Şimdi Ara

TRABZON BÜYÜK OYUNU GÖRMÜŞ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
9.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yığını:
    https://twitter.com/halkekrani/status/1280077386567081985

vaybe bır futbol ıcın akp satacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9600_G_T -- 6 Temmuz 2020; 17:18:46 >

• İlk defa basaksehirin şampiyon olmasını istedim. Nefret ediyorum basaksehirden Bir Gs li olarak Fenerbahçe'den bile nefret etmiyorum ama başakşehir günahımı vermem. İteleme çakma takım. Kültürü tarihi taraftarı olmayan kulüp bozuntusu. Ama madem trabzonlular ülke satilirken milliyetçilik namına en ufak belirti göstermemiş, madem tek hassasiyetleri basaksehirmis... O halde başakşehir şampiyon olsun.
  • Yapılan hiçbir şeye ses çıkarmamışlar ama Başakşehir şampiyon olursa oy moy yok demişler öyle miTRABZON BÜYÜK OYUNU GÖRMÜŞ. 

Müstahak bu halka her şey müstahak.

• Hamside yüksek miktarda sodyum, potasyum, magnezyum, kalsiyum, iyot ve fosfor bulunuyor, zekanın gelişiminde çok etkili ama bazılarına işe yaramıyor mu ne ? TRABZON BÜYÜK OYUNU GÖRMÜŞ. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 6 Temmuz 2020; 21:0:3 >
  • İlk defa basaksehirin şampiyon olmasını istedim. Nefret ediyorum basaksehirden Bir Gs li olarak Fenerbahçe'den bile nefret etmiyorum ama başakşehir günahımı vermem. İteleme çakma takım. Kültürü tarihi taraftarı olmayan kulüp bozuntusu. Ama madem trabzonlular ülke satilirken milliyetçilik namına en ufak belirti göstermemiş, madem tek hassasiyetleri basaksehirmis... O halde başakşehir şampiyon olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biri beni mi çağırdı TRABZON BÜYÜK OYUNU GÖRMÜŞ. 

• Hayır dile getirdikleri şey zaten saçmalık...

4 yıldır Başakşehir şampiyonluk konuşuluyor, bu sırada her dönem işte "şampiyonluk yapılacak " bunlar falan filan ortaya atılır ama böyle bir şey oldu mu ? Olmadı ! Bu sene 5. sene yine ortaya atıyorlar.

Ee diğer yandan ortada Albayrak tarafından söylentiler var ? Onlara ne diyecekler peki ?

Tamam siyaset her yere ulaştı ama bu işler dedikleri gibi olsaydı Başakşehir 2 şampiyonluk almıştı ,Fenerbahçe ise yıllardır bu durumda olmazdı.

• memleketin 4 yanı ateş çemberi değil ateş çukuruna dönüşmüş dünyanın öte tarafında abd-çin birbirine girecek hazırlanıyorlar, bileyleniyorlar

bu aşamada eğer şu futbol, survivor, magazin gündem oluyorsa

dünyanın arındırılmaya ihtiyacı var demektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 6 Temmuz 2020; 18:53:29 >
  • Öyle iki çıkarımıza ters düştü diye AKP'ye atmamak olur mu?

İnsanlar mutlu olsun istiyorum, ben basıcam oyu AKP'ye.

• zihniyete bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkenin anasını ağlatsınlar sesleri çıkmaz tepki verdikleri konuya bak. Ülkenin bu halde olmasının en büyük müsebbibi trabzon ve rizeliler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dualarımız Başakşehir ile.

• Atalar ne demiş ; Futbol toplumların afyondur..

• Başakşehir spor kulubünün gelirlerinin nereden geldiğinin araştırılmasını istiyor Trabzonlular. Trabzonluların isyanı bundan. Taraftar, stat ve forma geliri olmayan belediye takımının kasası spor kulubüne bağlanmamışsa zor yani o transferleri yapabilmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 7 Temmuz 2020; 1:56:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RElS

Başakşehir spor kulubünün gelirlerinin nereden geldiğinin araştırılmasını istiyor Trabzonlular. Trabzonluların isyanı bundan. Taraftar, stat ve forma geliri olmayan belediye takımının kasası spor kulubüne bağlanmamışsa zor yani o transferleri yapabilmesi.

Faruk Nafız Özak bu adamı araştır eski bakan Trabzon'lu ve Trabzonspor kongre üyesi

Trabzonspor'a ne destekler verdiğini gör

• Twitter hesabım yok ama haberlerden geri kalmamak için gün içinde trendlere bakıyorum. 3-5 trend hep Survivor, 2 tanesi reklam, 2 tanesi müzik grubu, 3ü şaklaban. Kalan 3-4ü önemli oluyor.

Ama maç günüyse hiç şaşmaz, takımların adı, hakemin adı, her takımdan ikişer oyuncu hep trend olur, o garibim haberlere hiç yer kalmaz. Düşününce gerçekten ülkemizin durumunu yansıtıyor...

• Sen Kendi evinde Ligin sonuncusu Ankaragücüne puan ver sonra Büyük oyun oldu olacak kupayı elinize versinler.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.