Şimdi Ara

Tr serverinde arkadaş yada takım aranıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler toplamda 300 win filan var uzun süredir de oynuyorum ama bi talihsizlik olup ilk 10 oyunda bağlantı kopmasından dolayı afk kalmam ve gelen afk lardan dolayı güzel geçmedi bronzdan başladım. Karşılaşmalarıma bakabilirsiniz oyunu pozitif etkileyen bir oyuncuyum 47 tane şampiyona sahibim her lane de sıkıntı çekmeden anlaşarak oynayabilirim skype,ts,.. vb programları kullanarak bağlantı kurmak isterseniz sıkıntı çekmem.

21 yaşındayım üniversite öğrencisiyim oyun nick:AzazellQQ burdanda oyundanda bağlantıya geçebilirsiniz. Bronz ligle dalga geçen arkadaşlar olacak biliyorum onlarında seri maçları oluyor bağlantı kopması veya takıma afk gelmesi sonucu seri başarısız geçerse beni anlarlar

Hayırlı bayramlar ..

• Bronz5'te başladım westte şuan trde gold3 oldum acını anlarım Tristnam ekle beni sabahları 6 7 gibi açarım
  • Lolde ne çok xecutioner var abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tristnam

Bronz5'te başladım westte şuan trde gold3 oldum acını anlarım Tristnam ekle beni sabahları 6 7 gibi açarım

Ekledim kardeşim birlikte deneriz bir iki oyun beğenmezsen oyunumu bensiz devam edersin teşekkür ederim :)
  • Lolde ki ismim xecutioner değil AzazellQQ kardeşim donanım habere özel bu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xecutioner_QQ

Lolde ki ismim xecutioner değil AzazellQQ kardeşim donanım habere özel bu :)

Yok bi an aklıma geldi de :D neyse
  • özet: Bronze ligdeyim herşeyin farkındayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mu Online Türk Server Arıyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: abman

özet: Bronze ligdeyim herşeyin farkındayım

Güzel özet :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.