Şimdi Ara

TRABZON OTEL TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Ağustos ayında 5 günlük Trabzon gezisi yapacağım. Gezilecek yerlere yakın yatağı,çarşafı temiz tavsiye edebileceğiniz otel veya apart varmıdır ?

Oda sadece gece uyumak için kullanılacak bunun için otelin lüks olmasına gerek yok fakat temiz olması önemli tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim

• geçen yyl a?ustos ayynda trabzona misafirim geldi.tüm otelleri aradym,ancak maçka ilçesinde yer bulabilmi?tim.arap turist yo?unlu?u nedeniyle ' gidiyim de dola?yp ak?am olunca bir otelde yatarym' dü?üncesi imkansyz oluyor.

otel sayysy yetersiz.internetten arayynca çykan oteller haricinde sizi memnun edecek otel,pansiyon bulabilece?inizi sanmyyorum.yaylalardaki bungolov tesisler do?asy itibariyle güzeldir.pansiyon i?letmeleri arap turist akynyyla ba?lady?y için çok yeni.sayylary az.mesle?i otelcilik olmayanlaryn ihtiyacy kar?ylamak için yaptyklary meslek.seçici olmak lazym.

trabzon merkez otellerinde ise iskenderpa?a ta?ba?y dedi?imiz bölgedeki oteller yyldyzsyzdyr ama eskiden beri ordadyrlar.kalynyr.
    çömlekçi bölgesi dedi?imiz yerde ise mümkün de?ilse kalmayyn veya yyldyzly otel varsa kalyn.di?er oteller semtlere da?ylmy?tyr.kalynyrlar.

bol ?ans.

• Trabzon Otel Rezervasyonu yetkili acentası Akra Tours sizler için Trabzon Otellerini tek çatı altında uygun fiyat garantisiyle topladı.

Ayrıca sevdiklerinizle ya da tek olarak Akra Tours güvencesiyle Trabzon Günübirlik Tur paketlerimizden rezervasyon yaptırıp uygun fiyat ile Doğu Karadeniz'in İncisi Trabzon'u gezebilirsiniz.

• kardeş trabzonda askerlik yaptım evci izninde kaldığım bir otel vardı adını unuttum maydandaki caminin hemen karşısında 3 kişi 120 tl ödemiştik güzel olteldi sabah kahvaltısıda vardı
  • chener kullanıcısına yanıt
    Hocam internette de değişik değişik yorumlar var birisinin çok memnun kaldığı otelden diğeri hiç memnun değil o yüzden forumdaki arkadaşların yorumları daha gerçekci oluyor yorumunuz için teşekkür ederim
  • j700 J kullanıcısına yanıt
    Ne zaman kalmıştınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atsız-Ata

Ne zaman kalmıştınız ?

kasım ayında kalmıştım otelin adını hatırladım kalfa otel idi tam maydanda çarşının içindeydi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konya için otel tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Büyükada da otel tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • j700 J kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ben araştırayım
  • Atsız-Ata kullanıcısına yanıt
    Hocam buldun mu? Gittiysen nerede kaldın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Yok hocam gidemedim maalesef
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.