Şimdi Ara

GAINER Midemi Fena Bozuyor! (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen yıl spor yaparken "BSN True Mass" almıştım ve midemi fena bozmuştu, içemeyip yarısını çöpe atmıştım. Bu yıl "5kg HardLine Pro Gainer" kullandım ve hiç bir sorun oluşturmadı, üründen memnun kaldım. Yeni bir gainer alacaktım farklı bir marka olsun diyerekden çokça tavsiye edilen Alman markası "MultiPower Mass" aldım. Ne yazık ki TrueMass ile aynı sorunları yaşadım kutunun 3/2'si duruyor ama içemiyorum. Bu sorun sizce neyden kaynaklanıyor. Ölçülerini azalttım yine de aynı sorun, wc'ye zor yetişiyorum.

• Muhtemelen içindeki bi maddeye alerjiniz var.
    Sadece tuvalet sorunu varsa iyi çok kötü sonuçtalarda olabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TYLER*

Muhtemelen içindeki bi maddeye alerjiniz var.
    Sadece tuvalet sorunu varsa iyi çok kötü sonuçtalarda olabilirdi.

Ne gibi sonuclar?

Azar azar kullanmaya calisayim mi yoksa tamamen birakayim mi kullanmayi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam içersindeki alerjen maddeler farklı şekilde ortaya çıkabilir vücudunuzda kızarılık sivilce döküntü vs vs.

Tabi başka bi sebeptende olmuş olabilir bi süre ara verip sonra tekrar başlayın yine aynı şeyler oluyorsa tamamen bırakın bence.
  • Hocam gluten alerjiniz olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: windsurf

Hocam gluten alerjiniz olabilir mi?

Hic bir fikrim yok. Ama hardline progainer boyle yapmamisti. True mass ve mass gainer icerisinde olupta progainerin icerisinde olmayan bir maddeye karsi alerjim var sanirim. Ama hangisi hic bir fikrim yok. :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FXXK

quote:

Hic bir fikrim yok. Ama hardline progainer boyle yapmamisti. True mass ve mass gainer icerisinde olupta progainerin icerisinde olmayan bir maddeye karsi alerjim var sanirim. Ama hangisi hic bir fikrim yok. :(

Dostum hardline malzemeden çalıyo olma ihtimali çok yüksek zaten. Sağlam markalarda sorun olduğuna göre bir şeye alerjiniz var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lentus

quote:

quote:

Dostum hardline malzemeden çalıyo olma ihtimali çok yüksek zaten. Sağlam markalarda sorun olduğuna göre bir şeye alerjiniz var

olabilir hocam yalnız hardline ile 6 kilo aldım. faydasını gördüm sadece farklı içerik olsun diye ürün değiştirdim. ama anlamıyorum niçin böyle, inş. protein tozlarında da aynı sorunu yaşamam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lentus

quote:

quote:

olabilir hocam yalnız hardline ile 6 kilo aldım. faydasını gördüm sadece farklı içerik olsun diye ürün değiştirdim. ama anlamıyorum niçin böyle, inş. protein tozlarında da aynı sorunu yaşamam.

Gainer lar tamamen çöptür yalnız onu belirtmek isterim. Dandik bi protein tozu al içine şeker koy (toz şeker) gainer oluyo. Kilo alırsın ama yağ olarak. Ona vericeğin parayla normal bi protein tozu yanında creatin , bcaa gibi şeyler alsan daha iyi olur.

• Seni isal yapıyor ise sahte olabilir yada ismini unutuö aklıma gelmiyor ona karşı alerjin vardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exptouch

Seni isal yapıyor ise sahte olabilir yada ismini unutuö aklıma gelmiyor ona karşı alerjin vardır.

hocam ürünün sahte olmasına ihtimal vermiyorum çünkü supplementler.com'dan satın aldım. Lakin ilk aldığım true mass'i baska bir siteden almıştım. O da aynısını yapmıştı ürünlerde problem olacağını zannetmiyorum sahtelik konusunda. Sizin ismi unuttugunuz maddeye karsı alerjim olabilmesi hitmali daha fazla. İsmini hatırlayabilirseniz sevinirim.
  • O zaman alerjin var.
    İçindekileri maddeleri araştır araştırmanı yap ve neye alerjin olduğunu anlayacaksın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.