Şimdi Ara

Trabzon Sivas'ı Şikayet Etti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bordo-Mavili yönetim, Türkiye Futbol Federasyonu'na bir yazı yazarak Sivasspor'un kurallar gereği Fenerbahçe taraftarlarına stadın tribünlerinden %5'lik bölümü açması gerektiğini ancak 4 Eylül Stadı'nın büyük bir bölümünün ayrılmasının kurallara uygun olmadığını belirterek şikayette bulundu.

16 000 kişi kapasiteli stadın %5'lik bölümü 800 kişiye denk gelirken, Sivasspor toplam 7300 kişilik kale arkası tribünlerini konuk takım taraftarına tahsis etmişti.

Yunus Emre SEL, Trabzon-DHA

• Trabzonspor, Olimpiyat Stadı'na 40 bin kişi getirmişti yanılmıyorsam? Bu rakam da stadın %50'si ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devrim

Trabzonspor, Olimpiyat Stadı'na 40 bin kişi getirmişti yanılmıyorsam? Bu rakam da stadın %50'si ediyor.

• quote:

Trabzonspor, Olimpiyat Stadı'na 40 bin kişi getirmişti yanılmıyorsam? Bu rakam da stadın %50'si ediyor.

• Çok feci küfürleri hakediyorlar ama olsun biz sadece
    quote:

Gülelim.

• Oh olsun, geçen sene bizim şampiyonluğu yediler. Bu sene inşallah şampiyon olamayacaklar. Bir 27 sene daha beklerler şampiyonluk için.
  • Sayın Trabzonspor sekreterine bu linkte bulunan (tıklayınız) bulunan madde 8, 10. kuralı okumasını öneriyorum. Eğer sayın yönetici okuduğunu anlamaktan acizse yapabileceğimiz pek bir şey yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kapak diye ben buna derim.

Logar kapağı

BU arada habere gelirsek..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.