Şimdi Ara

Tr Serveri Oynayacak Kişi Aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tr serverinde oynayacak kişi arıyorum.Ranked Team kurabiliriz her rolü oynuyorum şimdilik, ne lazım olursa yani.Oyundaki ismim Lost Kira'dır.

• Elon ne durumda ve ne zamandir oynuyosun ve mainin ne jung mid solo sup.adc ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekledim.
  • bu adam 30 lwl oldum ranked giriyimmi diye konu açmış Allah aşkına lütfen girme ranked :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorenBlake

Elon ne durumda ve ne zamandir oynuyosun ve mainin ne jung mid solo sup.adc ?

Yeni başladımRanked yapmaya, şimdilik main olarak Jayce ve Jax diyim.Solo Top genellikle tercihim, ve son olarak ne lazımsa olurum.

quote:

Orijinalden alıntı: murataltay

bu adam 30 lwl oldum ranked giriyimmi diye konu açmış Allah aşkına lütfen girme ranked :(

Bu arada ilk girdiğim oyunu Nunu ile Jungle yaparak kazandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namikal -- 24 Aralık 2012; 21:35:09 >
  • Tr de oynayan arkadaslar ekleye bılır daha sızın sevıyenıze ulasamadım ama :D nıck 701
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteFlash

quote:

Orijinalden alıntı: LorenBlake

Elon ne durumda ve ne zamandir oynuyosun ve mainin ne jung mid solo sup.adc ?

Yeni başladımRanked yapmaya, şimdilik main olarak Jayce ve Jax diyim.Solo Top genellikle tercihim, ve son olarak ne lazımsa olurum.

quote:

Orijinalden alıntı: murataltay

bu adam 30 lwl oldum ranked giriyimmi diye konu açmış Allah aşkına lütfen girme ranked :(

Bu arada ilk girdiğim oyunu Nunu ile Jungle yaparak kazandım.

Saygılar üstad

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • NumanYayli, ekleyin beyler elohelldeyim ama 24 oyun attım daha, 10 w 14 l var hep şu afk adamlar yüzünden oldu.
  • Geliyorum. Support tercihimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AgelX -- 25 Aralık 2012; 17:36:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1250 eloya sahip arkadaşlar eklerse sevinirim TheMakaveli01
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.