Şimdi Ara

Trabzon'da Yasayanlar Bakabilirler mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yakin zamanda Trabzon havalimanina gideceğim , ordan rizeye geçiş yapicam.
    Ancak havas otobüsleriyle gitmek istemiyorum.

havalimani önündeki yoldan (tahminen aksam 20:00'den sonra) Rize merkeze giden otobüs , minibüs geçiyor mu ?
    gidiyorsa hangi otobüsler gidiyor

Otobus numarası varsa nedir ?
    Saatleri veya saatlerine bakabilecegim bi site ?
    Ayrıca akşam saatlerinde yogun oluyor mu ?
    Tam bilmiyorum ama havalimanının karşısındaki yolda durak var mı ? durak olmayan yerden yolcu alıyorlar mı ?
    Birde ücretler nekadar ?

Çok soru sordum farkındayim

• bu kadar kafa karışıklığına hiç gerek yok arkadaşım..trabzonda yaşamıyorum ama trabzonu iyi biliyorum..

uçaktan inince caddeye yürü,ordan bin bi minibüse,10 dakkada otogara..ordan dilediğin firma ile rizeye git.yarım saat,45 dakkada bi kalkıyordur rizeye otobüs.cadde kenarında bekleyip ıslanma:)
  • ee havasa binerim ozaman ayni mantik olur öyle
  • Yukarıdaki arkadaşınki bence mantıklı hocam trabzon rize 8 lira bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: McSlaty

ee havasa binerim ozaman ayni mantik olur öyle

yaw havaş 10 tl dolmuş 1.75 tl:)

ayrıca havaşın kalkmasını bekleyene kadar 6 kere dolmuşa binersin o cadde de
  • Hocam Trabzonda yaşıyorum havaalanı girişinin yol karşisinda prenskale var 30 dk'da bir Rizeye otobüs kalkıyor terminalden de binebilirsin ama orasıda binilebilecek yakın bir yer Rize merkez terminaline bırakıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: kediyekafatutanfare

Hocam Trabzonda yaşıyorum havaalanı girişinin yol karşisinda prenskale var 30 dk'da bir Rizeye otobüs kalkıyor terminalden de binebilirsin ama orasıda binilebilecek yakın bir yer Rize merkez terminaline bırakıyorlar

prenskaleye telefon açarsan servis gönderiyor gece enson 00.00 da batuma giden araçlarıda var

ben yerinde olsam ama havaş ile giderim transit gittikleri için çok hızlı bir şekilde rizeye gidersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da Yaşayan Ya Da Okuyan?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkosif

quote:

Orijinalden alıntı: kediyekafatutanfare

Hocam Trabzonda yaşıyorum havaalanı girişinin yol karşisinda prenskale var 30 dk'da bir Rizeye otobüs kalkıyor terminalden de binebilirsin ama orasıda binilebilecek yakın bir yer Rize merkez terminaline bırakıyorlar

prenskaleye telefon açarsan servis gönderiyor gece enson 00.00 da batuma giden araçlarıda var

ben yerinde olsam ama havaş ile giderim transit gittikleri için çok hızlı bir şekilde rizeye gidersin

Ben hiç binmedim Havaş'a bilemeyeceğim Metro ve Ulusoy'da var onlarıda tercih edebilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.