Şimdi Ara

TR servarı-ne feeder ne afk içerir- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Block listesine girip tamamını blocklayabilirsin dicemde şimdi sazan olmıyayım :))
  • Anlayamazsınız :((
  • Zencilerin ten rengi siyahtır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olur öyle

• Adam kirmizidan basladigim icin aileme sovuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Solo top yazıp 30 saniye bekleyip lockladıktan sonra sessiz bekleyen adam nidalee pickleyip solo dedi anlatmaya çalıştım support git dedim lockladı.. nr mi yaptım ?? Rengar support ilr aktım

• liseli kızlar gibi şurayı günlük olarak kullanmayın.

• QQ

Ben artık dinden imandan çıktım bu veletler yüzünden. Kafayı yemek üzereyim küfür etmediğim şeyleri kalmadı. Maç başında diyorumki feedlemeyin flame yapmayın ben taşıycam. Topta riven her lane'e gittiğinde öldü 0/5/0. lb dediki gel sen mide midde karşı ziggsi feedledi. Sonra lb quit attı bot birbirine girdi riven oynuyor hala. Bende quit attım. Ayrıca 3. kez plat 1den düşücem. Bunu yapanlarda ''DIAMOND''. Kimse gelip trnin diamondını veya çelıncırını başka sunucuların ligleriyle kıyaslamasın. Tr'de bu zihniyet, bu kadar gerizekalı velet olduğu sürece bi cacık olmaz. Oyunlarına laf atmıyorum ama 5 kişilik takımın 2si mutlaka gerizekalı oluyor. Düzgün karakteri olan adam zaten maçı kazanıyor efendiliğiyle moral bozmadan oyununa devam ediyor laf dinliyor. Ama ben bu veletlere tek laf ettiğim an quit atmakla tehdit ediyolar. Yağ çekmekten bıktım ya. Kaç yaşına geldim çoluk çocuk düzgün oyun oynasın diye şekilden şekile giriyorum. Neyse allah belalarını versin başkada bişey demiyorum

QQ

• arkadaş şöylelerine prim yaptırıyosunuz sonra her oyun aynı şeyi yapıyorlar insta lock.ben dediğim lanei kimseye vermedim bu güne kadar iki mid yaptık iki top yaptık iki adc yaptık ama asla vermem laneimi.
  • ar yu kidding mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: major24

Burası tr serverı herşey olabilir burada :D

Hesabı bi devredebilsem kurtulacağım şu oyundan.

evet ben mid ben gidiyorum dedim sonra adam pickledi ve "***** mid benim" dedi.
  • her zamanki tr tr tr ( güzel bir kümeye çık bunlar azalıyor )
  • istediği koridora gitsin instalock yapsın umrumda değil ama hakaret etmesin da
  • Sıradan QQ konusu. Sen çıkma onlar çıksın

• quote:

Orijinalden alıntı: Sean john

çare eu west

Doğrudur 40 yılda bir afk geliyor geçtim mutluyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arcane Mastery -- 11 Mart 2014; 19:39:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolTigerJoo

Keşke seçim ekranında da mute olsa

İsmini kopyalayip arkadaslar sekmesinden bloklayabiluyorsun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.