< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🔴🔵 ŞAMPİYON TRABZONSPOR! 🏆 #8 | Eze Eze Kupa Karadeniz’e! | 2021-22 Sezonu - Şampiyona Saygı! (20. sayfa)
-
-
Gereksiz tatava yapıyor fb taraftarı. Kararların hepsi doğru. Hakemin Nwakaeme'ye müdahalesine laf eden önce gitsin yan hakem bahattin duranın fenere kazandırdığı 1 puanı incelesin. Eze eze aaldık, perişan ettik adamları da ali koç faktörüyle sabiha gökçene gidip takımı alkışladılar. helal olsun
-
Ayrıca yeni gördüm fenerin golü öncesi mesut net topu eliyle önüne indiriyor. Hakem verir vermez neysede hiiç bir TV proğramı bundan bile bahsetmiyor onu geçtim yayıncı kuruluş pozisyonu özete dahi koymuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam dalga geçtik, aynısını yapmak bize yakışmaz. Diğer Trabzonsporlu arkadaşlar da hemfikirdir muhtemelen. Sezon sonu inş :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kart gösterirken hızlı koşmuş :p bizim Konya maçında Hugo daha faul yapmadan kırmızıyı çıkarmıştı Hakem :)
Kalecimiz rezildi, hoca kötü değişiklikler yaptı diyemiyorlar da böyle bahanelere sığınıyorlar. Adamlar megafonla Sabiha'da şov yapıyor ddddddddd
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence diğer kulüpler çıkıp gerçekten açık açık söylemeliler maçta en ufak tartışılacak karar olmamasına rağmen başkanlarının yaptığı bu açıklamayı kabul etmiyoruz diye. Yahu elini kullanıp itiyor diğeri sarılıp çekiyor faul işte neyin ağlaması bu. İkisi de bariz gol şansı zaten. Yok hakem koşarak gelmiş de hakem pozisyon alanına gelecek tabi. Takla da atar dönerek de gelir pozsiyonun faul olduğunu değiştirmez.
Ayrıca istatistikler ezici ezici her anlamda üstün biziz.
Böyle haklı bir maçta bile ağladıklarına göre demek ki daha önce hakemler bunların lehine çalışıyomuş hep.
En güzel yorum bjk konusundan ulan adama karısı böyle sarılmıyo bunlar hala penaltı yok diyor.
Burda yayınlayamadım ama ali koçun megafonla konuşma resminin altına yazmışlar.
Dikkat Dikkat.Halı kenarına, pas pas kenarına overlok çekilir.Beş dakikada yapılır hemen teslim edilir.
Aslında daha güzeli video dunun üstüne züğürt ağada ki Şener şenin domates patates diye bağırması eklense daha komik olurdu.
Kime ve szalai mıdır ne karın agrisiysa ona direk kırmızı verilmeliydi biri net arkadan itiyor diğeri kocasına sarılan kadinlar gibi iki kolla sarılıyor hakem eyyamci direk iki kırmızıyı es geçti
Bunlara bu dilden konuşmak lazım böyle alışmışlar alışmış kudurmustan beterdir diye bir söz var
Hamsi hamsi diye tatava yapanlar Altay'ın son golde ağlara nasıl hamsi gibi takıldığını geri sara sara izleyebilirler çok komik
trabzonspor çok önemli bir 3 puan aldı, gayet baskılı ve güzel bir oyun oynadı.
-
Nihat Kahveci dahil yorumcuların sadece kırmızı kart olayına takılmalarına şaşırdım aynı olay Trabzonlu futbolcuya olsa konuşulmazdı bile hatta işi ileri götürüp sadece lobiler üzerinden olayı yorumlayan serdar ali çelikler gibilerde var neymiş Trabzon lobisi güçlenmiş acilen Ali Koç önlem alıp Fener lobisi ile hakemleri kontrol altına almalıymış bunu bir spor yorumcusu söylüyor yazık..
-
Tebrikler Trabzon hakkinizla guzel bir galibiyet aldiniz.
-
Bu maçta ligimizin ne kadar kalitesiz, ne kadar dandik olduğunu ve neden izlenmemesi gerektiğini bir kez daha görmüş olduk. Ülke futbolunda futbol harici her şey var.
-
maçın hakkı 3-1 değildi Fener gol öncesi Mesut elle kontrol ediyor.
3-0 bitmeliydi.
-
Ya hakemlere artık dur demeli bize yapılan kaçıncı hata ya Mesuta bak elle oynamış fenevin attığı gol mü ya !
Bedava golle maça resmen 1-0 önde başladılar. Ama fenev elle oynama hakkına sahipti galiba. Daha fazla hak istiyolar.
-
Walla hocam golleri falan geçtim de o 3.golde top 1 metre içeriye girdikten sonra topa bir atlaması var alıyor beni bir gülmek. Ama her gördüğümde istisnasız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidarxx -- 19 Ekim 2021; 19:15:12 >
Hocam 2.3 sayfa önce yazmıştım onlar da el olmaz çünkü onlar 4 bacakla oynuyorlar diye. Bak yine aynısı. Hatta fenerlilere göre künde dirsek kafa göz karate judo sufleks iç paça dış kazık gibi bilimum spor hareketleride kendilerine serbest olmalı. Bu kadarı yetmiyor çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidarxx -- 19 Ekim 2021; 19:32:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X