Şimdi Ara

Tr Serveri Yükselişe Mi Geçti?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 3 haftadır normal veya ranked. Yanima veya karşıma hiç troll pick. Veya mid or feedcilerden Gelmedi. Bazı oyunlarda az çok çocuk gelsede 3 haftadır rahat düzenli oyunlar çıkıyor.

Siz dede böyle bir yükseliş farkettiniz mi yoksa benmi şanslıyım

Ayrica sanırım west düşüşe geçti. Kalite düştü gibi westte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okullar açıldığı için olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minato Namikaze

Okullar açıldığı için olabilir.

Tek okula gitmeyenler oynuyordu zaten bu oyunu
  • Up. Belliki babalar sıkı önlemler almaya başladı

• herkezin yükselişine kimse garışmazz
  • Tr'yi bilmem de west düştü..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana her oyun geliyor az önce 0/20 lb vardı 40dk baseden çıkmadı en son yuna bağlandı şu şu report yazdı xd
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmC43

Bana her oyun geliyor az önce 0/20 lb vardı 40dk baseden çıkmadı en son yuna bağlandı şu şu report yazdı xd

Dün banada oldu arkadaşla pre girdik ww afk kalıcam dedi kaldı top'daki feedledi afk kaldı leblanc brandi feedledi en son 5 kişi bota indiler 2 dk arayla arkadaşın isyanı bu a.... oyununu sadece bizmi oynuyruz herkes burada lan
  • Yanip duru

• hala veıgar nasıl 1000 ap yapıyor dıye soran var. mal aynı mal. tr serveri çöp içinde hala
  • Lig yükseliyorsundur

• Gecen zed oynarken karsimda lb vardi. First blood aldi ama dakika 10 civari yaklasik 40 cs fark atmistim. Sonra 2 dragon savasinda ben kill aldikca cildirdi free win zed dedi cikti oyundan. Pek bi yükselis yok bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plat a gel de yükselişi gör.

2 gündür 20+ maç kaybettim. hayatıımda bu kaadar lose almadım.

keşiftaşı almayıp rabadon rush yapan fiddle, ilk item üçlü kasan nasus, her maç afk, 4 tane zeal alıp feedleyen twisted fate, duo mid yapan sona, neler neler...

maç geçmişime bakan adam noobsun der kesin ancakk yemin ediyorum hem kazandığımız hem de kaybettiğimiz maçlarda en az 1 afk ve 2 adet troll feeder çıkıyor. bir gram zevk alınmıyor.
  • Sezon geçtikçe oyuncu kalitesi düşüyor nedense. West'te Tr'de düşüşte bana kalırsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karthus_Deathsinger

Plat a gel de yükselişi gör.

2 gündür 20+ maç kaybettim. hayatıımda bu kaadar lose almadım.

keşiftaşı almayıp rabadon rush yapan fiddle, ilk item üçlü kasan nasus, her maç afk, 4 tane zeal alıp feedleyen twisted fate, duo mid yapan sona, neler neler...

maç geçmişime bakan adam noobsun der kesin ancakk yemin ediyorum hem kazandığımız hem de kaybettiğimiz maçlarda en az 1 afk ve 2 adet troll feeder çıkıyor. bir gram zevk alınmıyor.

Eloboost yapanlar da 1 lig alta dustuler. Diyorlarki nasi olsa tekrar boostlarim o hesapla oynuyorlar zevk almaya çalışıyorlar.

Kuzenin hesapla ranked giriyorum b1 su an gercekten hic karşılaşmadım ne yalan söyleyeyim

Normal gamelerdede oyle 25 lwl hesap var

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Assasin

Up. Belliki babalar sıkı önlemler almaya başladı

Haklısınız ben de sizlerin pek sevmediği 2000 lilerdenim ama hiç trolllemem bilerek feedlemem de babam oyuna bağımlısın diyip kırdı modemi

• ya aslında sorun picklerde değil zihniyette. 2015 oldu hala yurdum insanı küfür edip ota boka laf atıyor sonra kendini haklı çıkarmaya çalışıyor. eastte 2 yıl kadar oynadım polonyalılarda aynı şekil ama türkler bi ayrı polonyalılar sadece feedliyor çıkmıyor yada feedlediklerinde sorry filan yazmasını biliyorlar bizde feedledim kelimesini kullanan yok ben kötü oynadımmı açık açık söylerim insan kötü oynayabilir ama şu aptal geri kafalılıktan kurtulsak iyi olur bence milletçe hatırlatırım gündemde en ufak bir yerimiz bile yok geri kafalılığımızdan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.