Şimdi Ara

TR Serverı Midemi Bulandırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen konu açmıştım 0 -25 küsür gidip oyun başı feedleyen biri geldi diye.Halen ban yememiş.(Plat3-2 eloydu)

Karşı takım raporlayacağız demişlerdi .

Anlaşılan yapmamışlar.Bizim takım eminim 4 kişi de raporlamıştır.

Bana çözüm önerin midem bulanıyor bu serverda.Ne rapor sistemi çalışıyor ne oyuncu kalitesi ...

Westte smurf kasacaktım bot ile lakin forumda ban yersin dediler ne yapmalıyım ?

--------------
    Edit:

Konuya girenler sanırım kişinin oynadığını sanıyor.Adam oyun başında shaco jungle aldı (chatte kimse birşey demedi ona) .Sonra gitti mide ölüp ölüp durdu ve bunu maç bitesiye kadar kesintisiz yaptı.Kişi oynayarak kaybetmedi ki, resmen bilerek feedledi.Jungle falan dönmedi.

Sonra oyun sonunda hep takımım feedliyor (burda kastı lanelerim kaybediyor anlamında) 1 kere de ben feedleyim dedim chate yazdı bize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanjayra -- 15 Haziran 2017; 22:47:38 >

• "Ban bir çözüm değil!"
    -Ferit "Wristcutter" Karakaya
  • yav kardes west te ayni serverlerde fark yok hepsinde oyle al preni gir yil olmus 2017 hala oyuna tek giren var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rus serverında oyna ping yok diyorlar
  • Feeden west' dede kimse banlanmıyor örneği yoktur herhalde.

Ama west kimse isteyerek bilerek yapmıyor bu işi.

West de çok azdır bilerek besleyeni görmek "niye medeni bir insan kendine zarar versin ki ?" diye düşünüyorlar galiba.

Kötü oyuncu yokmu var 0/15 ve free Yasuo haftası ordada var ama millet gülüp geçiyor. Bende "noob" dum diyor bir zamanlar.

TR de herkes başkasında arıyor suçu ama matamatiksel olarak heresin şansı aynı.
  • Ben oyuncuyu skoruyla yargılamam, zaten kıstas da değil. Herkesin kötü maçları olabilir, trolleyebilir report edilir geçilir oyunun doğasında olan şeyler. Sen tryhard yaparken adam olmadık yerde Ctrl 2 spamlar sürekli vs vs.

Ancak benim sinir olduğum konu karaktersiz oyuncular, bakın vizyon nedir, nasıl sıfır olur diye makale yazsam bu oyundaki kitleden roman uzunluğunda yazı çıkar. Dünkü örneği yazayım.

Dün Evelynn oynuyorum 2 levelda 3 gank attığım, birinden flash, ikisinden hasar çıkartarak oyuncumu takasa girebilecek seviyeye soktum. Birinden de asist aldım.

Yalnız buradaki konu şu, dk ve Riven, Garen e ezilmeye başlıyor, buraya kadar her şey normal, niye eziliyorsun demiyorum. ama 150 canın varken 400 canlı Garen ile takasa girip, benim de kayacılları aldığımı ve orada iken de 200 civarı canım olduğunu görmene rağmen ölüp "gel gel gel gel gel" diye sürekli chati spamlarsan ve üstüne üstlük "adamın flashı yok neden gelmiyorsun" dersen söverim, zaten oyunda kötü oynayana değil toxiclere söverim, skoru ile oyuncuyu yargılamam. Bir de duo girmeyi teklif edip, en ufak hatada flame yapanlar var, Allah onları kahretsin, midemi bulandırıyorlar. Duo girmişim, bak duonun mantığı nedir, bildiğin oyuncuyla iyi de olsan kötü de gitsen sinirlenmeden bir sinerji ile oyunu bitirmektir. Kazansan da kaybetsen de.

Genelde ilk oyunda rengini belli edip, kendileri mute latıyorlar ve oyun biter bitmez, engelleyip siliyorum. Sen kaybediyorsan ben de kaybediyorum, bunu önce kavra ama yok. Çoluk çocukla yapılan muhabbet cidden bayıyor. Aptal çok, cahil çok.

• İşin temeli bu azına sağlık.

Ps. konuyla uyumlu olsun diye "Bu arada 1vs1 da Eve ile azını burnunu kırarım, Eve oynuyormuş güldüm bebe ve hatta ağla"

Ps1. Eve oynayanlar dernek falan kursak da rework yemese ????*
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok yaşa TR server
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victini

Ben oyuncuyu skoruyla yargılamam, zaten kıstas da değil. Herkesin kötü maçları olabilir, trolleyebilir report edilir geçilir oyunun doğasında olan şeyler. Sen tryhard yaparken adam olmadık yerde Ctrl 2 spamlar sürekli vs vs.

Ancak benim sinir olduğum konu karaktersiz oyuncular, bakın vizyon nedir, nasıl sıfır olur diye makale yazsam bu oyundaki kitleden roman uzunluğunda yazı çıkar. Dünkü örneği yazayım.

Dün Evelynn oynuyorum 2 levelda 3 gank attığım, birinden flash, ikisinden hasar çıkartarak oyuncumu takasa girebilecek seviyeye soktum. Birinden de asist aldım.

Yalnız buradaki konu şu, dk ve Riven, Garen e ezilmeye başlıyor, buraya kadar her şey normal, niye eziliyorsun demiyorum. ama 150 canın varken 400 canlı Garen ile takasa girip, benim de kayacılları aldığımı ve orada iken de 200 civarı canım olduğunu görmene rağmen ölüp "gel gel gel gel gel" diye sürekli chati spamlarsan ve üstüne üstlük "adamın flashı yok neden gelmiyorsun" dersen söverim, zaten oyunda kötü oynayana değil toxiclere söverim, skoru ile oyuncuyu yargılamam. Bir de duo girmeyi teklif edip, en ufak hatada flame yapanlar var, Allah onları kahretsin, midemi bulandırıyorlar. Duo girmişim, bak duonun mantığı nedir, bildiğin oyuncuyla iyi de olsan kötü de gitsen sinirlenmeden bir sinerji ile oyunu bitirmektir. Kazansan da kaybetsen de.

Genelde ilk oyunda rengini belli edip, kendileri mute latıyorlar ve oyun biter bitmez, engelleyip siliyorum. Sen kaybediyorsan ben de kaybediyorum, bunu önce kavra ama yok. Çoluk çocukla yapılan muhabbet cidden bayıyor. Aptal çok, cahil çok.

TR serverında ranktan tanıştığın biriyle duo girmek pişmanlık 1-2 kere denedim bende 3-5 oyun kazanıyosun üst üste sonra 1 oyun kaybetsen bile hemen cevap falan vermeyip suratına kapatıyolar chati gidiyolar kafalarına göre yada tek başına que giriyolar en sinir olduğum insan tipi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ionia köylüsü

quote:

Orijinalden alıntı: Victini

Ben oyuncuyu skoruyla yargılamam, zaten kıstas da değil. Herkesin kötü maçları olabilir, trolleyebilir report edilir geçilir oyunun doğasında olan şeyler. Sen tryhard yaparken adam olmadık yerde Ctrl 2 spamlar sürekli vs vs.

TR serverında ranktan tanıştığın biriyle duo girmek pişmanlık 1-2 kere denedim bende 3-5 oyun kazanıyosun üst üste sonra 1 oyun kaybetsen bile hemen cevap falan vermeyip suratına kapatıyolar chati gidiyolar kafalarına göre yada tek başına que giriyolar en sinir olduğum insan tipi

Adam beni eklemisti duo girelim diye o gün isim vardi sonra girelim kardesim dedim. Birkac gun sonra duo girelimmi yazdim adam kendini baskasina boostlat diyip engelledi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.