Şimdi Ara

TRABZON-LİVERPOL TRTHD'DE...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20:30'da başlayacak maç TRTHD'den naklen yayınlanacak.Tanıtımı yapıldı.

• TRT'nin sitesinden izleyebiliriz umarım ?
  • Ya taşören kullanılacak yada ücretsiz izletecek d-smart ve teledünyaya.
    Miy1988 trt hd diye bir site var belki yayınlar.
  • yayın var baktım evet ama nasıl izleyecem eutelsat w3 yada türksat da bu kanal varmı...
  • neyse buldum =)

TRT HD
    TÜRKSAT 3A (42ºE)
    11.043 MHz
    Polarizasyon: Dikey (V)
    S/R:6400
    FEC : 3/4
    Sistem:DVB-S2
    Modülasyon:8PSK
    Pilot:on
    Türkiye-Avrupa 60-130
  • Önce Teledünyayı aradım, net birşey söyleyemediler.

TRT yi aradım, Teledünya aboneleri şifresiz izleyebilecek dediler.

D-Smartı aradım, yalnızca D-Smart aboneleri izleyebilecek dediler.

Nedir şimdi bu?
  • Yine ortalık karışacak. :) Biz neden izleyemiyoruz muhabbetleri başlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MAil geldi. D-smart hd üyeleri trthd de izleyebilecek deniliyor. Büyük ihtimal nds olacak. Umarım aile paketlilerde izler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 26 Ağustos 2010; 18:10:04 >
  • Arkadaşlar görüntü bende berbat vcd gibi. Sizde de böyle mi?
  • teledünya da yayın var ama görüntü güzel değil 16-9 da değil nasıl hd bende anlamadım... bundesliga maçları gayet iyidi trt beceremedi sanki ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk58hakan

teledünya da yayın var ama görüntü güzel değil 16-9 da değil nasıl hd bende anlamadım... bundesliga maçları gayet iyidi trt beceremedi sanki ...

Ya "HD" adlı kanalda illa HD maç yayını gerçekleştirilecek diye bir kural yok.Sonuçta burası Türkiye.
    Ayrıca o yağmurda PHANTOM HD kamera veya benzerlerini açıkçası ben götürmezdim Trabzon'a.

Bu arada çok sağolasın invisible arkadaşım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

quote:

Orijinalden alıntı: bjk58hakan

teledünya da yayın var ama görüntü güzel değil 16-9 da değil nasıl hd bende anlamadım... bundesliga maçları gayet iyidi trt beceremedi sanki ...

Ya "HD" adlı kanalda illa HD maç yayını gerçekleştirilecek diye bir kural yok.Sonuçta burası Türkiye.
    Ayrıca o yağmurda PHANTOM HD kamera veya benzerlerini açıkçası ben götürmezdim Trabzon'a.

Bu arada çok sağolasın invisible arkadaşım.

aynen dediğin gibi. maçı aslında d smart yayınlıyor spiker falan d smart ın acaba o platformda hd mi? trthd de bi şekilde almış...

hd kanalda hd olmayan yayın biraz garip olsada hiç yoktan iyidir. umarım devamı gelir....

• Beyler D-Smart'ın yalnızca bir tane HD Canlı Yayın Tırı var...Şu an FB-Paok Maçını HD verdikleri için türkiyede aynı gün aynı anda iki maçı HD veremezler...Yan, HD olmamasının yağmurla şunla bunla alakası yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: modric14

Beyler D-Smart'ın yalnızca bir tane HD Canlı Yayın Tırı var...Şu an FB-Paok Maçını HD verdikleri için türkiyede aynı gün aynı anda iki maçı HD veremezler...Yan, HD olmamasının yağmurla şunla bunla alakası yok...

Adam haklı beyler.

Şaka bir tarafa cahilce bir yorum yaptığımın farkındayım.D-Smart Genel Müdürü Murat Saygı 2008-2009'da dersimize giriyordu,bayağı şey anlatmıştı.
    Hatta Doğan Holding Medya Teknik Müdürü Hakan Hoca,sırf UEFA'nın getirdiği kriter sebebiyle 17 milyon dolar (yanlış hatırlamıyor isem) HD altyapı yatırımı yaptıklarını ve Türkiye'de bir Star TV'de,bir de Diyanet İşleri Başkanlığı'nda HD naklen yayın tırı olduğu söylenmişti.Tabi 2 yıl geçti ve Semerkand TV hepsini geçti mesela.Hem gerçek HD hem de sadece 16:9 yayın yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MİY1988 -- 27 Ağustos 2010; 2:10:20 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.