Şimdi Ara

TRABZONSPOR 10/11 Sezonu Maç Konusu | Trabzonspor STSL'i 2. Olarak Tamamladı (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.200
Cevap
0
Favori
69.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu trabzon 2 yi bulsa 5 lerdi ama bulamadı böyle sakız oldu milletin ağzına.Hala söylüyorum trabzon bu ligin en iyi TAKIMI.Bu maçı izleyen bir kişi her atağın nasıl bam güm değilde çok bilinçli bir şekilde yapıldığını anlar.Bu trabzon ligi sonuna kadarda götürür şampiyonda olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

quote:

Orijinalden alıntı: Scotti0061

İlk yarıda ki Manisa yenilgisinden sonra hayırlı yenilgi demiştik ve takım o maçtan sonra toparlanmıştı.
    Buna da hayırlı kayıp diyelim, öyle olsun.

Pes etmek yok. Kaldı 16 diyoruz. :)

evet. Puan kaybetmiş olsakta zaman olarak hedefe yaklaşmış oluyoruz. 1 maç ile şampiyonluk hedefinden vazgeçecek değiliz ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freut Mich

Trabzonspor'un ligi sonuna kadar iyi götüreceğini sanmıyorum. Beşiktaş olamazsa Trabzonspor olsun isterim sırf Şenol hoca için fakat sezon sonuna kadar götüremeyebilir bu takım.

Bursa ile Fenerbahçe şampiyonluk yarışında yok diyorsun yani
  • Ya beşiktaşa noldu onu anlamıyorum... Saçmalamayın arkadaşlar herşey ortada hala ne şampiyonluğundan bahsediyorlar... Yendiğiniz maçlardan 6 puan almadıktan sonra siz anca rüyanızda görürsünüz bu sezon şampiyonluğu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

Ya beşiktaşa noldu onu anlamıyorum... Saçmalamayın arkadaşlar herşey ortada hala ne şampiyonluğundan bahsediyorlar... Yendiğiniz maçlardan 6 puan almadıktan sonra siz anca rüyanızda görürsünüz bu sezon şampiyonluğu.

Bütün takım , teknik heyet Türkiye kupası ve Uefa'nın peşinde bazı taraftarlar da şampiyonluk peşinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

Ya beşiktaşa noldu onu anlamıyorum... Saçmalamayın arkadaşlar herşey ortada hala ne şampiyonluğundan bahsediyorlar... Yendiğiniz maçlardan 6 puan almadıktan sonra siz anca rüyanızda görürsünüz bu sezon şampiyonluğu.

3-4 haftaya söner ateşleri daha transferler yeni kanları kaynıyor şimdi.Yavaş yavaş görürler gerçeği.
  • Bu arada Bursaspor Konya ile 0-0 berabere kaldı.

Bizim açımızdan iyi oldu :)
  • Konya kardeş takımımız bundan sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iNFiNiTy Da®k

Konya kardeş takımımız bundan sonra.

Trabzonspor'un Sakaryadan başka dostu yoktur bence
  • Dün burda lay layy diye sevinen Yeşil renkli takım taraftarı bugünki sonuçtan sonra hala seviniyormu acaba?
  • Bursa topu topu 2 puan kaybetti kötü oynadı normaldir.
    Ts ise iyi oynadı son dakkalardaki kontralar hariç ki bunlar normal, pozisyon bile vermemişti
    bi ton pozisyon harcadı top girmedi sonuçta.
    Es es maçındaki gibi işte girmedi mi girmiyor.

Bursa kredisini kullandı bu maçta.
    Hala daha(geri felaket tellallığı yapmaya gerenk yok) bu iki takım şampiyonluğun en büyük favorisi.
  • BJK'liler şampiyonluk hesapları mı yapıyorlar merak ettim? Çok iyimserler o zaman.

Bursa'nın dünkü beraberliği ile bu haftayı ucuz atlattık diyebilirim.

FB kazanmış çok önemli değil şampiyonlukta ciddi rakip olarak görmüyorum. Antalya maçında yarım pozisyondan gol attılar maçı bitirdiler bu oyunu elbette bize karşı oynamayacaklar ama bizi mutlaka yenmek zorunda olduklarından açık oynayacaklar . O nedenle Saraçoğlu'ndaki maçta çok zorlanacağımızı düşünmüyorum.(Tabi Umut denen adam gününde olursa)...

Ankaragücü maçı ise iyi bir ders olacaktır. Bu takıma öne geçmek yaramıyor arkadaş. Çok rolantide oynadık, evet maçı yine çok farklı kazanabilirdik ama 1-0'ın verdiği rahatlıktan dolayı bu pozisyonlar kaçtı. Umut ve Burak kendine çeki düzen vermeli. Ayrıca Jaja'da abarttı resmen abicim en az 20 tane top kaybetti heralde böyle olmazki!!! Colman sahada hiç yoktu, Cale her zamanki gibi hatalar silsilesi...Neyse puan farkı aynı kaldığımız yerden devam. Haftaya Bursa-GS maçı var GS'nin dün akşamki oyununu beğendim Bursa'da iş yapabilirler.

• Kral tökezleyince soytarılar gülermiş

• Ziraat Türkiye Kupası grup 5. maçlarının hakemleri açıklandı. Buna göre takımımızın Beşiktaş ile oynayacağı müsabakayı Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Orkun Aktaş yapacak. Maçın 4. hakemi olarak ise Tayfur Özkan görevlendirildi.
  • Bu maç umrumda bile değil ne bjk maçı ne de bu kupa lig bizim için daha önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: éfulim

Bu maç umrumda bile değil ne bjk maçı ne de bu kupa lig bizim için daha önemli

Al bendende o kadar usta.

Trabzonspor olarak bu yıl tamamiylen lige odaklanmamız gerekiyor ...
  • Bu maçta Selçuk, Jaja, Burak veya Yattara eğer düzelmişse Egemen falan oynamasın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

Orijinalden alıntı: éfulim

Bu maç umrumda bile değil ne bjk maçı ne de bu kupa lig bizim için daha önemli

Al bendende o kadar usta.

Trabzonspor olarak bu yıl tamamiylen lige odaklanmamız gerekiyor ...

Yahu bu kupadan 8 tane var geçen sene de aldık tamam iyi hoş ama bu maça asılıp fb maçına odaklanamzsak o maç riske girer ,

bizim için fb maçı kat kat daha önemli
  • @éfulim
    @aksoy90
    @~Trabzon61~
    hacılar sonuçta büyük bir maç elbetteki kazanmak isteyecektir Ts ki ben sanmıyorum tam kadro çıkacağını düşünüyorum maça şenol güneşin güzel maç olsun iyi olan kazansın
    ama eğer bize yenilirseniz sıkıntıya gireceğinizi düşünüyorum hele ki fb ye de yenilirseniz ciddi ciddi bizimde şansımız olacak İbb yi yendiğimiz takdirde
    başarılar her iki takımada
  • Sonuçta maç bu kim hangi takımın taraftarıysa takımının kazanmasını ister

Şahsi düşüncenize saygı duyarız. Kolay bir maç değil sonuçta. İstatistiklere baktığınız da ve maçın inönüde olduğunu göz önüne alırsak Beşiktaş'ın kazanma şansı daha yüksek bunun farkındayız bu sene başarılı bir futbol sergiliyoruz bizce ve bu maçta sizi yenebilek kadroya sahibiz. Son vuruşları kötü olan bi takımız sadece :)

Dediğiniz gibi iyi olan kazansın.

İki maçtada yenildiğimizi düşünürsek elbette takımda moraller düşecektir bu sayede sizinde şansınız artacak tabikide. Ama sonuçta lig bitmedi bittiğinde hep beraber göreceğiz :)

Benim şahsi fikrimde Beşiktaş'ın Türkiye kupası ve Uefa'ya ağırlık vermesi. Olursa şampiyonlar ligi.

Güzel bir maç olması dileğimizle , Beşiktaşada Trabzonumada başarılar

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.