine tek kale oynamış gibi trabzon. maçın hakkı en az beraberlik olmalıydı ama ikinci yarıdaki pozisyonlara bakarsak eğer, trabzon yine galip gelebilirdi.

bence trabzon'un defansında sorun var. gole bakarak şunları yazasım geldi: savic hata yapıyor. nwaiwu da bu hataya katılıyor. her ikisi de ağır kaldı. bu ikiliye üçüncü hata ile pina katılıyor. fabinho hata yapmıyor çünkü o kayıplarda. ❤️💙Trabzonspor 2026/2027 Sezonu [Ana Konu] ⭐️  ama goldeki en büyük hata hocada. daha maç yeni başlamış, bırak top çevirsinler biraz. oyuncular birbirini bir tartsın. bunu yapamadan hemen rakip sahada pres yapıyorsun. anlaşılan fb konya maçını hiç izlememişler.

❤️💙Trabzonspor 2026/2027 Sezonu [Ana Konu] ⭐️beIN SPORTS Türkiyeyoutube
    Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Tümosan Konyaspor, sahasında ağırladığı Trabzonspor'u 1-0 mağlup etti. Karşılaşmaya iyi başlayan ev sahibi ekip, 2. dakikada Rajmund Toth'un golüyle 1-0 öne geçti. Mücadelenin devamında iki takımın da tehlikeleri atakları olsa da başka gol sesi çıkmadı. Bu sonuçla birlikte Tümosan Konyaspor, bu sezonki ilk 3 puanını alırken Trabzonspor da 7 puanda kaldı. Gelecek hafta oynanacak maçlarda bordo-mavililer, derbide Galatasaray ile karşılaşacak. Tümosan Konyaspor ise Kasımpaşa deplasmanına konuk olacak. Trendyol Süper Lig, Trendyol 1. Lig, Premier League, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi, Ligue 1, Portekiz Ligi ve Formula 1'den en özel içerikler, güncel özet videolar, maçların unutulmaz anları ve çok daha fazlası beIN SPORTS Türkiye YouTube kanalında! beIN SPORTS'un en güncel programlarını, spor dolu içeriklerini takip etmek için kanala abone olmayı unutmayın: http://dgtrk.lu/1ebhi beIN SPORTS Arşiv: http://dgtrk.lu/1evqg Bizi sosyal medyada takip edin: 📌 Facebook: https://www.facebook.com/beINSPORTSTR 📌 X: https://x.com/beINSPORTS_TR 📌 Instagram: https://www.instagram.com/beinsportstr/ 📌 TikTok: https://www.tiktok.com/@beinsportstr?lang=tr-TR #konyaspor #trabzonspor #trendyolsüperlig #beinsports #beinsportstürkiye
    https://www.youtube.com/watch?v=rGPh-IlQMcg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 13 Eylül 2026; 3:35:27 >

• 🚨Stefano Pioli ve Şenol Güneş ile görüşülüyor. Abdullah Avcı'da kendisiyle görüşülmesini istiyor. Son durum an itibariyle bu.
    Eğer Şenol veya Abdullah olursa vayy halimize vayy ders hiç alınmamış..

Pina Cabral Nwuiwu Saviolo çok iyi genç oyuncular esas ben büyük şovu Franculino Dju alarak yaptınız en içime dert olan transfer oldu Oh yerine bizde olmasını çok isterdim takip ediyordum bir süredir zaten FM oynayanlar bilir hiç normal oyuncu normal bir yetenek değil o gerçekten düzgün bir yapıya monte edilirse 1 seneden fazla Trabzon'da kalması zor direkt Premier Lige gidecek kadar kaliteli bir oyuncu o çocuk en beğendiğim 2-3 transferden biri.

Hoca konusu çok kritik olacak ben beğeniyorum kadronuzu ama ciddi ciddi kurguya yönetilmeye mahir antrenörlüğe ihtiyacı olan bir oyuncu grubu umarım bu işin üstesinden gelebilecek bir isim bulurlar başarılar dilerim.

Trabzonspor Fatih Tekke ile uzun yıllar planlamış.

Bir B planı hiç olmadı.

Tekke’nin plansız ve ani ayrılığı sonrası adeta bir boşluğa düşüldü.

19’dan Eyüp Saka milli takıma gitti.

Altyapının başı ise hocanın ekibindeydi. Ekip olarak ciddi bir boşluk meydana geldi.

Komple sil baştan bir organizasyon yapılıyor.

Hasan Tuncel

Saviola var forvete yedek büyük yıldız adayı forvet ju alınmış
    Rüya gibi kadro Trabzonspor için harika bir kadro var
    Tak bir anda tekke bırakıyor eyvallah o da insan da yönetim cimsire şans veriyir 5-0 kazanıyor tamam diyorsun bundan devam edelim sonraki maç kısır futbol gol atamadan mağlubiyet hem de lig sonuncusu takıma
    Bu defa diyorsun hoca lazım e adaylar kim sosyal medyada herkes Şenol Güneş Güneş yeniden doğsun diyor balık hafızalı miyiz senolu teneke bağlayıp zorla yollayıp tekke ile mutlu olmadık mi zaten ne senolu ne avcısı kardeşim
    Arda geliyorsa gelsin olmadı Burak Yılmaz İlhan palut yabancı olacaksa da disiplinli oyun ekolü belli biri lazım bak bjk hocasına takımı nasıl oynatıyor
    Efsane sezon beklerken kestane olma ihtimali var şaka gibi fıkra gibi tam coğrafya ya yakışır nitelikte...

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.