Şimdi Ara

Tr, Weste 1000 Basar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nerde oyun bilgisi sıfır , Nerde ukela kendini beğenmiş hepsi Westte . Kandırmasın kimse west Tr den de kötü. Tr en azından sadece küfür var vs. Var . Muteleyip geç oyununa bak Weste Öyle değil . Sıkıldım lan Westten ukela gavurlar kendini beğenmiş nooblar toplanmış eğleniyor benim gözümde.

• west platin 2 + çok güzel hatta harika ama tr git gide düzeliyor ne kadar çocuk bu oyunu oynamaya başlasada eğer iyi oynuyorsanız taşıyorsunuz oyunları yani bir sorun oluşmuyor
  • Feralli leesinler ,önceki oyun zigsle annieye kaybedip bi sonrakinde hemen annie alıp abi bu vuruyordu şimdi vurmuyor diyen platlarda var mı westte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gümüşte,altında plat5de gördüğüm kadar vasat oyunlar görmedim TRde.Bildiğin mmr 1110 lan.Ne kadar iyi oynarsan oyna takımda bir bilen olmadığı sürece de taşınmıyor oyun ki yeri geliyor bizim de oynayamadığımız zamanlar oluyor işte o zaman iyice gidiyor.Ya ben şanssızım ya da TR sorunlu
  • westte sadece nexus kalmasına rağmen oyunu bitirmeyip base atan oyuncular. double junglelar var oğlu var yani. low eloda 2 serverda aynı
  • unranked west trden beter demin gene afk vardı 45 oyun 35 afk inanılmaz konusmadan afk kalmalar süper feedlemeler referans işim olmasa 1 dakka durmucam lan ölüm resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: amyfm

Ben gümüşte,altında plat5de gördüğüm kadar vasat oyunlar görmedim TRde.Bildiğin mmr 1110 lan.Ne kadar iyi oynarsan oyna takımda bir bilen olmadığı sürece de taşınmıyor oyun ki yeri geliyor bizim de oynayamadığımız zamanlar oluyor işte o zaman iyice gidiyor.Ya ben şanssızım ya da TR sorunlu

Alındım şu an
    Dip:mmr 1100

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yav he he

• West de oyununa gelen troll,feeder,flamer oranı TR ye göre kat kat daha az.
    Bronz olsun plat olsun,benim gördüğüm bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatideİmam

West de oyununa gelen troll,feeder,flamer oranı TR ye göre kat kat daha az.
    Bronz olsun plat olsun,benim gördüğüm bu.

Bizzat kendim gördüm ya. Tr de en azından EGO denen iğrenç şey az. Westte hem oyun bilgisi yok hem sağa sola laf atmalar . TF denen şey hakkında bilgi olmaması. Yabancı olduğumu bildikelri halde dilleyile karşıyı ezme çabaları sıkıldım vallahi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Under The Dome

quote:

Ben gümüşte,altında plat5de gördüğüm kadar vasat oyunlar görmedim TRde.Bildiğin mmr 1110 lan.Ne kadar iyi oynarsan oyna takımda bir bilen olmadığı sürece de taşınmıyor oyun ki yeri geliyor bizim de oynayamadığımız zamanlar oluyor işte o zaman iyice gidiyor.Ya ben şanssızım ya da TR sorunlu

Alındım şu an

Ben de sayıları karıştırıyom 1110,1100,1101 falan da olabilir o civarlarda bi şey işte. hem sen niye alındın he

• westte oyun hep late e kalıyor dia5 te yada dk5 te bitiyor oyun. iyi oynayan değil şampiyonu iyi olan kazanıyo genelde. bence tr kendini geliştirmek için daha iyi
  • Dedi bronz5

• quote:

Orijinalden alıntı: CoolTigerJoo

Dedi bronz5

ok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Under The Dome

quote:

Alındım şu an

Ben de sayıları karıştırıyom 1110,1100,1101 falan da olabilir o civarlarda bi şey işte. hem sen niye alındın he

Takılıyorum ben

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: VergHerl

quote:

Orijinalden alıntı: CoolTigerJoo

Dedi bronz5

ok

Trde ego yok demiş. Karşıma gold3 jarvan geldi. Jungle oynuyordu. Top lane dışında hiç bir yere gank atmadı. Oyun sonunda ezik takım , ezik bot , lowlar dışında kelime kullanmadı.

• Lolking atsana bakalım biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ELdarioN19

Lolking atsana bakalım biraz.

Evet maçlarıma bakarak insanların kişilklerini anlayacaksın dğil mi :?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VergHerl

quote:

Orijinalden alıntı: ELdarioN19

Lolking atsana bakalım biraz.

Evet maçlarıma bakarak insanların kişilklerini anlayacaksın dğil mi :?

Kişilik ne alaka serverlar East&West olarak bölündüğünden beri Westteyim.Oyun kalitesi olarak TR'nin kat kat üstünde.Ayrıca toxic player bakımından da öyle.FB verince anıran bebeler yok,jungler isen blueyu mid lanera vermeyince afk kalma gibi bir durumu yok vs vs.Low elo değilsen geçerli tabi bunlar.

• West'in Diamond harici aynı diyebilirim.Oynadım-Oynayan arkadaşlarım var biliyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.