Şimdi Ara

Tr server kod takası yaparken dolandirilmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Alican3 nickli arkadas Elimdeki ashe ve nasus kodu karsiliginda bana graves kodu verecekti. Ben kodlari verdim 2 dk icinde sildi beni. Tr serverinda böyleleri olduğu sürece bu oyun ilerler mi ? Şu graves kodu için 2. kez dolandiriliyorum.

Orijinalden alıntı: R1D1

slm elimde graves kodu var takas yapalım mı?

ben magdur olmusum burda sen gelip benimle dalga geciyorsun.

Orijinalden alıntı: R1D1

slm elimde graves kodu var takas yapalım mı?

lol
    “A dog has no use for fancy cars, big homes, or designer clothes. A water logged stick will do just fine. A dog doesn't care if you're rich or poor, clever or dull, smart or dumb. Give him your heart and he'll give you his. How many people can you say that about? How many people can make you feel rare and pure and special? How many people can make you feel extraordinary?”
    ― John Grogan, Marley & Me
  • diğer serverlerde olmaz mı yani böyle şeyler ? herşeyi TR deki oyunun ilerleyip ilermemesine bağlıyıp duruyorsunuz biraz daha birşey yazsam hemen dolaylı yoldan hakaret falan filan neyse.

Orijinalden alıntı: KartalYorulmaz

diğer serverlerde olmaz mı yani böyle şeyler ? herşeyi TR deki oyunun ilerleyip ilermemesine bağlıyıp duruyorsunuz biraz daha birşey yazsam hemen dolaylı yoldan hakaret falan filan neyse.

diğer sunucuları bilmem ama steamtrades üzerinden baya takas yaptım ve hiç sorun yaşamadım yabancılarla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

Orijinalden alıntı: KartalYorulmaz

diğer serverlerde olmaz mı yani böyle şeyler ? herşeyi TR deki oyunun ilerleyip ilermemesine bağlıyıp duruyorsunuz biraz daha birşey yazsam hemen dolaylı yoldan hakaret falan filan neyse.

diğer sunucuları bilmem ama steamtrades üzerinden baya takas yaptım ve hiç sorun yaşamadım yabancılarla

streamtrades forumunu biliyorum sağlam bir t-r-ade kısmını bilmiyorum ama gidipde westte herhangi bir oyuncuya direk kodları versen onunda alıp kaçması normal birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olivier Mira Armstrong -- 11 Mayıs 2013; 12:35:46 >

• ya bunlar küçük şeyler 1 2 kod falan ama insani sogutuyorlar oyundan 1 2 kod yüzünden bu kadar alçalan insanlarla aynı ortamda bulunmak üzüyor beni.

Orijinalden alıntı: Abluka1

ya bunlar küçük şeyler 1 2 kod falan ama insani sogutuyorlar oyundan 1 2 kod yüzünden bu kadar alçalan insanlarla aynı ortamda bulunmak üzüyor beni.

İnsan mı ? İnsan dediğin 12 13 yaşında velet.

Orijinalden alıntı: BFTürk Cayatai

quote:

Orijinalden alıntı: Abluka1

ya bunlar küçük şeyler 1 2 kod falan ama insani sogutuyorlar oyundan 1 2 kod yüzünden bu kadar alçalan insanlarla aynı ortamda bulunmak üzüyor beni.

İnsan mı ? İnsan dediğin 12 13 yaşında velet.

hepimiz o yaşlarda olduk ama böyle şeylerle ugraşmadik :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suç sende ilk kodları vermekle hata yapmışsın. İlk baş onun vermesini bekleyip çalışıp çalışmadığını deneseydin sonra verseydin... Burda boşu boşuna suç yada çamur atmak bi fayda etmez hocam... Sağlıcakla....
    Msi X370 Pro Carbon - Ryzen 5 5600x - Sapphire RX 7800 XT Nitro+ Gaming Oc Amd 16GB GDDR6 - G.SKILL Trident Z RGB DDR4 CL14 3200 16GB(2x8GB) - NZXT Kraken x62- Sandisk Ultra II 120GB - 500 GB HDD - 1TB HDD - Kioxia Exceria NVMe 500GB 1700MB-1600MB/s - Deepcool PK750D 750W Atx 80+ Bronz - PHANTEKS ECLIPSE P400S Tempered Glass
  • ilk vermeyi kimse kabul etmiyor malesef böyle kücük oyunlar olabilecegini bile bile giriyoruz bu evet haklısın insanlarin bu kadar aciz olabilecegini düşünmedim ben sucluyum :)
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.