Hocam siz nasıl yapıyorsunuz. Cevapla da alınntı gibi yazıyor ama ben cevapla ya basınca alıntılamıyor. Ya da cevaplayan mı görmüyor anlamadım bu işi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🔴🔵 ŞAMPİYON TRABZONSPOR! 🏆 #8 | Eze Eze Kupa Karadeniz’e! | 2021-22 Sezonu - Şampiyona Saygı! (18. sayfa)
-
-
Yeni kaldırıldığı için tam oturmamıştır belki, anlamadım ben de. Hepsini cevapla ile yazıyorum ama birinde cevapladığım metin gözüküyor diğerinde bahsedilen mesajı gör yazıyor
Alıntı daha iyiydi bence.
-
Müsait değildim yazamadım geç oldu kusura bakma
Birincisi ben artık kendi takımım dışında diğer maçları izlemiyorum sosyal mecralardan haksız pozisyonlar karşıma çıkıyor ekşi sözlük vs
İkincisi 3 büyütülmüş takımdan birini tutup biz kollanmiyoruz yada bizim de hakkımız yeniyor algısı çok komik oluyor ve gereksiz boşuna debelenmeyin
En kotu hakkınız yense bile diğer iki takıma nazaran mahkeme yoluyla eski yılları saydirirsiniz emeklilik gibi oh ne ala memleket 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Milli takımda ilk defa forma giyen Berat Özdemir'i tebrik ediyorum. İlk maçına göre çok iyiydi bence. Avrupa şampiyonası ve sonrasında en büyük sıkıntı orta sahada top almaktan korkan, top sadece rakipteyken bir şeyler yapmaya çalışan oyuncularla oynamamızdı. Berat pas hatası yaptı diye eleştirildi belki ama aldığı çoğu topu doğru kullandı, özellikle ilk yarıdaki tüm hızlı ataklarda bir şekilde payı vardı. Ya hızlı pasla Cengiz'i Kerem'i topla buluşturdu yada kaptırılan toplarda hızlı reaksiyon gösterip geri kazandırdı. Çıktıktan sonra geri pas dışında en ufak oyun kurma girişiminde bulunmadı takım. Bir kaç maç sonra vazgeçilmez oyuncu olur.
Trabzonlu oyunculara torpil yaptığı iddia edilen Senol Güneş'i kınıyorum. Geç oldu ama güzel oldu nihayetinde.
-
Maç istatistiklerini göremedim ama tahminim Cengiz den sonra en yüksek puan lardan birini alır berat. Çıktığı andan itibaren takım durdu. Yusuf berbat ötesi ydi sanırım oynamaya oynamaya körelmiş. Geçen seneden bu seneye milli futbolcuların tamamında bir düşüş var önceki Hollanda Norveç maçlarında Burak hakan zeki gibi topçular neydi şimdi ne oldular. Sorun t. D. Değildi futbolcularda büyük düşüş var. Bu maçta onun kanıtı oldu. Toparlayamazsak play of bile zor.
Trt direkten dönen topta Uğurcan'ın müdahalesi olduğunu anlamadığı için kimse farketmedi ama o topta kritik müdahalesi var Uğurcan'ın. Galibiyet alamadığımız için üzgünüz ama bu kurtarışla aslında önemli bir bir puan kazandırdı. Belki de son maçlar sonunda o puanla playoffa katılacağız.
-
Milli takım top oynamadıktan sonra Uğurcan'la Altay'ın ikisini de oynatıp maça 12 kişi maçlara çıksak yine gruptan çıkamayız.
-
Tebrikler çocuklar!
Oyun çok kötüydü ama sonucun önemli olduğu maçtı zaten. Hocanın artık Hakan gibi oynamaya niyeti olmayan topçuları kesmesi lazım.
Orkun büyük hayal kırıklığı yarattı bende Avrupa Kupasında. Bugün de bu hayal kırıklığını devam ettirdi. Artık Hamsik gibi büyük topçuyu sürekli izliyorum diye mi bilmiyorum çok basit şeyleri yapamayınca çıldırıyorum ya.
Berat özellikle ikinci yarıda çok yoruldu. Orkun da çıkınca orta sahada tek başına mücadele etti. Ben olsam Hakan-Berkan değişikliği yapar ortayı garantiye alırdım. Berat oynadıkça vazgeçilmez olacak.
Uğurcan, çok iyiydi. Özellikle savunma arkası toplarda sürekli zamanında çıkarak pozisyonları önledi. Son dkda golü yemeyip, penaltıyla kazandıysak Uğurcan'ın sayesinde. Çok iyi çıktı ve taca vs vurmak yerine ceza sahasına attı topu. Ayağı kötü vs diyenlere de Serdar girdikten sonra her topu isabetli kullanması bir cevap olmuştur sanırım. Hedefe en isabetli atan kaleci olabilir, Burak, Cengiz, Kerem alamıyorsa bunların sorunu.
-
Hocam hakan gizli forvet oynuyor o kadar gizliki bizi bırak kendi bile kendisini göremiyor. Burakın sa yaptığı tek şey her top kendine doğru geldiğinde rakipten seker ümidiyle arkaya koşması. Adam bir topa bile yükselmez mi ya. Daha komiği top 1 mt den gelse bile hemen arkaya koşuyor. Burak bu stil de oynıyacak sa yanına 2.forvet veya forvet arkası kesin lazım. Yoksa kanser eder insanı.
Süper Lig’in 9. haftasında oynayacağımız fenerbahçe maçı hazırlıklarımız devam ediyor.
-
Oyuncularımız Erce Kardeşler, Murat Cem Akpınar, Serkan Asan ve Ahmetcan Kaplan ile sözleşme yeniledik.
Ulaşım sponsorumuz Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu ile sözleşme imzaladık.
-
Bu pazar ki maç önemli ama ölüm kalım maçı değil. Yenersek büyük avantaj elde ederiz bjk de hazır yenilmişken. Bu gibi durumlarda gider puan kaybederiz. Ben beraberlik bekliyorum. 4 takımda puan kaybedecek gibi duruyor.
Ayrıca her yıl sıralama tahmini yapan ve tahminleri genelde tutan dünyaca ünlü site euro clup index bu sene ki Türkiye ligi tahminlerini yapmış. Ligden düşecek 4 takım Rize Malatya göztepe ve Giresun olarak tahminini yapmış. Hatta puanlarını bile yayınlamış Rize 30 malatya göztepe 36 Giresun 37 diye tahmin etmiş. 7.sivas 6.hatay 5.alanya 4.gs 70
3.bjk 72 2.fener 74 ve 1.Trabzonsppr 75 puan olarak tahmin etmiş. Gs bu kadar puan toplar mı şüpheli gerisi gayet mantıklı tahminler.
Haberde burada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Trabzonspor - Fenerbahçe
17.10.2021 Pazar 19.00
Medical Park Stadyumu
On birimiz belli oldu.
Uğurcan (K), Peres, Edgar IE, Vitor Hugo, Denswil, Berat, A. Ömür, Gervinho, Nwakaeme, Bakasetas, Djaniny
Yedekler: Erce, Hüseyin, Siopis, Yusuf, Dorukhan, Cornelius, Trondsen, İsmail, Yunus, Ahmetcan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mierzejewski -- 17 Ekim 2021; 21:9:47 >
-
Uğurcan yine ilk gelen şutu gol yiyerek savuşturdu
-
16 dakika oldu. 10 dakikasında fenerliler yerde yattı.
Gustavo hakemi dövecek ama kırmızı veremedi hakem. Resmen eyyam var. Fenerliler yerde yatmaya devam ediyor.
Go go gooooool golllllllllllllllll gooooool gooooool golllllllllllllllll be golllllllllllllllll.
Goll golllllllllllllllll. Motor rahatladı.
Puhahahahha
Alçaklara kar yağıyor üşümedin mi?
Sen bu işin sonunu düşünmedin mi?
-
bir de utanmadan altay Uğurcan'dan iyi diyorlardı.
alın size altay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X