Şimdi Ara

Tr serverı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorum hepiniz girerken bir qq konusu daha mı dediniz ama değil sadece 1-2 öneri.

Şu sıralar bende dahil Tr serverındaki küfürlerden vs şikayetçidir bende dahil olmak üzere hatta jungle oynadığım iöin oyunda en çok küfürüde ben yiyorum.Takımdaki böyle kişileri tatli bir dille ve gerektiği gibi uyarmak yeri geldiğinde küfür etmeden karşılık verip hatasını söylemek sanırım bazi kişiler için işe yarıyabiliyor fakat yeterli bir çözüm değil.Bu server bizler için açılmış bir server ve bu serverın kalitesini yükseltmekte bize düşüyor.Bu küfür eden arkadaşlara trolleyen arkadaşlara vs bu oyunun böyle oynanmayacağını anlatmak için sizdende 1-2 öneri bekliyorum.

• En iyi çözüm cevap vermemek susuyor sonra oda
  • Tr sunucusunda oynamayınız önerisi de benden gelsin.
  • geçenlerde 10 oyun mute cezası geldi.adamlar istediğini diyor.nasilsa ben ister uyari ister öneri bisey diyemiyorum.kendi kendine konuşup susuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

geçenlerde 10 oyun mute cezası geldi.adamlar istediğini diyor.nasilsa ben ister uyari ister öneri bisey diyemiyorum.kendi kendine konuşup susuyor

:D susmayan tiplerde var ama ben genel bir çözümden bahsediyorum 1-2 maçlık çözümlerden değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: creative13

quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

geçenlerde 10 oyun mute cezası geldi.adamlar istediğini diyor.nasilsa ben ister uyari ister öneri bisey diyemiyorum.kendi kendine konuşup susuyor

:D susmayan tiplerde var ama ben genel bir çözümden bahsediyorum 1-2 maçlık çözümlerden değil

aynen bazilari hatalarini söyleyince düzeltiyor ama bazilari söylesen başlıyo küfüre.gerçi küfür dediğim öyle ana bacı gibi değilde işte.jungler ya da supportsam pek ignorelamak istemiyorum ama gerektiğinde de başka çözüm olmuyor

• http://ru.leagueoflegends.com/

Açılınca buraya git. Rus'a gittim dersin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aion Geha Private Server [TR Ekip]
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

http://ru.leagueoflegends.com/

Açılınca buraya git. Rus'a gittim dersin.

alfabe farklı olmasa problem yok ordada oynarız
  • biraz önce ad anivia ile oyun kazandım uğraşılmaz tr serverıyla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.