Şimdi Ara

Trabzon'a YİNE Stad Müjdesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Trabzon'a stad müjdesi verdi.

Başbakan Trabzon' da yaptığı konuşmada stad sözü verdi. Erdoğan "Ben seçim zamanı buraya geldiğimde Akyazı’da stad sözü vermiştim. Bunun için iş adamlarını bekledik. Gelsin Akyazı’yı yapsın istedik. Karşılığında Avni Aker’i verecektik. Bekledik, bekledik olmadı. Sonunda iş başa düştü. Şimdi TOKİ olarak bu stadı inşallah biz şu anda başlıyoruz. Şu anda projeyi süratle bitiriyoruz. Dolgusu hemen başlıyor. Denize dolgu yapıyoruz. 600 bin metrekare alan burada meydana getiriyoruz. 40 bin kişilik bir stad yapıyoruz. İl müdürlüğü hizmet binası, 3 bin kişilik kapalı spor salonu, 3 bin seyircili bir tenis kortu, çin futbol sahaları burada bulunacak. Böyle bir komplekse inşallah sahip oluyor Trabzon. Dozerler çalışmaya başladığı andan itibaren Allah nasip ederse iki yılda bu işi bitireceğiz" dedi.

Umarım seçimden sonra yine rafa kaldırılmaz proje

• Ne stadı?Bize stad çok gelir.Biz antalyaspordan üstün bir takımmıyızki bizede stad yapılsın?Ne müjdeler verildiki hiçbiri yerine getirilmedi.Harbi bir başkanımız olmadıki stad sözü verenlerin yakasından tutsun.Bir dokunduk bin ah işittik sözü buraya çok uyuyor.
  • Çok keskin ifadeler var.
    Söz verildi bunları verirken sonradan önüne koyulacağını da biliyolardır heralde.

Bu kesin konuşuyolarsa vardır bir bildikleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaguar19

Çok keskin ifadeler var.
    Söz verildi bunları verirken sonradan önüne koyulacağını da biliyolardır heralde.

Bu kesin konuşuyolarsa vardır bir bildikleri.

Halkımız unutkan jaguar unutkan.
    Bak adam fındık fiyatlarının f'sini söylemedi! Ama bir kişi bile ''fındık ne olacak'' diye sormadı!!!
  • Valla fındıktan felan çakmam önceki verdiği söz varsa bunu da bilmiyorum.
    Bu seferki konuşması çok ciddi geldi bana sağa sola çekebileceğin bi yorum değil yani net.

Ben stadın yapılacağını düşünüyorum.Bu çok uzak bir zamanda da olmayacak bana göre.
    Söylenen 2 sende belki olmaz ama 5 sene de olmaz.
  • Seçim Yanaşıryo Yine Başladı Vaatler...

Başbakan Trabzon Halkını Kandırmaya Devam Ediyor.Bizim Millet de Uyuyor...

Hayırlısı.
  • Müjde müjde size RTE'den müjde, zarif ESNEK laflarla müjde size...

Son cümle ona aitse tek güvenilir cümlesi o olmuş ama kendisi için açık kapı bırakmış. Devlet stadını yapmış oraya seni yerleştirmiş bari sen yenile stadı, TS yönetimi de GS gibi devletten beklerse daha çok bekler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kimse bize Stad yapmasın.Taraftar para toplasa kendi başına bile yapabilir.Trabzonspor taraftarlarının böyle bir potansiyeli oldugunu düşünüyorum.Limseye muhtaç olmadan yapmalıyız Stadı.
  • Akyazı projesi zemin etüdü çalışmasının ardından, zeminin geçerli notu alamadığı için iptal edildi.

Not:Tarafımdan uydurma bir haberdir bir geçerliliği yoktur.

Alın size seçimden sonra stadın yapılmaması için bir neden, bu sadece göstermelik birşey. Birde RTE'nin konuşmasında bir açık var ''Dozerlek çalışmaya başladıktan 2 yıl içinde bitireceğiz''
    Dozerler ne zaman çalışmaya başlayacak?
  • Bu ülkeye 5-6 tane iyi stat yapmak bu kadar zor mu Allah aşkına?

Lafa gelince milli gelir şu kadar arttı, yok dünyanın bilmem kaçıncı ülkesiyiz demesini biliyoruz, ulan koskoca devlet için çerez parasına stat yapamıyoruz.

Kaynak yaratmak o kadar kolay ki aslında yeterki düşünülsün.

Trabzonda ki sinemalar, tiyatrolar, diğer spor branşları için satılan biletlerin kdv sini devlet almayacak o vergiyle Trabzona stat yapılacak denilsin millet stat için tiyatroya gider, sinemaya gider. Alsana kaynak işte.

Stat yapmak için esnafı kalkındırırsın, statta herkesin payı olmuş olur. Dediğim gibi yeter ki iyi düşünülsün çok şey bulunur.

Bu sene Trabzonun satacağı biletlerin kdv sini almayın stat için ayırın.
  • Canımız
    Trabzonsporumuza böyle bir sahayı çok görenler utansın.
    Şimdiye kadar böyle bir projenin gerçekleşmemesi ise önceki başkanlarımızın büyük başarılarının gölgesinde kalmıştır.???????
    ??????????
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Tayyip sözünü yemez
  • valla medyada sondaj çalışmalarının% 80 i bitti diyolar ama ne kadar inandırıcı orası malum lakin şöle akyazıya gittiğimizde ben şahsen hiçbir değişiklik görmedim. seçim vaatlerine gelirsekde trabzonda stad yapılsada yapılmasada milletin tayyibe oy vereceğini hiç zannetmiyorum.
  • Bizim trabzondaki stad olayıda artık polemik konusu oldu.Kılıçdaroglu da bugün stad falan diye geveliyordu.Trabzona stad yapacak olan varsa yapsın yoksa Trabzonspor üzerinden siyaset yapmayı bıraksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loko

Kimse bize Stad yapmasın.Taraftar para toplasa kendi başına bile yapabilir.Trabzonspor taraftarlarının böyle bir potansiyeli oldugunu düşünüyorum.Limseye muhtaç olmadan yapmalıyız Stadı.

Cok iyi konusuyosun ama suan kulüp ekonomik yönden sıkıntılı böyle bisey yapılacak olsa ilk önce bi kampanyayla borclar ödenmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih-61

quote:

Orijinalden alıntı: loko

Kimse bize Stad yapmasın.Taraftar para toplasa kendi başına bile yapabilir.Trabzonspor taraftarlarının böyle bir potansiyeli oldugunu düşünüyorum.Limseye muhtaç olmadan yapmalıyız Stadı.

Cok iyi konusuyosun ama suan kulüp ekonomik yönden sıkıntılı böyle bisey yapılacak olsa ilk önce bi kampanyayla borclar ödenmeli

Bunu borçları yapan ödesin bence.Kafalarına göre borç yapıyorlar.Kulübün paralarını savuruyorlar sonrada borçlarını biz ödeyecek degiliz diye düşünüyorum.Taraftar projeler hazırlayıp kampanyalar yapsa ciddi bir gelir elde edebiliriz.Tabi iş adamlarıda boş durmaz ve yardım etmeliki bu stad işi gerçekleşsin.Niye olmasın.

• Destekliyorum ama hemşerilerim bu konuda geri kaldı , Türkiyedeki müteahhit %90 karadenizli bir stad yapmak zor olmasa gerek....
  • Noldu başbakanın sözüne ?
  • her gelişinde stad sözü veriyor. yaw arkadaş açın gözünüzü... her işte aynı şeyi yapıyor... bizim halk yine aynı...

yine haberlerden öğrenmiştim, başbakanın Trabzon çıkarması die.. gelecekmiş.. hani şu son gelişi..

feysbukta yazmıştım, aman başbakan geliyorsun gel, ama sakın stad sözü verme demiştim.. geldi yine stad sözü verdi.. lafa gelince herkes kral...

açın gözünüzü... birşeylere evet derken düşünün, neye evet dediğinizi bilin...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.