Şimdi Ara

TR Sunucusuyla İlgili Yorumlar, Düşünceler vs. (Geçici Konu) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beylr smdi brolaf unlock mu gozukuyo ve weste gecerken brolafımızda bizimle gelicekmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

HTC One (M8)

HTC UltraPixel™ // HTC Duo Camera // HTC Motion Launch™ // Zoe™ // HTC BoomSound™

• quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

beylr smdi brolaf unlock mu gozukuyo ve weste gecerken brolafımızda bizimle gelicekmi?

2 hafta sonra verilmeye başlanacak, ondan sonra weste dönüş paralı olacak. Seçimini yap brolaf alıp trde kalmak mı, almadan weste dönmek mi? Riot o kadar mal bir şirket değil.

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

quote:

beylr smdi brolaf unlock mu gozukuyo ve weste gecerken brolafımızda bizimle gelicekmi?

2 hafta sonra verilmeye başlanacak, ondan sonra weste dönüş paralı olacak. Seçimini yap brolaf alıp trde kalmak mı, almadan weste dönmek mi? Riot o kadar mal bir şirket değil.

ondan sonra weste dönüş olmayacak daha doğrusu hiçbiryere dönüş olmayacak.
    Ryzen 5 5600x - Arctic Liquid Freezer II 240 - MSI MAG X570 Tomahawk Wifi - G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz CL16 2x8GB - XFX Merc 319 RX 6900 XT Limited Black - XPG 8200 Pro 1TB + 256 GB M.2 - FSP Aurum PT 1000W - CM H500 ARGB - LG 27GL850-B
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

quote:

ondan sonra weste dönüş olmayacak daha doğrusu hiçbiryere dönüş olmayacak.

parayı basıp geçemiyoz mu?

• alin size türkiye serverı

[sizer]TR Sunucusuyla İlgili Yorumlar, Düşünceler vs. (Geçici Konu)

• Sabah saat 6 civarında bile 3 dakika ortalamayla maç atılabiliyordu öyle 20 dakika falan değil abartmayalım lütfen. Dün oynadığım ilk 3-4 maç çok kaliteli ve ne yaptığını bilen takımlarla denk geldim ve gayet keyifliydi. Çok küfür edildiği konusuna gelince hak vermemek elde değil ama bunun çözümü de basit, muhatap almamak.

Fakat gel gelelim çok fazla önyargılıyız malesef ve bunu da oyuna yansıtıyoruz. Takımı ezilen, 4-5 maç kaybeden "Türkler noob ben geri gideceğim" diyor. Arkadaş sen kaybediyorsun da karşındaki takım da kazanıyor ve onlar da Türk, peki nasıl oluyor bu iş? Boş lafları bırakın, madem çok kalitelisiniz buyrun teşrif edin, ayrılmayın da kaliteyi yükseltin biz de daha sık kaliteli maçlar oynayalım...

Ben iyimser bakıyorum, sonuçta Riot sırf Türkler için bunca çalışmayı yaptı ama bunu bile sanki karantinaya alınmışız gibi karşılayıp tepki gösterenler var, yazık... Geri dönüş seçeneğini sunmasalar hak verirdim ama bu imkânı da vermişler. Eee daha ne?

Kaliteli yapımlar oynayıp, yabancılarla biraz içli dışlı olan az biraz da ingilizcesi olanlar bu oyunlarda xp yerine Ego kasıyor ben bunu anladım artık. Yok efendim seslendirmeye b.k atarlar, yok çevirileri beğenmezler. Arkadaş birşeyin başlangıcı olmadan devamı gelemez. Bu pazarın gelişimesi için de böyle girişimlere ihtiyaç var. Çok fazla kendi ayağımıza sıkıyoruz, bırakın artık bu yabancı özentiliğini... Bizler de en az onlar kadar kaliteli ortamlar oluşturabiliriz, biraz ciddiyet ve hoşgörü yeterli.

Dağılın şimdi sizi gidiii liseli düşmanı sahte entel troller sizii Sözüm meclisten dışarı, alınmak serbest

• 5 kez oyun oynadım. ilk 4 oyun mutlaka her takımda en az 1 afk vardı, ama pek bilen yoktu kendi çabalarımla yenmeye calıstım. son oyunum ise şöyle:

biz: irelia(ben, solo top), yorick(jungler), veigar(mid), ali+corki(bot).
    karşısı: talon(top), fizz(jungler), kata(mid), ashe + nunu(bot).
    araya ekleme: 2 takımda da jungler oldugunu gorunce sevinmiştim bilenler de varmış diye.
    ben yukarda farmıma bakıyorum talon ve fizz meta hakkında bilgili gibi oynuyorlardı, talon karşımda oldugu için armor kasıyorum wriggle + ninja tabi falan almışım yoricke bana yardım etmene gerek yok diyorum ki aşağı laneler de rahatlasın diye. skorum 3-0 iken bi anlık gazla hata yaptım ve fizz ottan çıktı ulti + exhaust aldılar, ordan sonrada fizz topa kamp kurdu zaten, neyse farma baktım ben 140 cs, talon 94 cs. tam o arada takım skoruna baktım ki 3-22, bot lanein inhibitör kulesinin ordalar ashe ve nunu. neyse pushladılar ben lane e döndüm kata ganke geldi 12-2 adam.

sonuç: surrender->transfer to west.

UĞRAŞMAYA DEĞMEZ BEYLER...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processing -- 21 Eylül 2012; 17:58:46 >

• Seke seke geldik s* s* gidiyoruz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inatla maçlarıma devam ediyorum. Şuana kadar seviyeli bi maç göremedim. Metaya uygun olmayan takımlar. Noobluk, flame, rage, QQ, leave, afk, more rage, flame, QQ, böyle gidiyor işte.

Eziklik ve ego olayı almış başını gidiyor herkes kendini çok iyi zannediyor.

Bu da takımına kızan zilean, baronun oraya bize hediye ward dikiyor. Ben shen oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entropi Canavarı -- 21 Eylül 2012; 18:43:20 >

•  [sizer]TR Sunucusuyla İlgili Yorumlar, Düşünceler vs. (Geçici Konu)

Orijinalden alıntı: SutluCikolata

bu berkei biliom la ben. adam noob + çok laf atıo. =D

Orijinalden alıntı: SutluCikolata

http://g1209.hizliresim.com/11/x/dhcyh.png

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.