Şimdi Ara

TR VS EUW

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun bir aradan sonra tekrar başlamayı düşünüyorum LoL'e. Gece 2 den sonra indirmesini yapacağım. Merak ettiğim TR'de durumlar nasıl? Ben oyunu bıraktığımda ekko çıkmıştı en son. Bayadır oynayamıyorum yani. Eşyaları vesayre bilmiyorum. TR'de başlamak mı daha mantıklı olur EUW da başlamak mı?

• Sıfır hesap kasacaksan takviye al yoksa çok zor.Eu da kanser tipler çok özellikle fransızlar fenalar. eu da yüksek elodaysan iyi ama çıkamazsan tr den kötü . tr de ise sezon 5 taki kalite ile aynı değil. gözle görülür düşüş var o zaman silverdım şuan plat. aynı gameler dönüyor. plattan sonra tr iyidir sanırım
  • Aralarında inanılmaz fark var. Westte hard stuck plat iken tr'ye geçince çok kolay dia oldum. Şuan oynamayı bıraktım ama devam etseydim rahat dia 2 falan görürdüm. Oyunculuğunu geliştirmek istiyorsan West başla.
  • tr aynı çöplük her oyun kavga küfür eksik olmuyor çöplük yani
  • 1-2 hafta önce westten tr'ye geçtim. En kısa zamanda tekrar weste geçeceğim. Tr'de 38-40 arası ping değerlerinde oynuyorum. Westte 78-80 arasında oynuyordum. Ping yönünden tr güzel olabilir ama geriye kadar her şeyde west daha iyi bence. Ülkenin batısında oturanlar 60ms ile westte oynuyorlar galiba. Eğer sende de öyle bir durum varsa hiç düşünme westte başla. Tabi arkadaş ortamın falan yoksa.
  • Euw her turlu. Tek sorun alman ve ruslar aptal baya onlari blokla . Kalani trden iyi plat ve ustuysen özellikle zevk alirsin baya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

1-2 hafta önce westten tr'ye geçtim. En kısa zamanda tekrar weste geçeceğim. Tr'de 38-40 arası ping değerlerinde oynuyorum. Westte 78-80 arasında oynuyordum. Ping yönünden tr güzel olabilir ama geriye kadar her şeyde west daha iyi bence. Ülkenin batısında oturanlar 60ms ile westte oynuyorlar galiba. Eğer sende de öyle bir durum varsa hiç düşünme westte başla. Tabi arkadaş ortamın falan yoksa.

Ben AB Batı'da 58 ping ile oynuyorum. TR'de 16.

Neden bilmiyorum fakat tek benim için mi sorun olmadı TR sunucusuna geçmek? Bana hiç abartılı troller gelmedi. Siz şanssızsınız ya da ben şanslıyım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TR plat support aranıyo +18
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irelia Sucks

quote:

1-2 hafta önce westten tr'ye geçtim. En kısa zamanda tekrar weste geçeceğim. Tr'de 38-40 arası ping değerlerinde oynuyorum. Westte 78-80 arasında oynuyordum. Ping yönünden tr güzel olabilir ama geriye kadar her şeyde west daha iyi bence. Ülkenin batısında oturanlar 60ms ile westte oynuyorlar galiba. Eğer sende de öyle bir durum varsa hiç düşünme westte başla. Tabi arkadaş ortamın falan yoksa.

Neden bilmiyorum fakat tek benim için mi sorun olmadı TR sunucusuna geçmek? Bana hiç abartılı troller gelmedi. Siz şanssızsınız ya da ben şanslıyım

Ben biraz da oyuncu sayısından dolayı weste geçmeyi düşünüyorum. Geçen aram oynayayım dedim 20dk oyun aradı.(ort. 10dk falan sürüyor maç bulması) Sanki challenger'de ranked maçı arıyorum.

• Tr gerçekten çöplüğe dönmüş vaziyette. Ama Tr serverını çöp edenlerin çıkıp da, bu nasıl server ya Tr ne ya, diyip weste geçmesi sonucunda artık West'in alt elosu da rezil vaziyette. Çünkü low elonun %90'lık kısmını -16 Türk ufaklıkları kaplamakta.

Yani kendi sebep oldukları rezilliği fark edemeyip weste taşınanlarla dolu memleket. Orayı da Tr'ye çevirdiler sağ olsunlar.
  • Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler. 6-7 herolu bir hesap geçti elime EUWda. Kha Zix falanda var(diğerleri 450lik). Botlarla uğraşmadan direk oyuna başlayabileceğim yani. EUW'da oynama kararı aldım teşekkürler.

2 senedir oynamıyorum. Nelere dikkat etmem lazım?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Irelia Sucks

quote:

Ben biraz da oyuncu sayısından dolayı weste geçmeyi düşünüyorum. Geçen aram oynayayım dedim 20dk oyun aradı.(ort. 10dk falan sürüyor maç bulması) Sanki challenger'de ranked maçı arıyorum.

Sanırım gene şanssızsınız çünkü sabah 24 saniyede Aram buldu

Ya da TR bana uğurlu geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sanjayra

Sıfır hesap kasacaksan takviye al yoksa çok zor.Eu da kanser tipler çok özellikle fransızlar fenalar. eu da yüksek elodaysan iyi ama çıkamazsan tr den kötü . tr de ise sezon 5 taki kalite ile aynı değil. gözle görülür düşüş var o zaman silverdım şuan plat. aynı gameler dönüyor. plattan sonra tr iyidir sanırım

Hocam önümde 2 ay gibi bir süreç var. 2 ay gibi bir sürede 30 level olabiliirim takviyesiz (günde 3-4 oyunla). Şimdilik yavaş yavaş kasıp, istediğim heroları alıp rankedde hero sıkıntısı çekmemek. Teşekkür ederim.
  • Euw'da oynuyorum, 30 LvL'e kadar 5 kisiden 2si kesin Türk oluyor - normal maçlarda -. TR deki gibi bol bol küfür yemessin, daha fazla zevk alırsın. Ranked maçlarında trolleyenler olsa da kıyaslama yaparsak yok bile denilebilir :D euw da dene, olmassa tr ye dönersin...
  • TR serveri bütün liglerde mi kötü durumda?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.